29 / 04 / 2024

bakırköy spor kompleksleri

bakırköy spor kompleksleri

Yıkılan Bakırköyspor Vakfı ve Ticari İşletmeler alanında hayata geçirilen Bakırköy Belediyesi Spor Kompleksi hizmete açıldı.

Bakırköy Belediyesi Spor Kompleksi açıldı!

Yıkılan Bakırköyspor Vakfı ve Ticari İşletmeler alanında hayata geçirilen Bakırköy Belediyesi Spor Kompleksi hizmete açıldı.

Bakırköy Belediyesi Sanatçılar Parkı ve Spor Kompleksi açıldı!

Tartışmalı yıkımın yaşandığı Bakırköyspor Vakfı ve Ticari İşletmeler alanında hayata geçirilen Bakırköy Belediyesi Sanatçılar Parkı ve Spor Kompleksi hizmete açıldı

Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri'nde yıkım başladı!

Bakırköy Belediyesi, Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri ile ilgili kaçak olduğu gerekçesiyle 3 Kasım’da yıkım kararı aldı. Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri'nde yıkım gece yarısı başladı.

Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri için yıkım kararı çıktı!

Bakırköy Belediyesi, Ataköy 3-4-11. Kısım’da yer alan Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri için yıkım kararı aldı.

Emlak Konut, TOKİ Bakırköy arsasını 262.5 milyon TL'ye aldı!

Emlak Konut, TOKİ'nin Bakırköy Şenlik Mahallesi'nde yer alan 40 bin 722 bin metrekarelik arsayı 262 milyon 500 bin TL bedelle satın aldı. Söz konusu arsa Galatasaray Spor Kulübü Derneği'nin arsasına komşu konumda.

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde yapılaşma istenmiyor!

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ile Sinan Erdem Spor Salonu'nun bulunduğu alanı kapsayan imar planının değişikliği tartışmalara yol açtı. Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ve Türk Tabipler Birliği Merkez Konseyi Başkanı Prof. Dr. Raşit Tükel itirazlarını dile getirdi.

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi planına itiraz edilecek!

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ile Sinan Erdem Spor Salonu'nun bulunduğu alanda imar planı değişikliği yapıldı. Plan değişikliğine Bakırköy Belediyesi itiraz edecek.

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi yıkılacak mı?

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ile hastanenin yakınında bulunan Sinan Erdem Spor Salonu'nun bulunduğu alanda imar planı değişikliği yapıldı. Yeni plana göre 90 yıllık hastane yenilenip ek binalar yapılacak.

Bakırköy'de 103 hektarlık alanın imar planı askıda!

Bakırköy'de Sinan Erdem Spor Salonu, Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu, Lepra Deri Zührevi Hastalıkları Hastanesi, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi gibi önemli kurumları kapsayan imar planı askıya çıkarıldı...

Bakırköy'de olmayan projenin temeli mi atıldı?

Bakırköy Belediyesi’nin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na törenle temelini attırdığı 4 projenin onaylarının alınmadığı ve ihalesinin yapılmadığı ortaya çıktı. Hatta arsalardan birinin İl Spor Müdürlüğü’ne ait olduğu iddia edildi.

Bakırköy Menekşe-Nergis Çocuk Evi açıldı!

Bakırköy Belediyesi’nin Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’nde açılışı yapılan Menekşe – Nergis Çocuk Evi, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Stk’lar, öğretmenler, çocuklar ve velilerin katılımıyla açıldı.

Pınar Ünsal'dan Bakırköy Atatürk Spor Köyü açıklaması!

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ile Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman arasındaki anlaşma ile Beşiktaş’a devredilmesi planlanan Yaşamköy Tesisleri, Bakırköy halkı ve CHP İl Yönetim Kurulunun yoğun tepkileri sonucu Bakırköy Belediyesi'nin denetiminde kaldı.

Bakırköy Atatürk Spor Köyü'nün Beşiktaş'a kiralanması ertelendi!

Galatasaray Kulübü tarafından da mülk olarak istenen Bakırköy Atatürk Spor ve Yaşam Köyü'nün Beşiktaş'a kiralanması rafa kaldırıldı. Yıllık 87 bin TL gelir elde eden tesisin kiralanma tarihi ertelendi.

bakırköy spor kompleksleri Haberi

bakırköy spor kompleksleri

Bakırköy Belediyesi tarafından uzun süren hukuki ve idari mücadelenin ardından yıkılan Bakırköyspor Vakfı ve Ticari İşletmeler alanında inşa edilen Bakırköy Belediyesi Spor Kompleksi yapılan törenle hizmete açıldı.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu açılışta gerçekleştirdiği konuşmada yıkım sırasında alanla ilgili çok spekülasyon yapıldığını belirterek şöyle konuştu: “Bakırköyspor Vakfı ve Ticari İşletmeler alanının yıkımı sırasında pek çok tartışma yaşandı. Bir emekçi arkadaşımızı da iş kazasında kaybettik. Yıkımın ardında da 20 bin metrekarelik bu alanda; AVM, otel, rezidans, benzin istasyonu yapılacak gibi iddialar gündeme getirildi. Oysa bizim tek derdimiz ; kamusal alandaki bu işgallere son vererek Bakırköy halkına kazandırmaktı. Nitekim yıkım alanı temizlendikten sonra gece-gündüz çalışılarak burada Bakırköy Belediyesi Sanatçılar Parkı ve Spor Kompleksini hizmete açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Spor Kompleksimizde; kapalı spor...