16 / 05 / 2024

Bakü Kasapdöner

Bakü Kasapdöner

Yurt dışında büyüme atılımını sürdüren KasapDöner, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de hizmete girdi.Kasap Döner, her gün yaklaşık 10 bine yakın misafir ağırlıyor.

KasapDöner 58. şubesini Florya’da açtı!

KasapDöner 58. restoranını İstanbul Aqua Florya’da açtı. KasapDöner Genel Müdürü Bahar Özürün, yıl sonuna kadar 80 şubeye ulaşacaklarını açıkladı. 

Hasan Söner Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Hasan Söner Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Söner tarafından kuruldu. 

Kasap Döner 2018'de ABD'de şube açacak!

Alışveriş merkezlerinin görünür yerlerinde yabancı markalara öncelik tanındığını söyleyen KasapDöner’in Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Sarıtaş, 2018 hedeflerine de değindi..

KasapDöner, ArenaPark AVM'de şube açtı!

Mısırlı yatırımcılar, İstanbul ArenaPark AVM’de KasapDöner şubesi açtı. Genel Müdür Bahar Özürün, “Yurt dışına açtığımız şubelerle Türk dönerini herkese sevdirdik” dedi

Erzurum Anadolu Atakent Gündüz Bakımevi açıldı!

Anadolu Atakent Kreş ve Gündüz Bakımevi, İşadamı Öner Tugay ve Eğitimci Sıddık Bakır yönetiminde, alanında uzman eğitimci kadrosuyla hizmete açıldı.

KasapDöner'den kadın girişimcilere franchise desteği!

KasapDöner, kadın girişimcilere franchise desteği sunuyor. Firma 50 bin dolar olan franchise bedelini kadın girişimcilere yılsonuna kadar yüzde 50 indirim ile 25 bin dolara veriyor.

KasapDöner ve İkiSatır Viaport AVM'de açıldı!

KasapDöner markası ile ‘Masada steakhouse, kasada esnaf lokantası’ sloganıyla yola çıkan ve ızgara lezzetleri büyük beğeni toplayan İkiSatır markası Viaport AVM'de et tutkunlarına kapılarını açtı.

KasapDöner restoran sayısı 37'ye yükseltti!

Türkiye'de döner alanında faaliyet gösteren KasapDöner, 2 haftada 5 yeni restoran açtı. Böylece KasapDöner'in toplam restoran sayısı 37'ye yükseldi.

Güner Turizm Seyahat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Güner Turizm Seyahat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi 20 Temmuz 2015 tarihinde İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy'de açıldı.

KasapDöner Bakü'de şube açtı!

İlk yurtdışı şubesini Kuzey Kıbrıs'ın başkenti Lefkoşa'da açan KasapDöner, şimdi de Azerbaycan'a başkent Bakü'den adım attı.İçten, "Geleneksel ve markasız bir Türk yiyeceği olan dönere hem marka kazandırdık hem de standart kalite getirdik." dedi.

KasapDöner Bakü'de restoran açtı!

Yurt dışında büyüme atılımını sürdüren KasapDöner, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de hizmete girdi.Kasap Döner, her gün yaklaşık 10 bine yakın misafir ağırlıyor.

Kasap Döner yeni restoranını Bakü'de açtı!

İstanbul, Ankara ve Bodrum'da 28 restoranı bulunan "Hamburger çocuklarına yedirmeye geliyoruz" sloganıyla yola çıkan Kasap Döner, son restoranını Bakü'de hizmete açtı.Kasap Döner, yıl sonu itibariyle 60 şubeye ulaşmayı planlıyor

Bereket Döner İstanbul’da 55. restoranını açıyor!

Bereket Döner, İstanbul'da Bakırköy ve Üsküdar'da açtığı 2 yeni restoran ile İstanbul'daki restoran sayısını 55'e, Türkiye'deki toplam sayıyı ise 67'ye yükselterek aynı zamanda kendi kategorisindeki en fazla restorana sahip marka oldu.

Bakü Kasapdöner Haberi

Bakü Kasapdöner

"Hambuger çocuklarına yedirmeye geliyoruz" sloganıyla yola çıkan KasapDöner, son restoranını bugüne kadar yapılan en büyük yatırımla Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de hizmete açtı.


Türkiye'nin ilk fast-casual döner restoranı KasapDöner, dünyanın en sağlıklı ve lezzetli yiyeceklerden biri olan döneri sıra dışı lezzeti ve farklılaşan konseptiyle Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye de taşıdı. 


İstanbul, Ankara ve Bodrum'da 28 restoranı bulunan ve ilk yurt dışı şubesini Lefkoşa'da açan KasapDöner, her gün yaklaşık 10 bine yakın misafir ağırlıyor. Yurt dışında büyüme atağını Bakü ile sürdüren KasapDöner, uygun fiyat-iyi hizmet dengesini koruyarak yılsonu itibariyle 60 şubeye ulaşmayı planlıyor. 


Türkiye sınırları dışında da büyüyecek


Global Restoran Yatırımları Genel Müdürü Taner İçten, "KasapDöner ile geleneksel ve markasız bir Türk yiyeceği olan dönere hem marka kazandırdık hem de standart bir kalite getirdik. Bugüne kadar KasapDöner...