05 / 05 / 2024

Balat Suites istanbul

Balat Suites istanbul

Bursa’da kolay bir yaşamın yolu BALAT SUITES’den geçiyor. Balat bölgesinde 1+1, 2+1 ve 2+1 teraslı dubleks dairelerde planlanan Balat Suits Mayıs 2014’te başladığı inşaatını Haziran 2015’te seçkin konuklarıyla buluşturması hedefleniyor.

Sur Yapı Axis Suites İstanbul’da Temmuz'da teslim avantajı!

Sur Yapı Axis Suites İstanbul’da 1+0 ve 1+0 suit satışları devam ediyor. Projede Haziran teslim avantajı sunuluyor.

Ege Yapı The Superior Suites ve Cer İstanbul'da yaz aylarına özel fırsatlar!

Konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ege Yapı, The Superior Suites ve  Cer İstanbul'da yaz kampanyası başlattı...

The Superior Suites Kordon İstanbul’dan 20 yıl boyunca kira garantisi!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen ve  Bölgesinin Getiri Potansiyeli En Yüksek Konut Projesi”  seçilen The Superior Suites Kordon İstanbul” için ön talep toplanmaya başladı. Proje yatırımcılarına 20 yıl kira garantisi sağlamayı hedefliyor. 

Kordon İstanbul The Superior Suites fiyat listesi 2020!

Kordon İstanbul The Superior Suites fiyat listesi 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Kordon İstanbul The Superior Suites fiyat listesi 2020 ve proje detayları...

Mar Yapı, Divan Suites İstanbul G Plus Oteli’ni sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Divan Suites İstanbul G Plus Oteli, Mar Yapı tarafından sağlık çalışanlarının hizmetine sunuldu. Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, "Sağlık çalışanlarının ev konforunda dinlenmesi ve moral bulması bizler için çok önemli" dedi...

Hayat Tepe Suites'te iç dekorasyon çalışmaları başladı!

ÖZAK GYO'nun istanbul Bayrampaşa'daki Hayat Tepe projesine komşu olan Hayat Tepe Suites projesinin kaba inşaatı tamamlandı. Projenin daire sahiplerine kasım ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Balat Suites projesinde daireler 200 bin TL' den başlıyor!

Bursa' da yükselen Balat Suites projesinde 1+1 daireler 70 metrekare ile 75 metrekare arasındayken 2+1 daireler 115 metrekare ile 200 metrekare arasında değişiyor. Balat Suites projesinde daireler 200 bin TL' den başlıyor.

Balat Suites projesinde satışlar başladı! 1+1 daireler 200 bin TL' den başlıyor!

Ömer Kumova İnşaat tarafından hayata geçirilen Balat Suites projesinde daireler 1+1, 2+1 ve 2+1 teraslı dubleks şeklinde dizayn edildi. Balat Suites projesinde satışlar başladı. Daireler 200 bin TL' den başlıyor.

Arsenal Divan Suites İstanbul G-Plus'ı tercih etti!

Arsenal Spor Kulübü, Türkiye’de yaptığı konaklama sırasında Divan Suites İstanbul G-Plus’ı tercih etti. Arsenal, Türkiye’de konaklama tercihini Divan Suites İstanbul G Plus’ dan yana kullandı.

Balat Suites Rezidans!

2015 yılı Mayıs ayında teslimlerinin gerçekleşmesi planlanan Balat Suites Rezidans, Bursa'da Özdilek’e 1 kilometre mesafede hayata geçiriliyor. Proje daire alanları 70 metrekare ile 200 metrekare arasında değişiyor.

Balat Suites Evleri nerede?

Ömer Kumova İnşaat imzası ile yükselen Balat Suites Konutları'nın satış süreci devam ediyor. Peki daire fiyatları 200 bin TL'den başlayan Balat Suites Evleri nerede?

Balat Suits fiyat!

Mayıs 2015'te teslim edilmesi planlanan Balat Suites Evleri 1+1, 2+1 ve 2+1 teraslı dubleks dairelerden meydana geliyor. Satış süreci devam eden Balat Suits fiyat listesi haberimizde mevcut.

Balat Suites projesinde teslimler Haziran 2015’te!

Bursa’da kolay bir yaşamın yolu BALAT SUITES’den geçiyor. Balat bölgesinde 1+1, 2+1 ve 2+1 teraslı dubleks dairelerde planlanan Balat Suits Mayıs 2014’te başladığı inşaatını Haziran 2015’te seçkin konuklarıyla buluşturması hedefleniyor.

Balat Suites istanbul Haberi

Balat Suites istanbul

Bursa’da kolay bir yaşamın yolu BALAT SUITES’den geçiyor. Balat bölgesinde 1+1, 2+1 ve 2+1 teraslı dubleks dairelerde planlanan Balat Suits Mayıs 2014’te başladığı inşaatını Haziran 2015’te seçkin konuklarıyla buluşturması hedefleniyor. Ömer Kumova İnşaat’ın son projesi Balat Suits’de 1+1 tipindeki daireler eşyalı olarak teslim edilecek.


HERŞEYİ SİZİN İÇİN DÜŞÜNDÜK

1+1 dairelerde tüm salon ve odalarda korniş, tül perde ve güneşlik, 2 adet halı, salonda 1 adet 3'lü koltuk 2 adet tekli koltuk, 82 ekran plazma ya da Lcd TV, TV konsolu, 1 adet yemek masası, 4 adet sandalye, ahşap kaplama mutfak dolapları ile birlikte granit tezgâh, 1 adet ankastre fırın ve ocak, davlumbaz, solo bulaşık makinesi ve buzdolabı, banyoda ahşap kaplama banyo dolapları, duş teknesi ve duşakabin, çamaşır makinesi, tuvalet kâğıtlık, havluluk...