16 / 05 / 2024

Bal-Ser İnşaat Seramiksan

Bal-Ser İnşaat Seramiksan

Türk seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan’ın bayi ağı genişliyor. Türkiye çapında konsept mağazalarla hizmet veren Seramiksan’ın showroom’larına Milas Bal-Ser Seramik İnş.San.Ltd eklendi

Ser Tesis Yönetim Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ser Tesis Yönetim Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Durmuş ve Serkan Yıldız ortaklığında kuruldu.

Ser Plus İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ser Plus İnşaat Anonim Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Serhan Ceyhan tarafından kuruldu.

Serçelik34 Konstrüksiyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serçelik34 Konstrüksiyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Ürgüp tarafından kuruldu.

Serçelik34 Konstrüksiyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serçelik34 Konstrüksiyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Ürgüp tarafından kuruldu.

Has İnşaat mağdurlarının bitmeyen hukuk serüveni! Suç duyurusu için hazırlanıyorlar!

Has İnşaat mağdurları, içinde oturamadıkları evlerinin şimdi de kentsel dönüşüme gireceği iddiasını gündeme getirerek, kara para aklamak iddiasıyla suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti.

Aytaç Serçe Tarım Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Aytaç Serçe Tarım Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi Kadıköy'de Ahmet Altuğ Serçe ve Görkem Serçe ortaklığında kuruldu.

Qaıser Stone İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Qaıser Stone İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin  TL sermaye bedeli  ile MOHAMAD ISSA ve  MOHAMAD JIHAD     MOGHNIE tarafından kuruldu.

TOKİ'den Balıkesir'e 4 yeni okul! İhalesi bugün!

Balıkesir Burhaniye Kocacami 20 Ders İlkokul, Gönen İlçesi Kurtuluş 20 Ders İlkokul ve Rüstem 12 Ders MTALise, Dursunbey İlçesi Üçeylül12 Derslikli İlkokul Eğitim Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Ser Hafriyat İnşaat Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ser Hafriyat İnşaat Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ser Hafriyat İnşaat Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

TOKİ Balıkesir Balya 116 konut ihalesi bugün!

Balıkesir ili Balya ilçesi 116 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Balıkesir 116 konut ihalesi yarın!

Balıkesir ili Balya ilçesi 116 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Balıkesir Edremit Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Balıkesir ili, Edremit Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Balıkesir Hükümet Konağı yarın ihaleye çıkıyor!

Balıkesir ili, Edremit Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Bal-Ser İnşaat Seramiksan Haberi

Bal-Ser İnşaat Seramiksan

Seramiksan’ın ileri teknolojisinin ve estetik tasarımlarının sergilendiği showroom’un 25 Mayıs da yapılan açılışına Muğla Valisi Fatih Şahin, Milas Kaymakamı M. Bahattin Atçı, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Yatağan Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ile Seramiksan ve Bal-Ser yöneticileri katıldı.


Seramik sektörünün öncü markalarından Seramiksan’ın Türkiye genelindeki konsept mağaza sayısı her geçen gün artıyor. Türkiye çapında 200’den fazla konsept mağazası bulunan Seramiksan showroom’larına Bal-Ser Seramik’i ekledi. Bal-Ser Seramik İnş.San.Ltd’nin  25 Mayıs Cuma günü yapılan açılış törenine; Muğla Valisi Fatih Şahin, Milas Kaymakamı M. Bahattin Atçı, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Yatağan Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ile  Seramiksan ve Bal-Ser yöneticileri katıldı.


Bal-Ser Seramik 650 metrekarelik mağazasında Seramiksan’ın ileri teknoloji ve estetik tasarımı bir araya getiren yenilikçi ürünleri sergileniyor. Bakteri oluşumunu engelleyen Nanotech, üç...