08 / 05 / 2024

bakü Demir İpek Yolu son durum

bakü Demir İpek Yolu son durum

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Projesi'nde ilk tren seferinin 30 Ekim'de başlayacağı bilgisini verdi. 

Hurda fiyatlarına okkalı zam! Bakır ve demir hurda fiyatları uçtu! Hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları

Emtia fiyatlarındaki artış hurda fiyatlarını da etkiledi. Hurdaya okkalı zam geldi. Peki hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır hurda fiyatları kaç lira? Demir hurda fiyatları kaç TL? 

Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! Hurda fiyatları ne kadar? 19 Nisan 2024 hurda fiyatları

Dolar kurundaki yükseliş bakır ve demir fiyatlarını artırdı. Bu yükseliş hurda fiyatlarına da yansıdı ve hurda fiyatları resmen fırladı. Peki hurda fiyatları ne kadar? Bakır hurda fiyatları kaç lira? 19 Nisan 2024 hurda fiyatları.

Hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi mi? 13 Nisan 2024 hurda fiyatları

Bakır fiyatlarının yükselişe geçmesi ile geçtiğimiz hafta hurda fiyatlarına zam gelmişti. Geri dönüşüm firmaları tarafından güncellenen hurda fiyatlarının güncel fiyatları araştırılıyor. Peki hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi mi? 13 Nisan 2024 hurda fiyatları.

Bakır fiyatları yükseldi! Hurda fiyatları tavan yaptı! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar?

Bakır fiyatları, ocak 2023'ten itibaren en yüksek seviyesine yükseldi. Bakır fiyatlarının yükselmesi ile bakır hurda fiyatları tavan yaptı. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? 8 Nisan 2024 hurda fiyat listesi.

Bakır ve demir hurda fiyatları uçtu! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 5 Nisan 2024 hurda fiyat listesi

Bakır ve demir hurda fiyatlarına bugün zam geldi. Gelen zamlar sonrası bakır ve demir hurda fiyatları resmen uçtu. Peki bakır hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 5 Nisan 2024 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatları resmen uçtu! Bakır hurda fiyatlarına zam geldi! 28 Mart 2024 Bakır ve demir hurda fiyat listesi

Geri dönüşüm firmaları tarafından her gün açıklanan hurda fiyatlarının bugün ne kadar olduğu merak ediliyor. Bugün hurda fiyatlarına zam geldi. Peki bakır hurda fiyatları ne kadar? Demir hurda fiyatları kaç lira? 

Hurda fiyatlarına dev zam! Demir ve bakır hurda bugün kaç TL oldu? 14 Mart 2024 hurda fiyat listesi...

Bakır ve demir hurda fiyatlarına gelen zamlar dur durak bilmiyor. Peki güncel hurda fiyatları ne kadar oldu? İşte 14 Mart 2024 hurda fiyat listesi...

Hurda fiyatlarına zam! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! Güncel hurda fiyatları 2024

Güncel hurda fiyatları geri dönüşüm firmaları tarafından açıklandı. En çok merak edilenler arasında yer alan bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi. Güncel hurda fiyatları ne kadar oldu?

Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 15 Şubat 2024 hurda fiyatları 

Güncel hurda fiyatları geri dönüşüm firmaları tarafından açıklandı. Dolar kurundaki yükselişler hurda fiyatlarını da etkiledi. Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi. Hurda fiyatları ne kadar? 15 Şubat 2024 hurda fiyatları. 

Hurda fiyatları resmen fırladı! Hurdaya büyük zam! Bakır, demir ve alüminyum hurda fiyatları ne kadar?

Hurda fiyatlarına bugün zam geldi. Geri dönüşüm firmaları tarafından güncellenen fiyatlar görenleri şaşkına çevirdi. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Bakır, demir ve alüminyum hurda fiyatları ne kadar? 12 Ekim 2023 hurda fiyatları.

Bakır, demir, alüminyum hurda fiyatları ne kadar? Hurda fiyatları kaç lira? 6 Ekim 2023 hurda fiyat listesi

Dolar/TL kuru bugün rekor kırdı. Doların yükselişe geçmesi piyasaları hareketlendirdi. Bakır fiyatları gerilerken demir cevheri vadeli fiyatlarında sabit seyir devam ediyor. Peki bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi mi? 

Hurda fiyatlarına rekor zam geldi! Bakır, demir, alüminyum hurda fiyatları kaç lira? 2 Ekim 2023 hurda fiyat listesi 

2 Ekim 2023 Perşembe günü hurda fiyat listesi güncellendi. Hurda fiyatlarına bugün rekor bir zam geldi. Geri dönüşüm firmaları tarafından güncel hurda fiyat listesi açıklandı. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 2 Ekim 2023 Bakır, demir ve alüminyum hurda fiyat listesi...

Hurdaya okkalı zam! Hurda fiyatları resmen uçtu! Bakır, demir ve alüminyum hurda 28 Eylül 2023 fiyat listesi 

28 Eylül 2023 Perşembe günü hurda fiyat listesi güncellendi. Son zamanlarda düşen hurda fiyatlarına bugün okkalı bir zam geldi. Geri dönüşüm firmaları güncel hurda fiyatlarını açıkladı. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 28 Eylül 2023 Bakır, demir ve alüminyum hurda fiyat listesi...

bakü Demir İpek Yolu son durum Haberi

bakü Demir İpek Yolu son durum

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan "Demir İpek Yolu" olarak adlandırılan Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Projesi'nin sadece Kars için değil, ülke için önemli bir proje olduğunu söyledi. 

AA muhabirine açıklamalarda bulunan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan "Londra'dan kalkan bir trenin Pekin'e kadar kesintisiz gidebilmesi için önünde iki engel vardı; biri boğaz, diğeri Kars ile Ahılkelek arasında eksik kalan kesim. Bu amaçla Asya ile Avrupa'yı denizin altından demiryoluyla bağladık. İkinci halkada da Kars ile Gürcistan'ın Ahılkelek kenti arasındaki eksik kısmı tamamladık." diye konuştu.


"30 Ekim'de Kars'a varacak"

Bakan Ahmet Arslan 30 Ekim tarihinde Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ve Gürcistan Başbakanı Kvirikaşvili'nin katılımıyla Bakü'den ilk resmi tren seferinin başlayacağını açıkladı. Arslan, "Tren, Kars'ın kurtuluş günü olan 30 Ekim'de...