15 / 05 / 2024

bakırköy Sodem Turizm

bakırköy Sodem Turizm

Sodem Turizm İnşaat Anonim Şirketi 50 bin TL 'lik sermaye ile 8 Ekim 2013 tarihinde Cevizlik Mahallesi Kartopu Sokak Bakırköy adresinde Osman Demir tarafından kuruldu

Gün Turizm Otelcilik Ve İşletmecilik Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Gün Turizm Otelcilik Ve İşletmecilik Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi Bakırköy'de 43 milyon TL sermaye bedeli ile Temel Aygün ve Barbaros Alp ortaklığında kuruldu.

Random Suit Otelcilik Turizm İnşaat Otomotiv Organizasyon Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Random Suit Otelcilik Turizm İnşaat Otomotiv Organizasyon Limited Şirketi Bakırköy Şubesi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Tuncer tarafından kuruldu.

Bakırköy Apart Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakırköy Apart Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Yağmur Levent tarafından kuruldu. 

Bakırköy Kadın Hastalıkları Hastanesi için yeni imar planı!

Bakırköy’deki eski Doğum ve Kadın Hastalıkları Hastanesi için 3'üncü kez yeni imar planı hazırlandı. Plan kapsamında “turizm” fonksiyonu iptal edilerek yerine “ofis” fonksiyonu getirildi.

Oves Turizm ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Oves Turizm ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi bugün Bakırköy'de 25 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Bakırköy Gold Suit Otel Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakırköy Gold Suit Otel Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Keskin tarafından kuruldu...

Bakırköy Kadın Hastalıkları Hastanesi'nin yeni imar planı askıda!

Emlak Konut, Bakırköy Doğum ve Kadın Hastalıkları Hastanesi'nin arazisi için yeni imar planı hazırlandı. Askıya çıkarılan yeni imar planlanın "ticaret" olan imar fonksiyonuna "turizm" de eklendi.

CarrefourSa Maltepe resmen Bakırköy Gayrimenkul'ün!

CarrefourSa Maltepe 835 milyon TL + KDV bedelle Bakırköy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi'ye satıldı....

Özaksu Bakırköy Konutları iletişim!

Konut, dükkan ve ofislerden oluşan Özaksu Bakırköy projesi 625 bağımsız birimden oluşuyor. Proje Özaksu Gayrimenkul Yatırım ve Turizm A.Ş imzasıyla yükseliyor...

Bakırköy Bse İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakırköy Bse İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Sadık Uşuğ ve Berat Uluğ imzasıyla 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bakırköy Kartaltepe Turizm Tesis Alanı imar planı askıda!

İstanbul Bakırköy İlçesi, Kartaltepe Mahallesi, 62 Adanın Bir Kısmına Ait Turizm Tesis Alanlarına ilişkin Plan Notu Değişikliği itirazı 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Hayat Gayrimenkul Geliştirme Turizm İnşaat ve Taahhüt Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Hayat Gayrimenkul Geliştirme Turizm İnşaat ve Taahhüt Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi, Hurşit Şen Şube Müdürlüğü'nde 3 milyon TL sermaye ile 21 Haziran'da Bakırköy, Osmaniye Mahallesi'nde açıldı.

Ülger Turizm Otomotiv İnşaat ve Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Ülger Turizm Otomotiv İnşaat ve Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi, Hüseyin Ülger Şube Müdürlüğünde 5 milyon TL sermaye ile 13 Ocak'ta Bakırköy'de açıldı.

bakırköy Sodem Turizm Haberi

bakırköy Sodem Turizm


Sodem Turizm İnşaat Anonim Şirketi Osman Demir tarafından 50 bin liralık sermaye ile Osman Demir tarafından kuruldu.


Sodem Turizm İnşaat Anonim Şirketi iş konusu: Turizm otelcilik alanında otelcilik ve turizm işkolunu ilgilendiren konularda faaliyetlerde bulunmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Sodem Turizm İnşaat Anonim Şirketi adres: Cevizlik Mahallesi Kartopu Sokak No:120...