02 / 05 / 2024

baki durak kim

baki durak kim

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, Kamu Aydınlatma Platformu'nda istifayla ilgili açıklama yaptı. Yönetim kurulu üyesiBaki Duran bugün itibariyle görevinden ayrıldı.

Kore lideri Kim Jong-un başkentteki havaalanı inşaatını eleştirdi!

Kuzey Kore lideri Kim Young-un başkent Pyongyang'da devam eden havaalanı inşaatı hakkında eleştiride bulundu. Bazı değişiklikler yapılmasını emreden lider, binanın tasarımını 'yabancı bir binanın kopyası' olarak değerlendirdi.

Hasan Tahsin Usta, Yıldıztabya Durak Camii'ni ibadete açtı!

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından yaptırılan Yıldıztabya Durak Camii’nin açılışı Cuma namazı sonrası yapıldı. Açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “Camiden istifade eden millet ve devlet yükselir” diye konuştu.

Kira sözleşmesinde damga vergisini kim öder?

Noter onayı ile yapılan bir taşınmaz kira sözleşmesi için damga vergisi ödeme zorunluluğu bulunuyor. Peki, kira sözleşmesinde damga vergisini kim öder? Ödenecek damga vergisi nasıl hesaplanır?

Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Baki Budakoğlu oldu!

Değerleme sektörünün gelişimine paralel olarak doğan ve deneyim kazanmış profesyonellerin güç birliği ile büyüyen Denge Değerleme' de görev değişimi yapıldı. Baki Budakoğlu Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Tapu harçlarını kim öder?

Taşınmaz malların alım satım işlemleri tapu dairesinde yapılıyor. Tapuda gerekli belgelerin temin edilmesi ve tapu harcının ödenmesi halinde devir işlemi gerçekleşiyor. Peki, tapu harçlarını kim öder?

Bozcaada'da kim, neyi kazanacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 1/100.000'lik planda Bozcaada'nın nasıl olacağının görülemeyeceğini belirterek, "Bozcaada'da para kazanılacak' deniliyor. Kim, neyi kazanacak?" diyerek tepki gösterdi

Baki Budakoğlu Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Denge Değerleme kurucusu olan ve Genel Müdürlük görevini yürüten Baki Budakoğlu Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı oldu.Denge Değerleme Genel Müdürlüğü'ne ise Genel Koordinatör Devrim Kebabcı atandı.

Çatı masrafını kim öder?

Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince, çatılar, bacalar, genel dam terasları, yağmur olukları ortak alanlar kapsamına giriyor. Peki, çatı masrafını kim öder? Kat maliklerinin hepsi çatı masraflarına katılmak zorunda mı?

Asansör bakımını kim öder?

Bir binada asansör bulunması halinde, yıllık olarak bakım ve onarımlarının yapılması gerekiyor. Peki, asansör bakım yönetmeliği gereğince asansör bakımını kim öder? Asansör bakım bedelinin ödenmesi ile ilgili esaslar...

Dask sigortasını kim yapar?

Diğer sigortaların aksine kar amacı gütmeyen bu sigorta biçiminde ortak bir sigorta havuzu oluşturuluyor. Olası bir afet durumunda zararlarınızı karşılayabilmek için konutunuza dask sigortası yaptırmanız gerekiyor. Peki, Dask sigortasını kim yapar?

Sit alanlarını kim belirler?

Tarih öncesinden günümüze kadar gelen çeşitli medeniyetlerin ürünü olup, yaşadıkları devirlerin sosyal, ekonomik gibi özelliklerini yansıtan alanlara sit alanı deniyor. Peki, sit alanlarını kim belirler?

Kim Kardashian ve Kanye West, Los Angeles'taki malikanelerini satışa çıkardı!

Düğünü günlerce konuşulan Kim Kardashian ve Kanye West, ABD sevsin ya da sevmesin dünyanın en gözde sanatçılarından sayılıyor. 2013'te aldıkları Los Angeles'taki bu malikaneyi satışa çıkardıkları iddia ediliyor.

Köy yerleşik alan tespitini kim yapar?

Belediye alanları dışındaki, inşa edilmiş yapıların toplu olarak bulunduğu yerlerde mevcut binaların en dışta olanlarının dış kenarlarından geçirilen çizginin içinde kalan alan köy yerleşik alan tespiti kim yapar?

baki durak kim Haberi

baki durak kim

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Yönetim Kurulu üyesi Baki Durak görevinden istifa etti. 


Açıklama:

Şirketimiz Yönetim Kurulu üyesi Sayın Baki DURAK  tarafından verilen istifa dilekçesi, 23.11.2016 tarih ve 52 sayılı Yönetim Kurulu kararı ile kabul edilmiştir.

Kamuoyunun bilgilerine arz ederiz.

KUYUMCUKENT GAYRİMENKUL YATIRIMLARI...