05 / 05 / 2024

Bakırköy opera binası

Bakırköy opera binası

Bakırköy, gelecek aydan itibaren 1000 kişilik bir opera binasına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. İncirli’de inşaatı tamamlanmak üzere olan kültür merkezini Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen anlattı

Bakırköy'ün tarihi binası Vakıflar Genel Müdürlüğü ile davalık!

Bakırköy'ün İstanbul Caddesi'nde yer alan Simeonidis ailesine ait olduğu tahmin edilen tarihi bina, Vakıflar Genel Müdürlüğü ile davalık.

Halk GYO Bakırköy binasının 2022 değeri belli oldu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan İstanbul Bakırköy binasına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO Bakırköy binasının değeri ne kadar oldu? İşte Halk GYO Bakırköy binası ile ilgili detaylar ve değeri...

Halk GYO İstanbul Bakırköy binasının değeri ne kadar oldu?

Halk GYO İstanbul Bakırköy Binasının piyasa değeri 37 milyon TL olarak belirlendi. Taşınmazın tamamı için aylık toplam KDV hariç 198 bin 500 TL kira değeri takdir edilirken, KDV dahil satış değeri 43 milyon 660 bin TL oldu. 

Halk GYO Bakırköy binası yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO'nun portföyünde yer alan "Bakırköy Binası"na ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı. 

FETÖ'den alınan Zaman gazetesi binası Bakırköy Adliyesi'ne ek hizmet binası oluyor!

15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimi sonrasında kapatılan FETÖ terör örgütüne ait Zaman Gazetesi'nin binası Bakırköy Adliyesi Ek Hizmet Binası oluyor...

Halk GYO Bakırköy binası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından portföyünde yer alan İstanbul merkezli "Bakırköy Binası"nın 2019 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Halk GYO Bakırköy binası 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Bakırköy binası 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Bakırköyspor Vakfı binası arazisine 6 tenis kortu!

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu yaptığı açıklamada geçtiğimiz aylarda yıkılan Bakırköyspor Vakfı binasının bulunduğu alanda; yeni yapılan  spor alanlarının 19 Mayıs’ta açılacağını söyledi.

Halk GYO Bakırköy binasının 2017 değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Bakırköy binasının 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Bakırköyspor Vakfı binası yıkıldı!

Bakırköyspor Vakfı binasının kaçak olduğu gerekçesiyle yıkımına başlandı. Durumu tepki gösteren vatandaşlar binanın önünde toplandı. 

Halk GYO Bakırköy Binası 2016 değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO Bakırköy Binası 2016 değerleme raporunu yayınladı.

Bakırköy Carousel AVM'de imar tartışması!

Yıllardır AVM olarak hizmet veren Bakırköy Carousel AVM binasının ön tarafına çıkma kafeler yapılmaya başlandı. Bitmek üzere olan ve anayola kadar yaklaşan inşaat çalışması için imar tartışması da başlamış durumda.

TCDD'den Bakırköy'de kiralık hangar binası!

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü Taşınmaz İhale Komisyonu Başkanlığı tarafından İstanbul Bakırköy'de bulunan hangar binası aylık 10 bin TL'ye kapalı zarf yöntemi ile kiralanacak.

Bakırköy opera binası Haberi

Bakırköy opera binası

20 milyon liralık bir opera binası yapma fikri nasıl ortaya çıktı?

- Aslında Bakırköy’de birkaç kültür merkezimiz var ama AKM kapanınca İstanbul’da gerçek bir boşluk doğdu. Kadıköy’de Süreyya Sineması’ndan devşirme bir opera binası var ama akustiğinde problem olduğunu biliyorum. Opera binasının içinin, akustiğinin, düzeninin özel olması gerekiyor. Buradan yola çıktık ve temelini 2012’de attık. Yaklaşık 1000 kişilik olacak merkezde döner sahne, orkestra çukuru ve sahneyi yukarı taşıyabilen asansörler olacak.


Siz operaya meraklı mısınızdır?

- Operaya ve klasik müziğe çok meraklıyım. Bu sevginin de ancak çocuk yaşta verilebileceğini düşünüyorum. Bu nedenle merkezin içinde çocuklara sanat atölyeleri gerçekleştireceğimiz derslikler yaptık.  


Bölge halkı fikre sıcak baktı mı? 

- Bakırköylüler kültüre çok meraklıdır. Zaten buradaki demografinin ciddi bölümü yaşlı ve kültürlü nüfustur. Talep onlardan geldi. Açıldıktan sonra...