02 / 05 / 2024

balat merkez park projesi bursa balat projeleri

balat merkez park projesi bursa balat projeleri

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kentin gelişen mahallesi Balat’ta yapılan çalışmalarla ilgili Balat Mahalle Komitesi Üyeleri ile görüş alışverişinde bulundu. Bozbey, Balat’a yapacakları merkez park ile bölgenin sosyalleşeceğini belirtti.

Botan Vadisi Milli Park oldu!

Siirt'in merkez, Aydınlar ve Eruh ilçeleri sınırlarındaki alan "Botan Vadisi Milli Parkı" olarak tespit edildi.

Trend GYO Anda Park Balat 2 delil tespit davasında anlaşma sağladı!

Trend GYO Anda Park Balat 2 delil tespit davasında anlaşma sağladı. Proje kapsamında üstlenmesine karar verilen tamir tadilat işlerine başlandı.

Trend GYO Anda Park Balat 2 delil tespit davası son durum!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı  Anda Park Balat 2 delil tespit davası hakkında açıklama yaptı. Açıklamada mükarelerin devam ettiğini duyurdu.

Anda Park Balat 2 delil tespit davası son durum!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı  Anda Park Balat 2 delil tespit davası hakkında açıklama yaptı...

Ziraat GYO ile Çalık Enerji ortak şirket kurdu!

Ziraat GYO ile Çalık Enerji ortak şirket kurduğunu söyleyen Sözcü gazetesi yazarı Çiğdem Toker, yeni kurulan şirketin Taşkent Merkez Park Gayrimenkul Yatırım A.Ş. olduğunu belirtti.

Anda Park Balat 2 delil tespit davasında son durum!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anda Park Balat 2 delil tespit davası hakkında açıklama yaptı...

Anda Park Balat 2'de 163 bin 300 TL'lik ayıplı mal tespit edildi!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Anda Park Balat 2'de 163 bin 300 TL'lik ayıplı mal tespit edildi...

Trend GYO'dan Anda Park Balat'ta 411 binlik satış!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anda Park Balat 1 Sitesi'nde 411 bin 17 liralık satış yaptı. 

Ankara Soğuk Su Milli Parkı'na Diyanet'ten eğitim merkezi!

Diyanet İşleri Başkanlığı, Ankara Soğuk Su Milli Parkı içindeki 10 bin 758 metrekarelik arazide merkez inşa edecek..

Adana 15 Temmuz Parkı tasarım ödülleri sahiplerini buldu!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, merkez Yüreğir İlçesi Seyhan Nehri kıyısında yapımını planladıkları 15 Temmuz Demokrasi Parkı ve Sanat Galerisi için açılan mimarı proje yarışmasında dereceye gelen genç mimarları ödüllendirdi.

Mustafa Bozbey: Balat’a merkez park projesi uygulayacağız!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kentin gelişen mahallesi Balat’ta yapılan çalışmalarla ilgili Balat Mahalle Komitesi Üyeleri ile görüş alışverişinde bulundu. Bozbey, Balat’a yapacakları merkez park ile bölgenin sosyalleşeceğini belirtti.

Bursa Sular Vadisi Sular Parkı kapsamında yıkımlar başladı!

BURSA’nın merkez Yıldırım Belediyesi tarafından yaptırılacak Sular Vadisi Sular Parkı ve Rekreasyon Alanı’nın startı eski binaların yıkımı ile verildi.

Emlak Konut’un Eylül şampiyonu Park Mavera!

Başakşehir Yeni Merkez’de inşa edilen Park Mavera, Eylül ayında da satış şampiyonu oldu. 120 adetlik satışa imza atan Park Mavera, Emlak Konut’un Eylül satışlarının yüzde 23’üne tek başına imza atmayı başardı.

balat merkez park projesi bursa balat projeleri Haberi

balat merkez park projesi bursa balat projeleri


Nilüfer’in Balat Mahalle Komitesi Üyeleri, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i Halk Evi’nde bulunan makamında ziyaret etti. Ziyaretin gündeminde Balat Mahallesi’ne yapılan yatırımlar vardı.

Balat Mahallesi’ne merkez park projesini uygulayacaklarını söyleyen Başkan Bozbey, mahalle sakinlerinin bu alanda sosyalleşeceğini belirtti. Bozbey, “Yeşil alanlarla ilgili ve spor alanlarıyla ilgili projelerimizi kısa sürede hayata geçireceğiz. Balat Mahallesi’ne merkez parkını yaptıktan sonra büyük ölçüde park sorunu giderilmiş olacak. Mahalle aralarında küçük küçük parklar yapılmasını istemiyoruz. Büyük bir park yapalım, vatandaşlarımız orada buluşsunlar ve sosyal bir ortam oluşsun istiyoruz” dedi.

Balat Mahallesi’nin yeni yapılaşma alanı olduğunu kaydeden Bozbey, “Biz yerleşik alanlarla inşaat çalışmalarına hafta sonlarında izin vermiyoruz. Mahalle sakinlerimizin çalışmalardan rahatsız olmaması için yapılan bu uygulama belki de Türkiye’de ilk. Halkımızın izin günlerinde inşaat çalışmalarından rahatsız olmalarına...