27 / 04 / 2024

Bakırköy Atatürk Spor Köyü

Bakırköy Atatürk Spor Köyü

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ile Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman arasındaki anlaşma ile Beşiktaş’a devredilmesi planlanan Yaşamköy Tesisleri, Bakırköy halkı ve CHP İl Yönetim Kurulunun yoğun tepkileri sonucu Bakırköy Belediyesi'nin denetiminde kaldı.

Bursa Atatürk Spor Salonu’nun yıkımına başlandı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Atatürk Spor Salonu’nun yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.

TOKİ Bakırköy'deki askeri araziyi 232 milyon TL’ye satıyor!

TOKİ, İstanbul'un Bakırköy ilçesinde bulunan eski askeri araziyi satışa çıkardı. Atatürk Havalimanı'nın hemen yanında bulunan arsa için 232 milyon TL isteniyor.

Afyonkarahisar Atatürk Spor Salonu yıkılıyor!

Sporcu ve sporseverlerin okul ve amatör salon müsabakalarının oynatılması için kurulan Afyonkarahisar Atatürk Spor Salonu'nda yıkım çalışmaları başladı.

ASKİ Atatürk Spor Salonu'na En iyi Sosyokültürel Yapı Ödülü!

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Türkiye’nin ilk LEED Gold sertifikasına sahip, çevre dostu, FIBA standartlarına uygun, 2 bin 500 seyirci kapasiteli ASKİ Atatürk Spor Salonu, ‘En iyi Sosyokültürel Yapı Ödülü’nü aldı.

Bakırköy Belediyesi Spor Kompleksi açıldı!

Yıkılan Bakırköyspor Vakfı ve Ticari İşletmeler alanında hayata geçirilen Bakırköy Belediyesi Spor Kompleksi hizmete açıldı.

Bakırköy Belediyesi Sanatçılar Parkı ve Spor Kompleksi açıldı!

Tartışmalı yıkımın yaşandığı Bakırköyspor Vakfı ve Ticari İşletmeler alanında hayata geçirilen Bakırköy Belediyesi Sanatçılar Parkı ve Spor Kompleksi hizmete açıldı

Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri'nde yıkım başladı!

Bakırköy Belediyesi, Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri ile ilgili kaçak olduğu gerekçesiyle 3 Kasım’da yıkım kararı aldı. Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri'nde yıkım gece yarısı başladı.

Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri için yıkım kararı çıktı!

Bakırköy Belediyesi, Ataköy 3-4-11. Kısım’da yer alan Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri için yıkım kararı aldı.

Emlak Konut, TOKİ Bakırköy arsasını 262.5 milyon TL'ye aldı!

Emlak Konut, TOKİ'nin Bakırköy Şenlik Mahallesi'nde yer alan 40 bin 722 bin metrekarelik arsayı 262 milyon 500 bin TL bedelle satın aldı. Söz konusu arsa Galatasaray Spor Kulübü Derneği'nin arsasına komşu konumda.

Adana Atatürk Spor Salonu'nda sona gelindi!

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından 5.7 dönüm arsa üzerinde 10 bin metrekare kapalı alana sahip Atatürk Spor Salonu inşa ediliyor. Projede sona yaklaşıldı.

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde yapılaşma istenmiyor!

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ile Sinan Erdem Spor Salonu'nun bulunduğu alanı kapsayan imar planının değişikliği tartışmalara yol açtı. Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ve Türk Tabipler Birliği Merkez Konseyi Başkanı Prof. Dr. Raşit Tükel itirazlarını dile getirdi.

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi planına itiraz edilecek!

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ile Sinan Erdem Spor Salonu'nun bulunduğu alanda imar planı değişikliği yapıldı. Plan değişikliğine Bakırköy Belediyesi itiraz edecek.

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi yıkılacak mı?

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ile hastanenin yakınında bulunan Sinan Erdem Spor Salonu'nun bulunduğu alanda imar planı değişikliği yapıldı. Yeni plana göre 90 yıllık hastane yenilenip ek binalar yapılacak.

Bakırköy Atatürk Spor Köyü Haberi

Bakırköy Atatürk Spor Köyü

Konuyu yakından takip eden isimlerden CHP Bakırköy İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Pınar Ünsal, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ile Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman arasındaki anlaşma ile Beşiktaş’a devredilmesi planlanan Yaşamköy Tesisleri ile ilgili BirGün’e açıklamalarda bulundu. Ünsal “Orası yirmi dönümlük bir arazi ve içinde büyük bir spor kompleksi mevcut. Üstelik bu tesislerden yararlananların büyük çoğunluğunu gelir düzeyi düşük olan çocuklar oluşturuyor. Bu alanın 10 yıllığına kiraya verilmesi halinde 10 yıl sonra buranın Beşiktaş’tan geri alınması imkansız denecek kadar güç. Dolayısıyla bunun sosyal belediyeciliğin bir gereği bu alanın Beşiktaş’a verilmesi parti politikasıyla ters düşmektir” diye konuştu.  


Ünsal, Tesislerin Beşiktaş’a verilmesi ve Fikret Orman’ın bu olaydaki pozisyonuyla ilgili olarak “Bakırköy halkının bilinçli bir seçmen olması, Fikret Orman’ı tanımaları ve hükümete...