01 / 05 / 2024

Bakırköy arazisi son durum

Bakırköy arazisi son durum

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin imara açtığı Bakırköy’deki arazi; üniversite, AVM, rezidans ve otellerin tam ortasında bulunuyor. 1/100 bin ölçekli Çevre Düzeni Planı’nda parsel kısmen “Kentsel ve Bölgesel Yeşil ve Spor Alanı” fonksiyonunda kalıyor.

Bakan Uraloğlu bir metro hattının daha müjdesini verdi! Bakırköy-Kirazlı metro hattı devreye alınıyor!

Bakan Uraloğlu, Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nda test ve devreye alma çalışmalarının son aşamaya geldiğini belirterek çok kısa zamanda hizmete açılacağının müjdesini verdi. 

KİPTAŞ Cadde Bakırköy'de son durum ne? Ali Kurt'tan resmi paylaşım geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Cadde Bakırköy projesini geçtiğimiz Kasım ayında satışa çıkarmıştı. Peki KİPTAŞ Cadde Bakırköy'de son durum ne? 

KİPTAŞ Cadde Bakırköy'de son dakika! Projenin temeli çok yakında atılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Cadde Bakırköy projesi geçtiğimiz günlerde satışa çıkmıştı. Bakırköy'deki İş Bankası Mensupları Sitesi'nin yerinde yükselecek olan Cadde Bakırköy projesinin temeli çok yakında atılacak.

Bakırköy Kirazlı metrosu ne zaman açılacak? Bakırköy Kirazlı metro hattı nereden geçecek, durak isimleri neler? 

Bakırköy Kirazlı metrosunda son durum merak ediliyor. Vatandaşlar ''Bakırköy Kirazlı metrosu ne zaman açılacak? Bakırköy Kirazlı metro hattı nereden geçecek, durak isimleri neler?'' sorularını araştırıyor. İşte Bakırköy Kirazlı metrosunda son durum...

İstanbul depremiyle ilgili çarpıcı uyarı! Bakırköy ve Avcılar... Uzman isim peş peşe açıkladı! 

Prof. Dr. Murat Utkucu, beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili son dakika çarpıcı açıklamalarda bulundu. İstanbul depremiyle ilgili çarpıcı uyarı! Bakırköy ve Avcılar... Uzman isim peş peşe açıkladı! 

Milli Emlak Bakırköy'de 100 metrekarelik konut satıyor! Milli Emlak'tan son dakika fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü İstanbul Bakırköy'de yer alan daireyi satışa çıkardı. İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesinde yayımlanan o ilan...

Bakırköy'deki 6 katlı bina çelikle güçlendirildi!

İstanbul'da yapı stokunun tartışıldığı son günlerde ise Bakırköy'de bir bina görüntüsüyle dikkat çekti. 6 katlı apartmanda çelik konstrüksiyon güçlendirme yapıldı.

Bakırköy İDO-Bahçelievler-Kirazlı Metrosu'nun inşaatında son durum!

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metro Hattı'nın inşaatı hızla devam ediyor. Kirazlı-Bakırköy arasını 13,5 dakikaya düşürmesi planlanan metro hattının önümüzdeki yıl açılması planlanıyor.

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metro Hattı'nda son durum!

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metro Hattı'nın inşaatı devam ediyor. Kirazlı-Bakırköy arasını 13,5 dakikaya indirecek olan metro hattının 2021 yılında açılması planlanıyor.

Akın Tekstil ve İBB Bakırköy arazisi için uzlaşamadı!

Akın Tekstil'in bir dönem üzerinde fabrikasının bulunduğu Bakırköy Osmaniye'deki 51 bin metrekarelik arazi için İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile 3 yıldır devam eden alım görüşmelerinden sonuç çıkmadı.

Bakırköy Kadın Hastalıkları Hastanesi'nin yeni imar planı askıda!

Emlak Konut, Bakırköy Doğum ve Kadın Hastalıkları Hastanesi'nin arazisi için yeni imar planı hazırlandı. Askıya çıkarılan yeni imar planlanın "ticaret" olan imar fonksiyonuna "turizm" de eklendi.

Bakırköy City ödeme koşulları 2018!

Bakırköy City ödeme koşulları 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Tapuların hemen teslim edildiği projede satışlar son daireler için devam ediyor.

Bakırköy City'de hemen tapu hemen teslim fırsatı!

Beyaz İnşaat tarafından hayata geçirilen Bakırköy City'de hemen tapu hemen teslim fırsatı sunuluyor. Projedeki son dairelere 24 ay 0 faizle sahip olunabiliyor..

Bakırköy arazisi son durum Haberi

Bakırköy arazisi son durum

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin imara açtığı Bakırköy’deki arazi; üniversite, AVM, rezidans ve otellerin tam ortasında bulunuyor.


İstanbul’un anayasası olarak kabul edilen Çevre Düzeni Planı’nda deprem sonrası toplanma alanı olarak belirlenen Bakırköy’deki 23 bin metrekarelik araziye “Uluslararası Gençlik Merkezi” inşa edilecek. İmara açılan arazi, Bakırköy’ün Ataköy 7, 8, 9, 10. Kısım mahallerinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kadın Koordinasyon Merkezi’nin yanında bulunuyor ve şu an otopark olarak kullanılıyor. 1/100 bin ölçekli Çevre Düzeni Planı’nda parsel kısmen “Kentsel ve Bölgesel Yeşil ve Spor Alanı” fonksiyonunda kalıyor.


Bu fonksiyon, olası afet ve kriz durumlarında toplanma ihtiyacının karşılanması amacıyla kullanılabilecek bölge parklarını da kapsıyor. Bu nedenle 2011’de onaylanan 1/5 bin ölçekli planda arazi “Park alanı” olarak belirlenmiş ve içinde doğal afetlere yönelik eğitim parkı yapılabileceğine karar verilmişti....