21 / 05 / 2024

bakırköy hastane alanı ne olacak

bakırköy hastane alanı ne olacak

İstanbul Ataköy 7-8. Kısım ile Ayamama Deresi arasındaki 450 dönümlük yeşil alanın tam ortasında kalan 3 dönümlük bölümün hastane yapılmak üzere etrafının çevrilmesi semt sakinlerini harekete geçirdi.

Mehmet Umur: Bakırköy'ün 4’te 1’ini yeşil alan olacak!

AK Parti’nin Bakırköy Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Umur yaptığı açıklamada “Bakırköy’ün 4’te 1’ini yeşil alan haline getireceğiz" dedi.

Bakırköy-Beylikdüzü Metrosu Çobançeşme Depo alanı imar planı askıya çıktı!

Bakırköy - Beylikdüzü Metro Hattına ( Çobançeşme Depo alanı ) ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Bakırköy Kartaltepe karakol alanı imar değişikliği askıda!

İBB tarafından Bakırköy İlçesi, Kartaltepe Mahallesi'nde yer alan bir alana ilişkin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı..

TMSF Bakırköy'de konut satıyor! 650 bin TL'ye!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Bakırköy Zuhuratbaba'da yer alan daireyi 650 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bakırköy'de 7.3 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Şevketiye Mahallesi ve Şenlik Mahallesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkul toplamda 7 milyon 300 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Halk GYO Bakırköy binasının 2017 değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Bakırköy binasının 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri için yıkım kararı çıktı!

Bakırköy Belediyesi, Ataköy 3-4-11. Kısım’da yer alan Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri için yıkım kararı aldı.

Emlak Konut, TOKİ Bakırköy arsasını 262.5 milyon TL'ye aldı!

Emlak Konut, TOKİ'nin Bakırköy Şenlik Mahallesi'nde yer alan 40 bin 722 bin metrekarelik arsayı 262 milyon 500 bin TL bedelle satın aldı. Söz konusu arsa Galatasaray Spor Kulübü Derneği'nin arsasına komşu konumda.

TOKİ Bakırköy Şenlik Mahallesi'nde yeni proje yapacak!

Özelleştirme Yüksek Kurulu Kararı gereğince, mülkiyeti Maliye Hâzinesine ait Bakırköy Şenlik Mahallesi'nde yer alan arsa Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na devrediliyor...

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi arazisine yeni plan!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, içinde Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nin de yer aldığı 1 milyon metrekarelik alanın imar planını değiştirdi.

Bakırköy'de satılık arsa ihalesi 24 Mayıs'ta!

Bakırköy Şevketiye Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsa satılıyor. İhale, 24 Mayıs'ta yapılacak.

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde yapılaşma istenmiyor!

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ile Sinan Erdem Spor Salonu'nun bulunduğu alanı kapsayan imar planının değişikliği tartışmalara yol açtı. Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ve Türk Tabipler Birliği Merkez Konseyi Başkanı Prof. Dr. Raşit Tükel itirazlarını dile getirdi.

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi yıkılacak mı?

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ile hastanenin yakınında bulunan Sinan Erdem Spor Salonu'nun bulunduğu alanda imar planı değişikliği yapıldı. Yeni plana göre 90 yıllık hastane yenilenip ek binalar yapılacak.

bakırköy hastane alanı ne olacak Haberi

bakırköy hastane alanı ne olacak

İstanbul Ataköy 7-8. Kısım ile Ayamama Deresi arasındaki 450 dönümlük yeşil alanın tam ortasında kalan 3 dönümlük bölümün Emlak Bankası A.Ş Munzam Sosyal Güvenlik ve Yardım Vakfı tarafından hastane yapılmak üzere etrafının çevrilmesi semt sakinlerini harekete geçirdi. Ataköylüler, Bakırköy ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yeşil alanın tamamının "Botanik Park" olarak düzenlenmesi çağrısı yaptı. 


Botanik park yapılmasını istedikleri yeşil alanda önceki gün bir araya gelen Ataköylüler, son yeşil alanı korumak için imza kampanyası başlattı. Grup adına konuşan Bakırköy Çevre Dostları Derneği Başkanı Ülker Durukan, "Eğer buraya sahip çıkmazsak trafikten sokağa çıkamaz hale geleceğiz" dedi. 


TOPBAŞ SÖZ VERDİ


Yeşil alana daha önce yapılmak istenen külliye projesinin de toplanan 10 bin imza sayesinde İBB Başkanı Kadir Topbaş tarafından iptal edildiğini anımsatan Durukan, "Sayın Topbaş bize botanik...