29 / 04 / 2024

Bakırköylüler Derneği iletişim

Bakırköylüler Derneği iletişim

İstanbul’un en seçkin ilçelerinden biri olan Bakırköy’de, 2004 yılında kurulan ve 12 yıldır faaliyetini sürdüren Bakırköylüler Derneği, yeni binasının açılışını gerçekleştirdi.

KİPTAŞ Cadde Bakırköy satışta! İş Bankası Mensupları Sitesi'nde dönüşüm başladı!

İBB iştiraki KİPTAŞ, Cadde Bakırköy projesini satışa çıkardı. Cadde Bakırköy projesi Bakırköy'deki İş Bankası Mensupları Sitesi'nin yerinde yükselecek.

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzede çocukları için el ele verdi!

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzedeler için el ele verdi. Depremzede çocuklar için Afet Bursu Programı hayata geçti. İşte detaylar!

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri sahiplerini buldu!

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in katıldığı sahiplerini buldu...

Ali Osman Öztürk Türk Serbest Mimarlar Derneği Başkanı oldu!

Ali Osman Öztürk, 26 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilen toplantıda oy birliği ile Türk Serbest Mimarlar Derneği Başkanı oldu...

Türk Serbest Mimarlar Derneği'nden İzmir depremi açıklaması!

Türk Serbest Mimarlar Derneği, İzmir depremi ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri için başvurular başladı!

Türk Serbest Mimarlar Derneği (TürkSMD) tarafından iki yılda bir yapılan Mimarlık Ödülleri yarışması için başvurular başladı. Yarışma için son başvuru tarihi 23 Ekim olarak belirlendi. 

Bakırköylüler'den imar isyanı!

Bakırköy'deki 50 senelik binalarda yaşayanlar “Her an apartman yıkılacak diye uykularımız kaçıyor” diye isyan etti.

Emlak Konut Bakırköy Şenlik parselleri 2018 değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Bakırköy Şenlik Parselleri için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Düşler Vadisi Riva iletişim bilgileri!

Düşler Vadisi Riva iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen projede satışlar başladı. 

Düşler Vadisi Riva iletişim!

Etap etap hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva projesinin birinci etabında ön talep toplanıyor. Projede lansman öncesinde fırsatlar sunuluyor. Düşler Vadisi Riva iletişim numarası 0 216 561 78 80...

Türk Serbest Mimarlar Derneği eğitimlerine başlıyor!

Türk Serbest Mimarlar Derneği, daha önce sınırlı konularda yaptığı eğitimlerin kapsamını genişletilerek bu sene TSMD Akademi adı ile yeni bir program başlatıyor. 

Türk Serbest Mimarlar Derneği'nden Sign of the City Awards'a destek!

Türk Serbest Mimarlar Derneği, Sign of the City Awards etkinliğine destek verdiğini açıkladı. Türk Serbest Mimarlar Derneği, "Sign of the City 2017" Ödülleri'nin jurisinde yer alacak.

Özaksu Bakırköy daire teslimleri!

Özaksu Bakırköy Evleri projesi için hafriyat çalışmalarının bu yılın Aralık ayında başlaması planlanıyor. Projede 625 bağımsız birime yer veriliyor...

Bakırköylüler Derneği iletişim Haberi

Bakırköylüler Derneği iletişim

İstanbul’un en seçkin ilçelerinden biri olan Bakırköy’de, 2004 yılında kurulan ve 12 yıldır faaliyetini sürdüren Bakırköylüler Derneği, yeni binasının açılışını gerçekleştirdi.


Bakırköy’de 12 yıldır faaliyetlerini sürdüren Bakırköylüler Derneği, yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi.Kültürel , sanatsal ve sportif faaliyetler alanında ilçede ilk akla gelen Bakırköylüler Derneği’nin yeni binasının açılış törenine Bakırköy Kaymakamı Adem Öztürk, Bakırköy Belediyesi Meclis Üyeleri, Dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Programda Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kurdele kesimi gerçekleştirildi. Dernek binasını gezen katılımcılara daha sonra müzik ziyafeti sunuldu. Oldukça neşeli geçen açılış töreninde dernek üyeleri birbirleriyle sohbet etme imkanı buldu.


Açılış töreninde konuşma yapan Bakırköylüler Derneği Başkanı Nurdan Erdiş, “ Bugün açılışını yaptığımız derneğimizin açılışını gerçekleştirdik. Dernek’te görünen her şeyi buradaki Bakırköylüler yaptı. Semtlerde birliktelik ruhunu tekrar...