26 / 08 / 2024

bakkal sosyal yıkım

bakkal sosyal yıkım

Birbiri ardına açılan alışveriş merkezi yatırımlarını değerlendiren Multi Turkmall CEO'su Levent Eyüboğlu, 2009'un sektör için bir milat olduğunu söyledi. Levent Eyüboğlu, bu tarihten itibaren hesapsız yatırımların eleneceğine dikkat çekti

İngiltere'de 145 cm daha önde yapıldığı için yıkım kararı verilen binaya yorum gecikmedi: Yok muymuş imar affı?

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabından İngiltere'de 75 cm yüksek ve 145 cm daha önde yapıldığı için yıkım kararı verilen binayı paylaştı. Söz konusu paylaşıma yorumlar da gecikmedi...

Betorname Japonya'da da yıkım yarattı! Prof. Dr. Cenk Yaltırak: Dönüşümün betona gömülmesi büyük israf!

Deniz jeoloğu ve jeofizikçi, İTÜ Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Cenk Yaltırak, X sosyal medya hesabından Japonya'da deprem sonrası yaşanan yıkım ile ilgili bir paylaşım yaptı ve dönüşümün betona gömülmesinin büyük bir israf olduğuna dikkat çekti. İşte Yaltırak'ın o açıklaması ve gelen yorumlar...

Aile Bakanlığı'ndan haziran ayının en büyük müjdesi geldi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan haziran ayının en büyük müjdesi geldi. Bakanlık tarafından yaşlı aylığı ve engelli maaşları hakkında flaş bir açıklama yapıldı.

Aile Bakanlığı'nın en büyük müjdesi bu olacak. Zam geliyor

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından vatandaşlara her alanda destek ödemesi yapılmaya devam ediyor. Temmuz ayından sonra destek ödemelerine de zam gelmesi bekleniyor. Aile Bakanlığı'nın en büyük müjdesinin bu olması bekleniyor.

Aile Bakanlığı'ndan her eve büyük müjde

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, vatandaşlara yönelik büyük müjdeler vermeye devam ediyor. Bakanlık tarafından bu sefer ev hanımlarına emeklilik müjdesi geldi.

Aile Bakanlığı'ndan büyük müjde asıl şimdi geldi... 1 yıl boyunca para ödenecek

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın vatandaşlara ödediği Aile Destek Ödemeleri hakkında asıl büyük müjde geldi. Aile Bakanı Derya Yanık, ödeme sürelerini uzattıklarını açıkladı. Ailelere 1 yıl daha para ödenmeye devam edilecek.

Ev kadınlarına büyük müjde! Artık bu imkandan yararlanabilirsiniz

AK Parti seçim beyannamesinde büyük müjde haberleri geldi. Bu haberlerden biri de Aile Koruma Kalkanı Programı ile sosyal emniyet sisteminin kapsamı genişletilecek. Ev hanımlarının dileğe bağlı sigorta primlerinin üçte birini devlet karşılayacak. Kadınlar daha az prim vererek daha erken emekli olma

TOKİ 81 il projelerinde son dakika müjdesi! Taksit tutarlarını duyan inanamadı! Hemen bu büyük müjdeye bakın!

Milyonlarca kişinin merak ettiği ve araştırdığı TOKİ sosyal konut projesinin ayrıntıları netleşiyor. TOKİ projelerindeki taksit tutarlarını duyan inanamadı... Hemen bu büyük müjdeye bakın...

Yıkım yönetmeliği için çalışmalar başladı! 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, sosyal medya üzerinden yıkım yönetmeliğine dair çalışmalarının başladığını duyurdu. Kurum, yıkım yönetmeliğinin içeriğine dair bilgiler de paylaştı. 

Rexx Sineması’nda yıkım başladı!

Kadıköy’ün en sevilen sinema salonları arasında yer alan Rexx Sineması’nda yıkım çalışmaları başladı. Metal saclarla çevrili olan sinema binasını görenler sosyal medyada üzüntülerini paylaştı.

Ulus 100. Yıl Çarşısı binası yıkım işi ihalesi yapıldı!

Ankara'da Ulus 100. Yıl Çarşısı binasının yıkım işi ihalesi tamamlandı. İhalenin Belediyenin sosyal medya hesaplarından ve ABB TV'den canlı olarak yayınlandı.

Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri'nde yıkım başladı!

Bakırköy Belediyesi, Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri ile ilgili kaçak olduğu gerekçesiyle 3 Kasım’da yıkım kararı aldı. Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri'nde yıkım gece yarısı başladı.

Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri için yıkım kararı çıktı!

Bakırköy Belediyesi, Ataköy 3-4-11. Kısım’da yer alan Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri için yıkım kararı aldı.

bakkal sosyal yıkım Haberi

bakkal sosyal yıkım

BAŞTA alışveriş merkezi olmak üzere çeşitli yatırım projeleri geliştiren Multi Turkmall CEO'su Levent Eyüboğlu, alışveriş merkezi yatırımlarının çok büyük bir hızla devam ettiğini ve bu büyümenin daha da süreceğini kaydetti. Ancak herkesin alışveriş merkezi yatırımı yapmaya başlamasının endişe verici olduğuna dikkat çeken Levent Eyüboğlu, bu sektör için bir milat niteliği taşıyacağını kaydetti.


PASTA KÜÇÜLMÜYOR


YATIRIMLARIN ancak 2009'a kadar tamamlanıp şekilleneceğini belirten Eyüpoğlu `2009 yılı alışveriş merkezleri için milat olacak. Planlarını hesap kitap yaparak hayata geçiren ve bu işe uzun vadede geri dönüş alma sabrıyla giren güçlü kuruluşların dışında bir takım elenmelerin olacağını tahmin ediyoruz' dedi. Birbiri ardına yapılan alışveriş merkezlerinin pastayı küçülttüğü görüşüne katılmadığını belirten Eyüboğlu, herkesin...