17 / 05 / 2024

Bakü Recexpo Fuarında sinpaş hangi projelerini tanıtacak

Bakü Recexpo Fuarında sinpaş hangi projelerini tanıtacak

Sinpaş, markalı konut projeleriyle yurtdışında da adından söz ettirmeye devam ediyor. Sinpaş’ın birbirinden özgün ve yaşam kalitesi yüksek projeleri bu kez 17-19 Aralık 2015 tarihlerinde Bakü kentinde düzenlenecek "Recexpo Fuarı”nda tanıtılacak.

Sur Yapı, Azerbaycan RecExpo Fuarı'nda!

Sur Yapı, Azerbaycan'da gerçekleştirilecek RecExpo Fuarı'nda İstanbul ve Antalya'daki toplam 15 projesini tanıtacak...

Büyükyalı İstanbul, Azerbaycan RECEXPO Fuarı’nda!

Büyükyalı İstanbul projesini; Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen “2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı”nda ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Realty Port İstanbul, Azerbaycan Recexpo Fuarı'nda ilgi gördü!

Realty Port İstanbul Türkiye çapında ki özellikli projelerini sektörde profesyonel ve uluslararası tecrübesi ile 17 – 19 Aralık 2015 tarihleri arasında Azerbaycan’da düzenlenen gayrimenkul fuarında pek çok ülkeden gelen yatırımcıları standında ağırladı.

Pana Yapı'nın projeleri Recexpo Fuarı'nda tanıtıldı!

Türkiye’nin yeni ve prestijli gayrimenkul firmalarından Pana Yapı, markalı konut projeleriyle yurtdışında da adından söz ettirmeye devam ediyor. Pana Fikirtepe projeleri Bakü RecexpoFuarı 2015'de görücüye çıktı.

SeaPearl Ataköy, RECEXPO Fuarı’nda ilgi gördü!

Kuzu Grup’un Ataköy’de denize sıfır bir konumda inşa ettiği SeaPearl Ataköy projesi, Bakü Expo Center’da gerçekleşen RECEXPO Fuarı’nda tanıtıldı. SeaPearl Ataköy, RECEXPO Fuarı’nda ilgi gördü.

Sinpaş, Bakü Recexpo Fuarı'na katılacak!

Sinpaş, markalı konut projeleriyle yurtdışında da adından söz ettirmeye devam ediyor. Sinpaş’ın birbirinden özgün ve yaşam kalitesi yüksek projeleri bu kez 17-19 Aralık 2015 tarihlerinde Bakü kentinde düzenlenecek "Recexpo Fuarı”nda tanıtılacak.

Sea Pearl Ataköy, RECEXPO Fuarı’nda tanıtılacak!

Kuzu Grup’un Ataköy’de denize sıfır bir konumda inşa ettiği SeaPearl Ataköy projesi, 17-19 Aralık’ta Bakü Expo Center’da gerçekleşecek RECEXPO Fuarı’nda tanıtılacak.

Isvea 26. TÜYAP Uluslararası Seramik, Banyo ve Mutfak Fuarı’nda!

1962’den günümüze kalitesi, şıklığı ve ödüllü tasarımları ile İtalyan tarzını banyolarda en iyi şekilde yansıtan markalardan Isvea 26. TÜYAP Uluslararası Seramik, Banyo ve Mutfak Fuarı’nda...

Kaleseramik UNICERA Fuarı'nda fark yarattı!

Kaleseramik; UNICERA 26. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı ' nda, yenilikçi ürünleri ve dünyada bir ilk olan " Kale 360 " uygulaması ile fark yarattı...

Kilit pazarları Cemat Fuarı'nda bir araya gelecek!

İntralojistik endüstrisi ile şirketlerin global pazar ihtiyaçlarını ve de taleplerini karşılayan, kilit pazarlarda önde gelen ticaret platformu olan CEMAT Fuarı’ nda tek çatıda toplanacak.

Münih Uluslararası Turizm Fuarı'nda Olimpos tanıtıldı!

Almanya'nın Münih kentinde düzenlenen Uluslararası Turizm Fuarı'nda 'F.RE.E' (Freizeit, Reisen, Erholung), bu yıl Antalya'nın Kumluca İlçesi'ne bağlı Olimpos tatil beldesinin tanıtımı da yer aldı.

Eczacıbaşı Yapı ürünleri UNICERA Fuarı'nda tanıtılacak!

Uluslararası UNICERA Seramik Banyo Mutfak Fuarı seramik, inşaat ve de yapı malzemeleri sektörünü bir araya getirmeye devam ediyor. Eczacıbaşı Yapı ürünleri UNICERA Fuarı' nda tanıtılacak...

Brüksel Turizm Fuarı'nda Türkiye standı yoğun ilgi gördü!

Brüksel Turizm Fuarı'nda Türkiye standı yoğun ilgi gördü. Bu yıl 56' ncısı yapılan ve Brüksel Expo' da düzenlenen Uluslararası Brüksel Turizm Fuarı ziyaretçilerin akınına uğradı...

Bakü Recexpo Fuarında sinpaş hangi projelerini tanıtacak Haberi

Bakü Recexpo Fuarında sinpaş hangi projelerini tanıtacak

Türkiye’nin en büyük ve prestijli gayrimenkul firmalarından Sinpaş, markalı konut projeleriyle yurtdışında da adından söz ettirmeye devam ediyor. Sinpaş’ın birbirinden özgün ve yaşam kalitesi yüksek projeleri Dubai Cityscape Fuarı’ndan sonra bu kez 17-19 Aralık 2015 tarihleri arasında Azerbaycan’ın Bakü kentinde ilk kez düzenlenecek "Recexpo Fuarı”nda tanıtılacak.


Sinpaş, Azerbaycan’nın Bakü kentinde bu yıl ilki düzenlenecek ‘Recexpo Fuarı'na konsept projeleri ile katılıyor. Azerbaycan başta olmak üzere diğer tüm bölge ülkeleri için de önemli olacak gayrimenkul fuarında Sinpaş’ın İstanbul, Ankara ve Bursa’da geliştirdiği temalı yaşam projeleri tanıtılacak. Bakü Expo Center Fuar alanında, 176 metrekarelik sergi alanında Sinpaş’ın 2016’da öne çıkacak rezidans projesi Queen Central Park Bomonti, Marina Ankara, Altınoran, Liva Turkuaz, Köyceğiz ve Bursa Modern proje maketleri Azerbaycanlı ziyaretçileri ile buluşacak.


İstanbul’un kalbinde ayrıcalıklı...