16 / 05 / 2024

bakırköy atatürk parkı nerede

bakırköy atatürk parkı nerede

Bakırköy Belediyesi, Bakırköy İlçesi Şenlikköy Mahallesi’nde toplam 3 bin 16 metrekare alan üzerine kurulu olan Atatürk Parkı’nda, Park ve Bahçeler Müdürlüğünce yürütülen yenileme çalışmalarının tamamlandığını açıkladı.

Türkiye'nin en büyük şehir parkı Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi açılıyor!

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi dünyada beşinci, ülkemizde ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyor.

İBB'nin Atatürk Parkı'ndaki kaçak yapıları için soru önergesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi AK Partili Saim Kadıoğlu, Atatürk Parkı'nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen kaçak yapılar hakkında soru önergesi talebinde bulunuldu.

TOKİ Bakırköy'deki askeri araziyi 232 milyon TL’ye satıyor!

TOKİ, İstanbul'un Bakırköy ilçesinde bulunan eski askeri araziyi satışa çıkardı. Atatürk Havalimanı'nın hemen yanında bulunan arsa için 232 milyon TL isteniyor.

Mudanya Güzelyalı Atatürk Parkı 2'nci etap inşaatı mühürlendi!

CHP'li Mudanya Belediyesi’nin yaptırdığı Güzelyalı Atatürk Parkı'nın 2'nci etap çalışmaları AKP'li Büyükşehir Belediyesince durduruldu. Büyükşehir Belediyesi, sosyal tesis inşaatının hukuka ve usule aykırı olması sebebi ile mühürlendiğini belirtti..

Bakırköy Belediyesi Sanatçılar Parkı ve Spor Kompleksi açıldı!

Tartışmalı yıkımın yaşandığı Bakırköyspor Vakfı ve Ticari İşletmeler alanında hayata geçirilen Bakırköy Belediyesi Sanatçılar Parkı ve Spor Kompleksi hizmete açıldı

Bakırköy Demokrasi Parkı ve Cumhuriyet Evi bugün açılıyor!

Bakırköy Belediyesi  Demokrasi Parkı ve Cumhuriyet Evi bugün düzenlenecek törenle hizmete açılıyor.

Akın Tekstil'in Bakırköy'deki arsası kamulaştırılıyor!

İBB, Akın Tekstil'in Bakırköy Osmaniye'deki Çırpıcı Şehir Parkı'nın yanında yer alan 51 bin 383 metrekarelik arsasını kamulaştırıyor.

Bakırköy Nazım Hikmet Ran Parkı açıldı!

Bakırköy Hikmet Ran Parkı hizmete açıldı. Yaklaşık 2.500 metrekare alan üzerine kurulu Nazım Hikmet Ran Parkı’nda; yeşil alan, çocuk oyun alanı ve yürüyüş parkuru bulunuyor...

Bakırköy Menekşe-Nergis Çocuk Evi açıldı!

Bakırköy Belediyesi’nin Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’nde açılışı yapılan Menekşe – Nergis Çocuk Evi, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Stk’lar, öğretmenler, çocuklar ve velilerin katılımıyla açıldı.

Pınar Ünsal'dan Bakırköy Atatürk Spor Köyü açıklaması!

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ile Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman arasındaki anlaşma ile Beşiktaş’a devredilmesi planlanan Yaşamköy Tesisleri, Bakırköy halkı ve CHP İl Yönetim Kurulunun yoğun tepkileri sonucu Bakırköy Belediyesi'nin denetiminde kaldı.

Bakırköy Atatürk Spor Köyü'nün Beşiktaş'a kiralanması ertelendi!

Galatasaray Kulübü tarafından da mülk olarak istenen Bakırköy Atatürk Spor ve Yaşam Köyü'nün Beşiktaş'a kiralanması rafa kaldırıldı. Yıllık 87 bin TL gelir elde eden tesisin kiralanma tarihi ertelendi.

Beşiktaş'a Bakırköy Atatürk Yaşam Köyü'nü kullanma hakkı verilmedi!

Beşiktaş Kulübü'nün, Bakırköy Atatürk Yaşam Köyü Tesisleri'nin üst kullanım hakkını 10 yıl için almasını öngören protokol CHP engeline takıldı.

Büyükçekmece Büyük Atatürk Parkı'nda sona yaklaşıldı!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Türkiye'nin en büyük kent parkı olan Büyük Atatürk Parkı'nı İstanbul Milletvekili Zeynel Emre ile birlikte gezdi.

bakırköy atatürk parkı nerede Haberi

bakırköy atatürk parkı nerede


Bakırköy Belediyesi'nin açıklaması şöyle; 


"Bakırköy Şenlikköy Mahallesi’nde 3 bin 16 metrekare alan üzerine kurulu olan Atatürk Parkı’nda, Park ve Bahçeler Müdürlüğünce yürütülen yenileme çalışmaları tamamlanmıştır. 

 

Bin 543 metrekare yeşil alan tamamen yenilenmiş ve mevsimlik çiçeklerle renklendirilmiştir. 483 metrekare kauçuk alan yenilenerek parka 1 adet mini futbol sahası kazandırılmış, çocuk oyun grupları ve spor aletleri...