28 / 08 / 2024

bakırköy ruh hastalıkları hastanesi

bakırköy ruh hastalıkları hastanesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nin de bulunduğu yaklaşık 1 milyon metrekarelik alana yönelik imar planı hakkında mahkemeden iptal kararı geldi.

Bakırköy'de kentsel dönüşüm düğümü çözüldü! Parsel bazlı dönüşüm izni çıktı!

İBB'in merakla beklenen temmuz ayı olağan meclis toplantısından Bakırköy için senelerdir beklenen parsel bazlı dönüşüm için izin çıktı. Evlerini yenilemek isteyen Bakırköylüler, alan ve parsel birleştirme şartı aranmadan yaşadıkları yerleri dönüştürecek.

Bakırköy Kadın Hastalıkları Hastanesi için yeni imar planı!

Bakırköy’deki eski Doğum ve Kadın Hastalıkları Hastanesi için 3'üncü kez yeni imar planı hazırlandı. Plan kapsamında “turizm” fonksiyonu iptal edilerek yerine “ofis” fonksiyonu getirildi.

Bakırköy Şehir Hastanesi projesi durdu! 

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nin bulunduğu araziye yapılması planlanan şehir hastanesi ve sosyal tesise İstanbul 6. İdare Mahkemesi'nden 'dur' kararı çıktı. 

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nin planına yargıdan ret!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nin de bulunduğu yaklaşık 1 milyon metrekarelik alana yönelik imar planı hakkında mahkemeden iptal kararı geldi.

Bakırköy Kadın Hastalıkları Hastanesi'nin yeni imar planı askıda!

Emlak Konut, Bakırköy Doğum ve Kadın Hastalıkları Hastanesi'nin arazisi için yeni imar planı hazırlandı. Askıya çıkarılan yeni imar planlanın "ticaret" olan imar fonksiyonuna "turizm" de eklendi.

Bakırköy City'de vade farksız 24 ay taksitle!

Bakırköy City'de 2. etapta son kalan daireler için satışlar ve ödeme kolaylıkları devam ediyor. 25 peşinata 24 ay sıfır faizle şirket bünyesinde vadelendirme yapılabiliyor. Ayrıca düşük faizli kredi avantajı da sunuluyor..

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi arazisine yeni plan!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, içinde Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nin de yer aldığı 1 milyon metrekarelik alanın imar planını değiştirdi.

Çevre ve Şehircilik'ten Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Bakırköy Ruh ve Sinir Sağlığı Hastanesi'nin de yer aldığı arsaya imar planı hakkında açıklama da bulundu. Bakanlık, alana rezidans, alışveriş merkezi gibi yapıların yapılmayacağını açıkladı.

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde yapılaşma istenmiyor!

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ile Sinan Erdem Spor Salonu'nun bulunduğu alanı kapsayan imar planının değişikliği tartışmalara yol açtı. Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ve Türk Tabipler Birliği Merkez Konseyi Başkanı Prof. Dr. Raşit Tükel itirazlarını dile getirdi.

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi planına itiraz edilecek!

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ile Sinan Erdem Spor Salonu'nun bulunduğu alanda imar planı değişikliği yapıldı. Plan değişikliğine Bakırköy Belediyesi itiraz edecek.

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi yıkılacak mı?

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ile hastanenin yakınında bulunan Sinan Erdem Spor Salonu'nun bulunduğu alanda imar planı değişikliği yapıldı. Yeni plana göre 90 yıllık hastane yenilenip ek binalar yapılacak.

Bakırköy'de 103 hektarlık alanın imar planı askıda!

Bakırköy'de Sinan Erdem Spor Salonu, Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu, Lepra Deri Zührevi Hastalıkları Hastanesi, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi gibi önemli kurumları kapsayan imar planı askıya çıkarıldı...

Referans Bakırköy yüzde 300 kazandırdı!

Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, Referans Bakırköy evlerinden alanlara yüzde 180 ile yüzde 300 arasında kazandırdıklarını söyledi. Şirket, Kartal'daki projelerini bölgedeki benzerlerine kıyasla yüzde 30 daha ucuza satacak.

bakırköy ruh hastalıkları hastanesi Haberi

bakırköy ruh hastalıkları hastanesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nin yer aldığı 1 milyon metrekarelik alana yönelik imar planı mahkemeden iptal kararıyla döndü.

Birgün gazetesinden Uğur Şahin'in haberine göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nin bulunduğu yaklaşık 1 milyon metrekarelik alanın imar planına yargıdan ‘ret’ kararı geldi. İstanbul 6. İdare Mahkemesi, iki yıl önce onaylanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği’nin yürütmesini durdurdu. İmar planı değişikliğinde kamu yararı bulmayan İdare Mahkemesi’nin kararında, şehircilik ilkeleri dikkate alındı. 

Sağlık tesisin yaratacağı trafik sorunun, planda yeteri kadar açıklanmadığına dikkat çekilen kararda, şu ifadeler kullanıldı: “Sağlık tesisinin yaratacağı trafik çekiminin planlarda gösterilen karayolu ulaşım sistemiyle karışılabileceği konusunda ciddi şüpheler oluştuğu, bu büyüklükteki bir tesis...