05 / 05 / 2024

Balat Suits kiralık

Balat Suits kiralık

Balat bölgesinde 1+1, 2+1 ve 2+1 teraslı dubleks dairelerde planlanan Balat Suits'in Mayıs 2014’te başladığı inşaatını Haziran 2015’te seçkin konuklarıyla buluşturması hedefleniyor, Projede yer alan 1+1 daireler eşyalı olarak teslim edilecek.

Silva Balat projesi 2017 sonunda tamamlanacak!

Son olarak İstanbul Caddesi üzerindeki 356 daire ile 23 işyerinden oluşan Tuana Evleri projesini 13 ay gibi kısa bir sürede bitiren Alpiş Group, yeni iki projesinden ilki olan 'Silva Balat' projesini daha önce tamamladığı Foresta Evleri'nin yanında başlattı.

Tarihi Balat Hamamı satışa çıktı!

İstanbul Balat’ta yapımı 1490’lı yıllara dayanan tarihi hamam sahibinden.com’da satışa çıkarıldı. Balat’ta Ferruh Kethuda Camii ve Tarihi Surp Hiresdagabet Ermeni Kilisesi ile komşu olan ve yapıldığı döneme dair tüm özellikleri içinde barındıran tarihi hamama istenen bedel ise 3 milyon TL.

Mustafa Bozbey: Balat’a merkez park projesi uygulayacağız!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kentin gelişen mahallesi Balat’ta yapılan çalışmalarla ilgili Balat Mahalle Komitesi Üyeleri ile görüş alışverişinde bulundu. Bozbey, Balat’a yapacakları merkez park ile bölgenin sosyalleşeceğini belirtti.

Central Balat projesine ne olacak?

Nilüferde, Çevre Otoyolu'nun Mudanya Karayoluyla birleştiği kavşakta'Central Balat'adıyla yapılmak istenen kule konut projesi, en yüksek yapı unvanı alacak.

Bursa Hasköy-Balat Köprüsü açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen ve Bursa-Mudanya karayolu yükünü azaltmayı hedefleyen Hasköy-Balat Köprüsü, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından hizmete açıldı.

Balat Hasköy Köprüsü’nde geri sayım başladı!

Özellikle yaz aylarında trafik yoğunluğunun arttığı Bursa – Mudanya karayolunun yüklerini azaltmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi tarafından Hasköy – Balat arasına yapılan yeni köprünün bir ay içinde tamamlanması hedefleniyor.

Bursa Balat'ın yol düğümü çözüldü!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan yeni yol düzenlemesi ile Balat’a giriş sorunu çözüme kavuşurken, kavşağa yapılacak ilave luplarla Balat’tan Mudanya istikametine gidiş sorunu kısa sürede ortadan kalkacak.

Bursa Hasköy – Balat arasına yeni köprü!

Özellikle yaz aylarında trafik yoğunluğunun arttığı Bursa – Mudanya karayolunun yüklerini azaltmayı hedefleyen Bursa Büyükşehir Belediyesi, Hasköy – Balat arasına yapılan yeni köprü ile Mudanya’ya ulaşımı önemli ölçüde rahatlatacak.

Nilüfer Balat'a sosyal proje müjdesi!

Başkan Burada projesi kapsamında makamını bu hafta Balat Mahallesi’ne taşıyan Başkan Mustafa Bozbey, “Mahallede yapılaşma tamamlandığında sağlık ocağı ve diğer sosyal ihtiyaçların giderileceği projelerimiz hayata geçecek” dedi.

Fatih Balat Yıldırım Caddesi’nde 6 metruk bina yıkılacak!

Tehlike arz eden ve olumsuz koşulların oluşmasına açık metruk yapılarla ilgili çalışma Fatih Balat Yıldırım Caddesi’nden başlıyor…İlk etapta 6 metruk bina yıkım için hazır…

Bursa Balat girişine yeni bağlantı köprüsü geliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mudanya Yolu üzerindeki önemli noktalardan biri olan Balat’a girişi kolaylaştıracak yeni bağlantı köprüsüyle trafiğe nefes aldıracak.

İşte Kobra Murat'ın Balat'taki evi!

Romanların Prensi olarak anılan Kobra Murat lakaplı Murat Divandiler, evinin kapılarını 'Ev Gezmesi' programına açtı. Kobra Murat'ın Balat'taki evi görenleri şaşırttı.

Bursa Boutique Balat projesi görücüye çıktı!

Boutique Balat, doğayla iç içe konumu, özel mimarisi ve iç dekoru, akıllı ev sistemleri ve lansmana özel fiyatlarıyla ev sahibi olmak isteyenlere sınırsız prestij sağlıyor.

Balat Suits kiralık Haberi

Balat Suits kiralık

Balat bölgesinde 1+1, 2+1 ve 2+1 teraslı dubleks dairelerde planlanan Balat Suits'in Mayıs 2014’te başladığı inşaatını Haziran 2015’te seçkin konuklarıyla buluşturması hedefleniyor, Ömer Kumova İnşaatın son projesi Balat Suits’de 1+1 tipindeki daireler eşyalı olarak teslim edilecek.



HERŞEYİ SİZİN İÇİN DÜŞÜNDÜK

1+1 dairelerde tüm salon ve odalarda korniş, tül perde ve güneşlik, 2 adet halı, salonda 1 adet 3’lü koltuk 2 adet tekli koltuk, 82 ekran plazma ya da lcd TV, TV konsolu, 1 adet yemek masası, 4 adet sandalye, ahşap kaplama mutfak dolapları ile birlikte granit tezgâh, 1 adet ankastre fırın ve ocak, davlumbaz, solo bulaşık makinesi ve buzdolabı, banyoda ahşap kaplama banyo dolapları, duş teknesi ve duşakabin, çamaşır makinesi, tuvalet kâğıtlık, havluluk ve bornoz askısı, banyo paspası, yatak odasında 1...