03 / 05 / 2024

Bakardi Restoran Kuyumculuk ve İnşaat

Bakardi Restoran Kuyumculuk ve İnşaat

Bakardi Restoran Kuyumculuk ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Emin Belgin, Fatih Erkan tarafından 300 bin TL'lik sermaye bedeli ile 13 Ekim'de Kartal'da kuruldu.

Torunlar Arsa Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Restoran Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Torunlar Arsa Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Restoran Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Korkmaz tarafından kuruldu.

Bakardi Restoran Kuyumculuk ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakardi Restoran Kuyumculuk ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Emin Belgin, Fatih Erkan tarafından 300 bin TL'lik sermaye bedeli ile 13 Ekim'de Kartal'da kuruldu.

Aka İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi açıldı!

Aka İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi, Atalay Kurt tarafından 350 bin TL'lik sermaye ile 13 Şubat 2014 tarihinde kuruldu.

Günay Restoran Anadolu Yakası'na 2'nci şube açacak!

Yüzlerce sanatçının sahnelerinde yetiştiği gazino kültürünün son temsilcisi Günay Restoran, Anadolu Yakası'nda şube açacak. Bu kapsamda özellikle Ataşehir bölgesi başta olmak üzere mekân bakmaya başlanıldı...

Cihanbey Kuyumculuk Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cihanbey Kuyumculuk Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cemal Aytekin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Şubat'ta Sancaktepe, Yenidoğan Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Gennas İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gennas İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ali Deveci, Yalçın Tepetam tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 3 Şubat'ta Fatih, Eminsinan Mahallesi, Evkaf Sokak'ta kuruldu.

88 İnşaat Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

88 İnşaat Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, M.Hussein Abdulrab Al-Yafeaı, İsmail Hündürel tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak'ta Şişli, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Bahçeşehir'de Park çevresindeki restoran ve otoparkın inşaat ruhsatları iptal edildi!

Bahçeşehir'de Şelale Park ve çevresindeki alana yapılan restoran ve otoparkın yapımına ilişkin inşaat ruhsatı, imar planlarına, şehircilik ve planlama ilkelerine ve hukuka uygun olmadığı gerekçesiyle istanbul 1. İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi.

Jessica Biel çocuklar için restoran açacak!

İstanbu l'da mayısta konser verecek olan ABD 'li şarkıcı Justin Timberlake 'le evli olan oyuncu Jessica Biel, California Eyaleti'nin Santa Monica kentinde çocuk restoranı açacak.

Maynur İnşaat Gıda Kuyumculuk Tarım Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maynur İnşaat Gıda Kuyumculuk Tarım Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oktay Özdemir, İsmet Karahan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 16 Ocak'ta kuruldu.

Arfo İnşaat Petrol Kuyumculuk Gıda İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arfo İnşaat Petrol Kuyumculuk Gıda İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Bülent Yekid, Hasan Yekid tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 17 Ocak 'ta kuruldu.

Kıvanç Tatlıtuğ, Sarıyer Garipçe Köyü'nde butik otel ve restoran açacak!

Kıvanç Tatlıtuğ ' un Sarıyer'deki Garipçe Köyü ' nde aldığı araziyi Takvim buldu. Harabe görüntüsüyle dikkat çeken arsaya ünlü oyuncu, butik otel ve restoran açacak...

Hotel Turizm ve Restoran İşletmeciliği Anonim Şirketi Ataşehir 2 Şubesi açıldı!

Butik Hotel Turizm ve Restoran İşletmeciliği Anonim Şirketi Ataşehir 2 Şubesi, Bilge Yavaş tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 27 Aralık 2013 tarihinde Ataşehir'de kuruldu...

Bakardi Restoran Kuyumculuk ve İnşaat Haberi

Bakardi Restoran Kuyumculuk ve İnşaat

Bakardi Restoran Kuyumculuk ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Emin Belgin, Fatih Erkan tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 13 Ekim'de kuruldu.


Bakardi Restoran Kuyumculuk ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a)    Her türlü içkili ve içkisiz restoran ,pavyon ,diskotek, cafe,lokanta gazino, gece kulübü, taverna, kokteyl salonları, gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını , üretilen yemeklerin servis hizmetlerini,pazarlamasını ve dağıtımını yapmak.Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. b)    Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak,işletmek, kiralamak, kiraya vermek İnsanların beslenmesinde önemli bir...