05 / 05 / 2024

Baki Çoban kimdir

Baki Çoban kimdir

Karayolları 2. Bölge Müdürü Baki Çoban, Konak Tünelleri'nin, İzmir'in şehir içindeki en yüksek maliyetli projesi olduğunu ve kente ivme kazandıracağını ifade etti.

Konak Tünelleri İzmir'e ivme kazandıracak!

Karayolları 2. Bölge Müdürü Baki Çoban, Konak Tünelleri'nin, İzmir'in şehir içindeki en yüksek maliyetli projesi olduğunu ve kente ivme kazandıracağını ifade etti.

Sabuncubeli Tüneli yeniden mi ihale edilecek?

Karayolları 2. Bölge Müdür Vekili Baki Çoban, yapımı 2014 yılının kasım ayında duran Sabuncubeli Tüneli'nin milli bütçeyle önümüzdeki aylarda yeniden ihale edileceğini açıkladı..

Sabuncubeli Tüneli milli bütçe ile yeniden ihale edilecek!

Karayolları 2'nci Bölge Müdür Vekili Baki Çoban, yapımı 2014 yılının Kasım ayında duran Manisa Sabuncubeli Tüneli'nin milli bütçe ile önümüzdeki aylarda yeniden ihale edileceğini söyledi.

Sabuncubeli Tüneli yeniden ihale edilecek!

Karayolları 2. Bölge Müdür Vekili Baki Çoban yaptığı açıklamada yapımı 2014 yılının kasım ayında duran Sabuncubeli Tüneli'nin milli bütçeyle önümüzdeki aylarda yeniden ihale edileceğini söyledi...

Sabuncubeli Tüneli için yeni ihale!

Karayolları 2'nci Bölge Müdür Vekili Baki Çoban, yapımı 2014 yılının Kasım ayında duran Manisa Sabuncubeli Tüneli'nin milli bütçe ile önümüzdeki aylarda yeniden ihale edileceğini söyledi.

İrfan Sarı kimdir?

Erzurum Karaçoban Belediye Başkanı İrfan Sarı kimdir? İrfan Sarı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İrfan Sarı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte İrfan Sarı..

Baki Group İnşaat Taahhüt Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baki Group İnşaat Taahhüt Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Bülent Bakır tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile Bahçelievler, Çobançeşme Mahallesi, Sanayi Caddesi, Nish İstanbul Residence'ta kuruldu.

Gökhan Karaçoban kimdir?

Manisa Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban kimdir? Gökhan Karaçoban, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Gökhan Karaçoban, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Gökhan Karaçoban..

Ekin Çoban Turhan kimdir?

Mimar Ekin Çoban Turhan kimdir? Mimar Ekin Çoban Turhan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ekin Çoban Turhan, bugün çalışmalarına hangi mimarlık firmasında devam ediyor? İşte Ekin Çoban Turhan..

Cem Baki Sinal kimdir?

Işıklar Klinker Tuğla Grubu Genel Müdürü Cem Baki Sinal kimdir? Cem Baki Sinal, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Işıklar Klinker Tuğla Grubu ne zaman kuruldu? İşte Cem Baki Sinal...

Baki Ergül kimdir?

CHP Sinop Belediye Başkan Adayı Baki Ergül kimdir? Baki Ergül, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Sinop Belediye Başkan Adayı Baki Ergül'ün biyografisi bu haberde...

Kemal Erçoban kimdir?

Mimar Kemal Erçoban kimdir? Mimar Kemal Erçoban bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mimar Kemal Erçoban, bugün hangi mimarlık şirketinde çalışmalarına devam ediyor? İşte yanıtı...

Burhanettin Çoban kimdir?

Bugün gerçekleştirilen AK Parti Grup toplantısında bazı illerin büyükşehir belediye başkan adayları açıklandı. AK Parti'nin Afyon Burhanettin Çoban Belediye Başkan adayı olan Burhanettin Çoban kimdir?

Baki Çoban kimdir Haberi

Baki Çoban kimdir

Karayolları 2. Bölge Müdürü Baki Çoban, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıllışının yapılması beklenen Konak Tünelleri'nin İzmir'e büyük katkı sağlayacağını söyledi. Egeli Sabah'a özel açıklamalarda bulunan Çoban, "Konak Tünelleri, İzmir'in şehir içindeki en yüksek maliyetli projesi. İzmir'e ivme kazandıracak bir proje ve öngörülen mühendislik risklerinin minimize edildiği bir yapı" dedi. Konak ile Yeşildere'yi birleştiren tünellerin 310 milyon liraya mal olduğunu belirten Karayolları 2. Bölge Müdürü Baki Çoban, "Geliş ve gidiş olmak üzere 2 şeritli 2 tüpten oluşan tünelin uzunluğu 1674 metre. 200 m. çapındaki Yeşildere Mustafa Kemal Atatürk Modern Dönel Köprülü Kavşağı ve bağlantı yolları ile birlikte toplam uzunluğu 2500 m.dir. İzmir'e ivme kazandıracak bir proje. Konak Tünelleri açıldığında şehir içi trafiğinin çok rahatlayacak" diye konuştu. Çoban, Konak Tünelleri kentin...