28 / 04 / 2024

Bakırköy City'de 24 ay sıfır faizle!

Bakırköy City'de 24 ay sıfır faizle!

Firma: Beyaz İnşaat

Proje: Bakırköy City

Bakırköy City'de 24 ay sıfır faizle ödemeler yapılıyor. Beyaz İnşaat tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Bakırköy'de inşa ediliyor. 



Bakırköy City'de iki ayrı etapta 5 katlı 5 blok ve 9 katlı 5 blok ve 5 bin metrekarelik yeşil bir alan bulunuyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin dışında geniş aileler için 2. Etapta yer alan 4+1 ve 6+1 dublex daire seçenekleri de yer alıyor. 

Bakırköy City'de daireler yeşil alana veya geniş deniz manzarasına hakim oluyor. Oturumun 3 ay sonra başlayacağı projede yüzde 25 peşinde 24 ay 0 faizle şirket bünyesinde vade yapılıyor. 

Bakırköy City'de anlaşmalı bankalarla düşük faizli kredi imkanları ve kişiye özel ödeme imkanı sağlanıyor. 20 bin metrekarelik geniş alana kurulan projede 7/24 güvenlik hizmeti sunuluyor. 

İstanbul Bakırköy'de  Beyaz İnşaat  imzasıyla yükselen projede satışlar devam ediyor. Projelerin ortak alanları arasında yüzme havuzları, görsel şelaleler, fitness salonları, kapalı otoparklar, yürüyüş parkurları, saunalar, türk hamamları mevcut. 

 

Bakırköy City de 24 ay sıfır faizle!

 


Bakırköy City iletişim
Adres: Kartaltepe Mahallesi, Koşuyolu Caddesi, Bakırköy/İstanbul


Telefon: 0212 542 41 11 
Web: http://www.bakirkoycity.com.tr

 


projeye sor



Geri Dön