05 / 05 / 2024

Bakırköy Cumhuriyet Meydanı dönüşüm

Bakırköy Cumhuriyet Meydanı dönüşüm

Bakırköy'ün CHP'Lİ Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, ''İstanbul'da kültür ve sanat alanında ilk sırada yer alan ilçeyiz. Şimdi Bakırköy'ü kültür ve sanatta Türkiye'nin başkenti yapmaya kararlıyız'' dedi.

İBB ve Bakırköy Kaymakamlığı arasında 135.3 milyon TL'lik arsa takası!

İBB, Bakırköy Kaymakamlığı ile arsa takası yapacak ve Bakırköy Meydanı’nı büyütecek. İBB, Bakırköy Meydanı’ndaki araziye karşılık, Bakırköy Adliyesi’nin yanındaki meydanı verecek.

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı?

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı? Mimar Sinan Genim, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bakırköy Meydanı Kentsel Tasarım Proje Yarışması sonuçlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin, kamusal alanların erişilebilir ve güvenli yerler olması amacıyla Mart ayında gerçekleştirdiği “Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı Kentsel Tasarım Yarışması” sonuçlandı.

İBB Bakırköy Özgürlük Meydanı için tasarım yarışması açtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı için 100 bin TL ödüllü kentsel tasarım yarışması açtı.

Bakırköy Demokrasi Parkı ve Cumhuriyet Evi bugün açılıyor!

Bakırköy Belediyesi  Demokrasi Parkı ve Cumhuriyet Evi bugün düzenlenecek törenle hizmete açılıyor.

Artvin Cerattepe bilirkişi raporu Bakırköy'de protesto edildi!

Artvin Sivil Toplum Kuruluşları, Bakırköy Özgürlük Meydanı'nda toplanarak Cerettepe'de yapılması planlanan madencilik faaliyetlerine ilişkin verilen olumlu bilirkişi raporunu protesto etti.

Bakırköy Cumhuriyet Meydanı dönüşecek!

Bakırköy'ün CHP'Lİ Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, ''İstanbul'da kültür ve sanat alanında ilk sırada yer alan ilçeyiz. Şimdi Bakırköy'ü kültür ve sanatta Türkiye'nin başkenti yapmaya kararlıyız'' dedi.

Semerkand Line Bakırköy satışa çıktı!

Bakırköy Meydanı'na yakın bir konumda yükselen " Semerkand Line Bakırköy " projesi Zuhuratbaba Mahallesi'nde toplam 53 ile 390 metrekare arasında 214 konut ile satışa çıktı.

Bakırköy'e ikinci meydan geliyor!

BAKIRKÖY Belediyesi Kentsel Tasarım ve Gelişim Merkezi’ni düzenlenen törenle hizmete açtı. Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, ilçeye ikinci bir meydan kazandıracaklarının müjdesini verdi. Meydan yeri de belirlendi.

Bakırköy'e ikinci meydan geliyor!

Özgürlük Meydanı'nın yer aldığı Bakırköy'e ikinci meydan projesi geliyor. Bakırköy meydan projesinin Kartaltepe ile Osmaniye mahalleleri arasında yapılması planlanıyor. Yeni meydan ile bir transfer merkezi oluşturulacak...

Ermeni Surp Asdvazsazin Kilisesi Vakfı Bakırköy'de okul yaptıracak!

Ermeni Surp Asdvazsazin Kilisesi Vakfı, İstanbul Bakırköy'de yetersiz kalan 170 yıllık Özel Dadyan İlköğretim Okulu'nun yanı başına sıfırdan bir okul inşa ediyor. Cumhuriyet tarihinde kez bir azınlık okulu inşaa edilmiş olacak...

Bakırköy Bağcılar metro güzergahı!

Bakırköy Bağcılar metro güzergahı, M3 hattı Başakşehir'den Bakırköy İDO'ya kadar giderek Bakırköy Özgürlük Meydanı'nda Marmaray ile entegre olacak şekilde tasarlanıyor. Hattın 2017 yılında devreye girmesi planlanıyor...

Referans Bakırköy Residence fiyatları!

Biskon Yapı projesi olan Referans Bakırköy’de satış süreci devam ediyor. Referans Bakırköy Residence fiyatları 731 bin liradan başlangıç gösteriyor

Bakırköy Cumhuriyet Meydanı dönüşüm Haberi

Bakırköy Cumhuriyet Meydanı dönüşüm

Bakırköy'ün CHP'Lİ Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, ''İstanbul'da kültür ve sanat alanında ilk sırada yer alan ilçeyiz. Şimdi Bakırköy'ü kültür ve sanatta Türkiye'nin başkenti yapmaya kararlıyız. Biz aynı zamanda ülkemizin çağdaşlaşması, demokratikleşmesi, özgürleşmesi, insanca ve hakça bir yaşam için de çalışıyoruz'' dedi.



Sizinle birlikte Bakırköy’de ne değişti?


Halkın yüzde 70 oyu ile seçilmiş belediye başkanı olarak sorumluluğumuz çok fazla, toplumun beklentileri bizden yüksek. Bu sorumluluk bilinciyle biz de halkın daha çok katıldığı, halkımızın karar alma mekanizmasında daha fazla akıl ürettiği çalışmaları hedefledik. Bakırköy'ün en temel sorunlarından birisi kentsel dönüşüm. Deprem ile iç içe yaşayan bir ilçe olması sebebiyle depreme karşı kenti hazırlayan aynı zamanda meydanlarını, otopark ve trafik sorununu çözmeye çalışan bir belediyecilik anlayışını Bakırköy’de gerçekleştirmeye çalıştık. Fakat bu sorunların birçoğunu çözebilmek...