05 / 05 / 2024

Bakiye Balcı

Bakiye Balcı

Merve Çelik Kapı Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Bakiye Balcı tarafından 20 bin TL sermaye ile 16 Eylül'de Maltepe, Aydınevler Mahallesi, Sanayi Caddesi'nde kuruldu.

İstanbulkartı olanlara kötü haber! Bakiye yüklemeden önce bakın! İşlem ücretleri değişti! 

İstanbulkart bakiye yükleme işlem ücretleri değişti. Yeni işlem ücretleri İstanbulkart resmi internet adresinden açıklandı. İşte İstanbulkart işlem ücretleri...

Ragıp Balcıoğlu, İngiltere ve İrlanda’da hangi görevlerde bulundu? Şu an ne iş yapıyor?

Ragıp Balcıoğlu kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Arçelik’te hangi alanlarda çalıştı? Şu an Arçelik’te hangi görevi yürütüyor? İşte Ragıp Balcıoğlu’na ilişkin tüm merak edilen detaylar...

İstanbul’da toplu ulaşıma son dakika düzenlemesi: İstanbulkart kullanıcılarının yetersiz bakiye sorunu sona eriyor! 

İBB Meclisi’nde alınan karar kapsamında dijital İstanbulkart kullanıcılarının, yetersiz bakiye halinde 15 liraya kadar eksi bakiye kredisi kullanılabileceği belirtildi. İşte ayrıntılar...

Balcıoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balcıoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Metin Balcı tarafından kuruldu.

Balcı Grup İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Balcı Grup İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de Abdülbaki Balcı tarafından kuruldu.

Balcı 32 Otomotiv İnşaat Emlak Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balcı 32 Otomotiv İnşaat Emlak Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Aslan tarafından kuruldu.

Mab Balcılar Mimarlık Mühendislik İnşaat Pazarlama E-Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Mab Balcılar Mimarlık Mühendislik İnşaat Pazarlama E-Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Balcı tarafından kuruldu.

Ab Balcı İnşaat Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ab Balcı İnşaat Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Balcı tarafından kuruldu.

Balcıoğlu Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balcıoğlu Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Hasan Balcı ve Hüsna Balcı ortaklığında kuruldu.

Mustafa Balcı: Depremde temel sorun yapı stokunun depreme dayanıksız olmasıdır!

İMO Antalya Şube Başkanı Mustafa Balcı, Deprem master planının yerel yönetimler tarafından uygulanması gerektiğini belirtti ve "Depremde en temel sorunun fay hatlarından değil, yapı stokunun depreme dayanıksız olmasından kaynaklanıyor" dedi...

Mimar Emel Balcı: Türkiye'nin en popüler dekorasyon trendi avangart!

Yurt dışında yaygın olarak uygulanan dekorasyon yöntemi olan ‘TOUCHING’in (Mimari Dokunuş)  3 yıldır Türkiye’deki öncüsü ve uygulayıcısı  olan Yüksek Mimar Emel Balcı  Türkiye’deki en popüler dekorasyon trendinin “avangart” olduğunu belirtti...

Werner Balcı Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Werner Balcı Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif Ayvaz, Muhammed Yumak, Ömer Akyıldız, Ramazan Balcı ve Yusuf Ayvaz ortaklığında kuruldu.

Bakırköy Şükrü Balcı POMEM arazisinin imar planı iptal edildi!

İstanbul Bakırköy’deki Şükrü Balcı Polis Eğitim Merkezi’nin 81 dönümlük arazisine AVM ve rezidans yapılmasının önünü açan imar planları iptal edildi.

Bakiye Balcı Haberi

Bakiye Balcı

Merve Çelik Kapı Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Bakiye Balcı tarafından 20 bin TL sermaye ile 16 Eylül'de Maltepe, Aydınevler Mahallesi, Sanayi Caddesi'nde kuruldu.


Merve Çelik Kapı Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a- Her türlü Çelik Kapı, Mobilya Kapı imalatı, toptan alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak, b-Mobilya ve dekorasyon malzemeleri ahşap ve metalden büro ve ev mobilyaları, her türlü mutfak dolapları ve mutfak dekorasyon işleri, yatak odaları, oturma odaları, yemek odası, genç odası, koltuk, masa ve sandalye ve her türlü mobilya imalatı, alımı, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatını yapmak, c-Her türlü inşaat malzemeleri toptan alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler...