04 / 05 / 2024

bakırköy 46 inşaatı son durum

bakırköy 46 inşaatı son durum

Ali Ağaoğlu'na ait Bakırköy 46 Projesi İstanbul 8. idare Mahkemesi'ııin kararıyla durduruldu. Mahkeme kararından sonra konu hakkında açıklamada bulunan Bakırköy Belediyesi adı geçen arsada kendi iıısiyatifeleri dılıııda imar değişikliği yapıldığını duyurd

KİPTAŞ'tan Bakırköy'de dönüşüm yıkımı! Cadde Bakırköy için bir adım daha atıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, hak sahipleriyle anlaşmaya vararak, Bakırköy Kartaltepe Mahallesi’ndeki 1968 üretimi, 9 blok, 66 konut bağımsız birim ve 111 hak sahibinden oluşan İş Bankası Mensupları Sitesi İncirli parselinde yıkım yaptı.

Marq Proje İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy’de kuruldu!

Marq Proje İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy’de Emrah Dalkaya ve Salih Ezgü ortaklığında  kuruldu.

Yg Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Yg Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi 2 milyon 500bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Çoşut tarafından açıldı.

Bakırköy İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bakırköy İnşaat Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aydın Gedik tarafından kuruldu.

Bakırköy İDO-Bahçelievler-Kirazlı Metrosu'nun inşaatında son durum!

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metro Hattı'nın inşaatı hızla devam ediyor. Kirazlı-Bakırköy arasını 13,5 dakikaya düşürmesi planlanan metro hattının önümüzdeki yıl açılması planlanıyor.

Random Suit Otelcilik Turizm İnşaat Otomotiv Organizasyon Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Random Suit Otelcilik Turizm İnşaat Otomotiv Organizasyon Limited Şirketi Bakırköy Şubesi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Tuncer tarafından kuruldu.

Bakırköy’de kentsel dönüşüm tekrar gündeme geldi!

Bakırköy köklü geçmişi ile İstanbul’da eski yapıların bulunduğu ilçelerden biri. Eski yapıların modernize edilmesi ve depreme dayanıklı konutlarda oturmak isteyen vatandaşlar, Bakırköy için kentsel dönüşüm sürecini tekrardan dile getirdi…

Besuş İnşaat Taahhüt Dekorasyon Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!    

Besuş İnşaat Taahhüt Dekorasyon Limited Şirketi'nin yeni şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Bakırköy'de açıldı.

Bakırköy Üniversitesi projesi hazır!

AK Parti Bakırköy Belediye Başkan Adayı Mehmet Umur, gerçekleştirdiği toplantıyla Bakırköy için belirlediği 41 projeyi tanıttı. Umur, bu kapsamda Bakırköy Üniversitesi’ni açmak istediklerini belirtti.

Bakırköy'de tarihi kilise üzerine turistik tesis inşaatı!

Bakırköy Yenimahalle de bulunan eski doğum evinin altındaki" vaftizci yahya kilisesi"üzerine turistik tesis inşaatına başlandı.

Bakırköy City'de 24 ay sıfır faizle!

Bakırköy City'de 24 ay sıfır faizle ödemeler yapılıyor. Beyaz İnşaat tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Bakırköy'de inşa ediliyor. 

Kuzu İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Kuzu İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Bakırköy’de 4 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Bakırköy City fiyat listesi 2017!

Toplam 200 milyon lira yatırımla yükselen Bakırköy City Konutları Beyaz İnşaat imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy'de inşa ediliyor. İşte Bakırköy City fiyat listesi 2017...

bakırköy 46 inşaatı son durum Haberi

bakırköy 46 inşaatı son durum


Ali Ağaoğlu'na ait Bakırköy 46 Projesi İstanbul 8. idare Mahkemesi'ııin kararıyla durduruldu. Mahkeme kararından sonra konu hakkında açıklamada bulunan Bakırköy Belediyesi adı geçen arsada kendi insiyatifleri dışında imar değişikliği yapıldığını duyurdu. 


"Bakırköy İlçesi Kartaltepe Mahallesi 869 ada 19.20.88.93.112.3435 ve 36 parsellerini kapsayan alan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Makamı olum ile 644 sayılı Kanun hükmünde Kararnamenin 2. Maddesinin l.Fıkrası(C) bendi gereğince özel proje alanı ilan edilerek hu alanda Bakanlıkça yapılacak 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planlan teklifi hakkında Başkanlığımızın görüşü sorulmuştur" denilen açıklamada. 1)3.01.2013 tarihli yazımızla 1/1000 ölçekli teklif imar planı hakkındaki Başkanlığımızın olumsuz görüşü beklenilmeden 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planlan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 26.12.2012 tarihinde onanmıştır. Bakanlık tarafından hazırlanıp onanan 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planlan Çevre...