29 / 04 / 2024

bal konu kayseri

bal konu kayseri

Kayseri Belediyesi Bal Konut projesi şehrin merkezinde hayata geçirilecek. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor.

Balıkesir ve Kayseri'de imarlı 11 arsa satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Balıkesir ve Kayseri'de yer alan imarlı 11 arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Satış ihaleleri 5 Mart ve 6 Mart'ta yapılacak.

CHP Bursa Milletvekili Sarıbal: Köylerde bakkallar kapandı, yerine emlak ofisleri açıldı!

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Meclis'te yaptığı konuşmada, "Nerde tarımı toprağı, emeği, üretimi, çiftçiyi koruyan, gözeten bütçe? Köylerde bakkallar kapandı, yerlerine emlak ofisleri açıldı." dedi.

Kayseri Sahabiye kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi için verilen kararların halk açısından olumlu olarak karşılandığını belirten konuşmalar yaptı. 

Ankara-Kayseri YHT projesinin sözleşmesi haftaya imzalanacak!

Ankara-Kayseri Yüksek Hızlı Tren Proje çalışmalarının bitirildiğine dikkat çeken AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, “Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan kredi onayı alındı ve müjde veriyorum ihalesi yapıldı. Haftaya sözleşme imzalanacak” diye konuştu. 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarihi yapıların restorasyonunda hız kesmiyor!

Tarihe tanıklık etmiş yapıları yeniden kente kazandıran Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 18 tarihi yapıda restorasyona devam ederken 6'sı için proje çalışmalarını da tamamladı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, konuya ilişkin konuştu.

Balıkesir'de kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanıyor!

Balıkesir Zağnos Mehmet Paşa Camisi meydanında düzenlenen törende konuşan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş, Balıkesir'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarının tamamlanması için çalışmaların devam ettiğini dile getirdi. 

Kayseri OSB'nin arsa değeri 12 milyar TL'ye ulaştı!

Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, "OSB’mizin toplam alanı 22 milyon metrekare. Burada 1250 parsel var" dedi. Nursaçan, "OSB’mizin toplam arsa değeri 12 milyar lirayı buluyor" diye konuştu.

Balıkesir Gönen'de arsa yatırımına talep artıyor!

Balıkesir Gönen'de en çok tercih edilen bölgelerden biri Kurtuluş Mahallesi'ne bağlı Aqua Termal oldu. Konuyla ilgili konuşan Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, "Gönen'in en büyük mahallerinden biri olan Kurtuluş Mahallesi de arsa yatırımlarıyla gün geçtikçe değerleniyor" dedi.

Balıkesir Altıeylül'de kentsel dönüşüm zamanı!

2020 yılının başından bugüne kadar yaptıkları çalışmalarla ilgili konuşan Balıkesir Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, 1.Gündoğan Mahallesi, 2.Gündoğan Mahallesi, Yıldız Mahallesi ve Gaziosmanpaşa mahallelerine dönüşüm müjdesi verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kayseri'de tek bir gecekondu kalmadı!

AK Parti Kayseri 7. Olağan İl Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Böylece Kayseri, gecekondusu kalmayan bir şehir haline geldi'' dedi.

Hasan Sözbilir: Balıkesir'deki binalar fay bölgesinden uzaklaştırılmalı!

29 Ağustos'ta Balıkesir'de aynı gün içinde yaşanan üç depreme vurgu yapan Prof. Hasan Sözbilir, "Balıkesir'de 7.2 büyüklüğüne kadar deprem üretme potansiyeline sahip faylar var. Binaları tehlikeli fay bölgesinden uzaklaştırırsak depremden göreceğimiz zararı azaltmış oluruz" diye konuştu.

Kayseri Kazım Karabekir'de 208 daire sahiplerine teslim edildi!

Kayseri Kazım Karabekir Mahallesi'nde başlatılan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında bitirilen 6 blok 208 dairenin kura çekimi ve anahtar teslim töreni yapıldı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki törende konuşma yaptı...

Balıkesir Millet Bahçesi’nin yapımında sona gelindi!

Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde yapımına başlanan Millet Bahçesi’nin yapım çalışmaları hızla sürüyor. Başkan Yücel Yılmaz, “Proje, kentimize değer katacak” diye konuştu.

bal konu kayseri Haberi

bal konu kayseri


Kayseri Belediyesi Yeni Karesi Bal Konut projesinde yer alan daireler  2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Toplam 2400 konutluk projede lansman avantajları sunulacak. Proje şehrin merkezinde inşa edilecek.


Kayseri Belediyesi Bal Konut projesinin tanıtımı 16 Ekim Cuma günü saat 11:00'da Balkot'ta gerçekleşecek. Projenin detayları Cuma günü belli olacak. 


Bal Konut Projesi;

http://www.baltok.net/

Öznur...