03 / 05 / 2024

Bakırcı Yapı Sarıgöl Konutları ne zaman başlayacak

Bakırcı Yapı Sarıgöl Konutları ne zaman başlayacak

Bakırcı Yapı'nın Gaziosmanpaşa Sarıgöl'de başlayacağı kentsel dönüşüm projesi ilçe belediyesinde onayda bekliyor. Bakırcı Yapı Sarıgöl Konutları projesi konut, ofis ve ticari ünitelerden meydana geliyor...

Manisa Sarıgöl'de yapılaşma durdurulmalı!

18 Ekim tarihinde Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde gerçekleşen sel felaketinden sonra fay hattında yarıklar oluşması nedeniyle bölgede yapılaşma yasağının gelmesi istendi. 

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kura çekimi yapıldı!

Gaziosmanpaşa'da inşaatı tamamlanan 796 konutluk Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahipleri noter huzurunda çekilen kura ile belirlendi. 

Manisa Sarıgöl'e 400 dönümlük sosyal tesis!

Manisa Sarıgöl Belediyesi tarafından Manisa Orman İşletme Müdürlüğü'nden kiralanan 400 dönüm alana sosyal tesis yapılacağı açıklandı. 

Manisa Sarıgöl yatırımları devam edecek!

İlçelerde görev yapan personel buluşmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ve Bilgi İşlem Daire Başkanı Metin Memiş, Sarıgöl ilçesini ziyaret etti. Heyet, Sarıgöl’e yapılan yatırımların devam edeceğini söyledi.

Manisa Sarıgöl'deki açık otoparkların tahsisi yapıldı!

Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün makamına konuk oldu. Görüşmede Sarıgöl’deki açık cadde otoparklarının Sarıgöl Belediyesi’ne yer tahsisi ile ilgili protokol de imzalandı

Gaziosmanpaşa Sarıgöl ve Yenidoğan'da dönüşüm ihalesi bugün!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından gerçekleştirilecek olan Gaziosmanpaşa Sarıgöl ve Yenidoğan'da dönüşüm ihalesi bugün yapılacak.

Manisa Sarıgöl'e yeni mezbaha!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl’de yeni hayvan pazarına modernizasyon çalışmaları kapsamında yeni mezbaha inşaatını tamamladı. Yeni mezbaha, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı standartlarına uygun olarak yapıldı.

Manisa Sarıgöl'deki gölet ve baraj inşaatı meclis gündeminde!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Manisa'nın Sarıgöl ilçesinin Dadağlı ve Alemşahlı mahallelerinde yapılması planlanan tarımsal sulama amaçlı gölet ve baraj çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Manisa Sarıgöl yeni yollarına kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl Belediyesi işbirliği ile Doğuşlar Mahallesi ile Kertil Mahallesi arasında kötü durumda olan 18 kilometrelik yolda bakım onarım düzeltme ve yol genişletme çalışması gerçekleştiriyor.

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi şekilleniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarıgöllü gençler için hazırlanan Sarıgöl Gençlik Merkezi Projesinin yapımı tüm hızıyla devam ediyor.

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde hayata geçirdiği, gençlerin kültürel, sosyal ve sportif anlamda vakitlerini geçirebilecekleri Gençlik Merkezi Projesi, Sarıgöl ilçesindeki yapım çalışmaları hız kazandı. Projede temel atımına başlandı.

Sarıgöl'e yeni gençlik merkezi geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Sarıgöl’de Gençlik Merkezi yapımına başlandı.

Manisa Sarıgöl'e yeni imar planı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Türkan Taş Köroğlu, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk’u ziyaret etti. Sarıgöl’e yeni imar planı için bir araya gelen başkanlara 1/5000 ve 1/1000’lik imar planlarına yönelik yüklenici firma tarafından sunum yapıldı.

Bakırcı Yapı Sarıgöl Konutları ne zaman başlayacak Haberi

Bakırcı Yapı Sarıgöl Konutları ne zaman başlayacak


Bakırcı Yapı'nın Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında karma proje inşa edecek. Toplam 10 blok olarak planlanan Bakırcı Yapı Sarıgöl Konutları projesi 27 bin 270 metrekare alanda hayata geçirilecek.


Bakırcı Yapı Sarıgöl Konutları projesinde 916 konut, 54 ticari ünite ve 52 ofis olarak planlanmıştı. Ancak projede ve görsellerde ufak değişiklikler yapılıyor.



Bakırcı Yapı Sarıgöl Konutları neden başlamadı?


2 etap olarak satışa sunulacak olan Bakırcı Yapı Sarıgöl Konutları proje alanında yıkımlar tamamlandı. Proje alanı inşaata hazır olarak bekliyor. Bakırcı Yapı Sarıgöl Konutları için ilçe belediyesinden onay çıkar çıkmaz inşaata başlanacak. Bu yılın ilk yarısında başlaması hedefleniyor.


Bakırcı Yapı Sarıgöl Konutları projesinde stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri olacak. Projede açık - kapalı yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları...