14 / 05 / 2024

Bakırlar Yapı Malzemeleri İnşaat adres

Bakırlar Yapı Malzemeleri İnşaat adres

Bakırlar Yapı Malzemeleri İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Acıbadem Şubesi, Emre Bakır tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Temmuz'da Sancaktepe, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Atak Grup Yapı Malzemeleri Peyzaj Madencilik Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atak Grup Yapı Malzemeleri Peyzaj Madencilik Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Muammer Kaya tarafından kuruldu.

İbre Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İbre Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Özerler ve Remzi Kocatürk ortaklığında kuruldu.

Yega Proje Yapı Malzemeleri Ürün Tedarik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yega Proje Yapı Malzemeleri Ürün Tedarik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yıldırım Artar ve Gökhan Olcaşer ortaklığında kuruldu.

Torun Çelik Alüminyum Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Torun Çelik Alüminyum Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murathan Silahyürekli tarafından kuruldu. 

Yapıken Yapı Malzemeleri Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıken Yapı Malzemeleri Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Sabri Bakır tarafından kuruldu.

Olcay63 Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Ve Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Olcay63 Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Ve Temizlik Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 350 bin TL sermaye bedeli ile Olcay Ünal tarafından kuruldu.

Çeliköz Plastik Yapı Malzemeleri Temizlik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çeliköz Plastik Yapı Malzemeleri Temizlik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Özçelik tarafından kuruldu.

Seltan Yapı Malzemeleri Bakır Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seltan Yapı Malzemeleri Bakır Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Tansel Uzun tarafından kuruldu.

Sağırlar Grup Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sağırlar Grup Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Parven İnşaat bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Necati Sağır ve Yavuz Sağır tarafından kuruldu.

Bakırlar Dekorasyon Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakırlar Dekorasyon Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tahsin Bakır tarafından kuruldu.

ANKA1 Yapı Malzemeleri Hafriyat İnşaat Elektrik Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ANKA1 Yapı Malzemeleri Hafriyat İnşaat Elektrik Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Muhammer Dirican tarafından kuruldu...

Enka İnşaat Yapı Malzemeleri konkordato ilan etti!

Davacı Enka İnşaat Yapı Malzemeleri Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 'nin Bakırköy 3. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde konkordato davası görülüyor. 

Bakırlar Yapı Malzemeleri İnşaat adres Haberi

Bakırlar Yapı Malzemeleri İnşaat adres
Bakırlar Yapı Malzemeleri İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Acıbadem Şubesi, Emre Bakır tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 9 Temmuz'da kuruldu. 


Bakırlar Yapı Malzemeleri İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Acıbadem Şubesi iş konusu; Amaç ve Konu Madde 3-Şirketin başlıca amaç ve konusu şunlardır: Yapı Malzemeleri a. İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo, mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak. b. Her nevi inşaat ve nalburiye malzemelerinin alet, edevatının imaline mahsus atölye ve fabrika kurmak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek, bu maddelerin iç ve dış ticaretini yapmak. c. Her türlü...