23 / 07 / 2024

Bakiyesi yetersiz öğrenci

Bakiyesi yetersiz öğrenci

Aliağa- Cumaovası arası 80 kilometrelik hatta 30 Ağustos 2010 tarihinden bugüne kadar banliyö işletmeciliği yapan TCDD ve İzmir Büyükşehir Belediyesi ortak kuruluşu İZBAN’ın 200 milyonuncu yolcusu üniversite öğrencisi Elif Özçiçek oldu.

Dünyada öğrenci evi yetersiz!

Gayrimenkul sektöründe büyüme kaydeden öğrenci evleri, dünya genelinde de büyük potansiyel taşıyor...

Diyarbakır'daki kız öğrenci yurdunun yüzde 85’i tamamlandı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin kentteki mevcut öğrenci yurtlarının yetersiz kalması nedeniyle inşa ettiği 272 kişilik Kız Öğrenci Yurdu’nun yüzde 85’i tamamlandı.

Diyarbakır'da kız öğrenci yurdu inşaatı devam ediyor!

20 bin civarında üniversite öğrencisinin ikamet ettiği Diyarbakır’da, mevcut öğrenci yurtlarının yetersiz kalması nedeniyle Kız Öğrenci Yurdu inşa eden Büyükşehir Belediyesi, yurdun beş katının kaba inşaatını tamamladı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 6 bin 977 öğrenci kapasiteli yurt inşaatının ihalesini yaptı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yüksek öğrenim öğrencilerinin kalacağı mekanların konfor ve kalitesini artırmak için çalışmalarını hızlandırdı. Bakanlık, bu yıl 6 bin 977 öğrenci kapasiteli yurt inşaatının ihalesini yaptı...

7 bin öğrenci kapasiteli yurt ihalesi yapıldı!

Öğrenci yurtları, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü’nce hazırlanan ihtiyaç programları doğrultusunda kullanıcı sayısı ve kullanıcı kitlesi dikkate alınarak projelendiriliyor. 7 bin öğrenci kapasiteli yurt ihalesi yapıldı...

Niğde Üniversitesi Kampüsü öğrenci yurtları ve sosyal tesis inşaatı ihalesi 1 Ekim'de!

Niğde Üniversitesi Kampüsü öğrenci yurtları ve sosyal tesis inşaatı yaptırılmak üzere ihaleye çıkılıyor. 1 Ekim 2014 tarihinde yapılacak olan ihalede tahmini bedel 33 milyon 591 bin 600 TL...

Çat öğrenci yurdu ihalesi 13 Ekim'de yapılacak!

İçişleri Bakanlığı; Çat yapılacak olan 200 kişilik öğrenci yurdu ve de 12 derslik anadolu lisesi ile 16 derslik imam hatip lisesi yapımını açık ihaleye çıkarıyor.

Şenkaya'ya yapılacak 200 kişilik öğrenci yurdu ihalesi 14 Ekim'de!

İçişleri Bakanlığı Şenkaya'da 200 kişilik öğrenci yurdu ve 16 derslik imam hatip lisesi yapımını 14 Ekim 2014 tarihinde saat 14.00'te açık ihale usulü ihaleye çıkarıyor.

Afyonkarahisar'a 300 öğrenci kapasiteli pansiyon binası yapılacak!

Afyonkarahisar İl Özel İdaresi Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü; 300 öğrenci kapasiteli pansiyon binası işi ve İmam Hatip Lisesi'nin yapım işini 8 Ekim'de ihaleye çıkarıyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan 6 bin 977 öğrenci kapasiteli yurt ihalesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve YURTKUR Genel Müdürlüğü’nün işbirliği ile yürütülen öğrenci yurtları projeleri hız kesmeden devam ediyor. Bakanlık bu kapsamda 2014 yılında toplam 6 bin 977 öğrenci kapasiteli yurt inşaat ihalesi yaptı.

Kasapbaşızade Süleyman Efendi Vakfı'nın arsasına öğrenci yurdu yapılacak!

Vakıflar Genel Müdürlüğü İstanbul 2. Bölge Müdürlüğü; Kasapbaşızade Süleyman Efendi Vakfı'na ait olan Üsküdar Selamiali Mahallesi'ndeki arsayı öğrenci yurdu yapılmak üzere 22 yıllığına inşaat yapım karşılığı kira ve işletme ihalesine çıkardı.

Soner Çetin: Öğrenci evi önem verdiğimiz projelerden biri!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in seçimlerden önce vaat ettiği Öğrenci Evi projesine start verildi. Başkan Çetin ile TMMOB yetkilileri arasında protokol imzalandı. Çetin henüz 5 ay bile dolmadan sözünü tuttu.

Adana'da Öğrenci Evi projesi start aldı!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ' in seçimlerden önce vaat ettiği Öğrenci Evi projesine start verildi. Başkan Soner Çetin ile TMMOB yetkilileri arasında protokol imzalandı...

Bakiyesi yetersiz öğrenci Haberi

Bakiyesi yetersiz öğrenci

İZBAN hattının en yoğun istasyonlarından biri olan Alsancak Garı İZBAN İstasyonunda 200 milyonuncu yolcuyu İZBAN Genel Müdürü Sebahattin Eriş ve Genel Müdür Yardımcısı Sönmez Alev karşıladı. 200 milyonuncu yolcu için geri sayım başladığı sırada turnikelere gelen Özçiçek, kartının bakiyesinin yetersiz olması nedeniyle geçemeyince geri dönmek zorunda kaldı. Kent Kartı’nı doldurduktan sona geldiğinde ise 200 milyonuncu yolcu olarak turnikeden geçti. Bakiyesinin yetersizliği nedeniyle turnikelerden geç geçmesi üniversite öğrencisine 1 yıllık ücretsiz seyahat hakkı kazandırdı.


SİRENLER ÇALDI, KONFETİLER PATLADI

Dokuz Eylül Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği bölümü 1’inci Sınıf öğrencisi Özçiçek, turnikelerden geçerken sirenler çaldı. Ardında da görevliler konfeti patlattı. Çiçeklerle karşılanan şanslı yolcuya İZBAN Genel Müdürü Sebahattin Eriş ve Genel Müdürü Yardımcısı Sönmez Alev "İZBAN’ın 200 milyonuncu yolcusu oldunuz" dedi. İZBAN’ın 200 milyonuncu yolcusu...