27 / 04 / 2024

Bakırküre Mimarlık

Bakırküre Mimarlık

Mimar Bünyamin Derman, konutlar ve ticari alanların, içinde yaşayanlar için unutulmaz olduğunu, ancak mimarın adının, şehre değer katan kamusal bir yapıyla hafızalarda yer edeceğini vurguluyor

Roche’un yeni ofisi Bakırküre Mimarlık imzası taşıyor!

Dünyanın lider ilaç şirketlerinden Roche ’un Türkiye’deki yeni ofisi, ofis tasarımı alanında uzman mimar Gürhan Bakırküre tarafından gerçekleştiriliyor.

Roche’un yeni ofisi Bakırküre Mimarlık imzası taşıyor!

Roche’un Türkiye’deki yeni ofisi, ofis tasarımı alanında uzman mimar Gürhan Bakırküre tarafından gerçekleştiriliyor. Roche Türkiye ofisi, çalışanların koşulsuz mutluluğunu sağlamaya yönelik detaylar göz önünde bulundurularak tasarlanıyor.

Buket Töre Mimarlık İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buket Töre Mimarlık İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Buket Töre tarafından kuruldu.

Koniküre Mimarlık Mühendislik Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koniküre Mimarlık Mühendislik Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Hunberk Kanıbelli tarafından kuruldu.

Yg Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Yg Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi 2 milyon 500bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Çoşut tarafından açıldı.

Altürk Proje Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altürk Proje Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Altürk tarafından kuruldu.

Çınart Mimarlık Mühendislik Yapı Proje Ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Çınart Mimarlık Mühendislik Yapı Proje Ve Taahhüt Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Harun Reşit Çinar tarafından kuruldu.

Bakırköy Belediyesi kültür merkezi yaptırıyor!

Bakırköy Belediyesi Osmaniye'de kültür merkezi ve evlendirme dairesi inşa ettirecek. İntifa hakkı tesis edilmek suretiyle yapım ve işletme ihalesi 12 Şubat'ta... 

Yaf Mimarlık Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaf Mimarlık Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Muratcan Fersan ve Necmettin Emin Türk ortaklığında kuruldu.

Berceste Mimarlık Mobilya Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berceste Mimarlık Mobilya Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Özdemir ve Hatice Şahin ortaklığında kuruldu.

Stmh Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stmh Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tolga Demir tarafından kuruldu. 

Bakırköy Kültür Merkezi ve Evlendirme Dairesi ihalesi 15 Kasım'da!

Bakırköy Belediyesi tarafından Kültür Merkezi ve Evlendirme Dairesi için yapılacak intifa hakkı tesis edilmek suretiyle yapım ve işletilmesi ihalesi 15 Kasım'da...

Doğanmete Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğanmete Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Mete tarafından kuruldu. 

Türk Ytong'tan mimarlık öğrencilerine ders!

Yapı malzemesi sektörünün lider kuruluşu Türk Ytong, mimarlık öğrencilerine gazbeton dersi verdi. Türk Ytong, 9 yılda 1.000’in üzerinde öğrenciyi eğitti.

Emlak Konut'tan Bakırköy,Beşiktaş ve Başakşehir'de satılık arsa!

Emlak Konut Bakırköy, Beşiktaş ve Başakşehir'deki dev arsalarını açık artırma usulü ile satışa çıkarıyor. Arsaların ihaleleri 15 Ekim'de yapılacak. Arsaların toplam muhammen bedeli KDV dahil 1 milyar 417 milyon 534 TL...

Bakırküre Mimarlık Haberi

Bakırküre Mimarlık

Son zamanların en çok merak edilen mimarlarından biri olan Bünyamin Derman, adı söylendiğinde ilk olarak “Beşiktaş İnönü Stadı’nın mimarı” olarak akla geliyor. “Bu durum iyi mi, yoksa kötü mü?” diye kendi kendime sorarken, Derman yanıtını kendisi veriyor...


Eşiyle birlikte yürüttükleri “DB Architects” bünyesinde karma kullanımlı ve daha butik pek çok proje üretse de, bunun sadece yapıyı kullanan için unutulmaz ya da çabuk unutulur bir durum olduğunu söylüyor. Mimarın unutulmaz olması veya şehirde kalıcı şekilde hatırlanması içinse, simge olacak kamusal yapı üretmesi gerektiğini vurguluyor.


İstanbul’da, iyi bir konumda inşa edilen bir kamusal yapının, kent kimliğine katkı olacağını vurgulayan Derman, “Kenti kent yapan, bu tip binalar. Mesela statta bunu iyi yapıp, açığa çıkarmak bizi anlatır. Bizi böyle şeyler hatırlatacak. Konutta yapı ve emsaller...