19 / 05 / 2024

Balay Mimarlık Madencilik İnşaat Kimin

Balay Mimarlık Madencilik İnşaat Kimin

Balay Mimarlık Madencilik İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Bülent Alay imzasıyla kuruldu.

İzdüşü Mühendislik Mimarlık Madencilik Reklam Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzdüşü Mühendislik Mimarlık Madencilik Reklam Turizm Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Polat tarafından kuruldu.

Eflatun Bilgisayar Mimarlık Müh. İnşaat Taahhüt Turizm Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yap

Eflatun Bilgisayar Mimarlık Müh. İnşaat Taahhüt Turizm Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkz nakli gerçekleştirildi. Eflatun Bilgisayar Mimarlık Müh. İnşaat Taahhüt Turizm Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

Concept Onyx Mermer Madencilik İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concept Onyx Mermer Madencilik İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Çehreli tarafından kuruldu...

Zn Ak İnşaat Petrol Ürünleri Madencilik Nakliye Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zn Ak İnşaat Petrol Ürünleri Madencilik Nakliye Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yüksel ve Bedirhan Akyol ortaklığında kuruldu. 

Al Amin Mimarlık Mühendislik İnşaat Madencilik İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Amin Mimarlık Mühendislik İnşaat Madencilik İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mohammed A.M Alnajjar tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Çidam Restorasyon Mimarlık Proje Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çidam Restorasyon Mimarlık Proje Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mehmet Yılmaz Akın Arslan tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Asson Mimarlık Mühendislik İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asson Mimarlık Mühendislik İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Zülküf Güneli imzasıyla kuruldu.

Balay Mimarlık Madencilik İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Balay Mimarlık Madencilik İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Bülent Alay imzasıyla kuruldu.

Zafer Mimarlık İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zafer Mimarlık İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alparslan Bulat tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Nisan 2015 tarihinde Başakşehir, Altınşehir Mahallesi'nde kuruldu.

Gunesh İnşaat Mühendislik Mimarlık Madencilik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gunesh İnşaat Mühendislik Mimarlık Madencilik Dış Ticaret Limited Şirketi, Oktay Gündoğdu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 31 Aralık'ta Bahçelievler Mahallesi, İzettin Çalışlar Caddesi'nde kuruldu.

Hazz Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hazz Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yahya Kemal Berber Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 2 Ekim'de kuruldu.

Endemol İnşaat Mimarlık Madencilik Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Endemol İnşaat Mimarlık Madencilik Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Cengiz Varışlı tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 8 Nisan'da Sarıyer, Vişne 2 Mahallesi'nde kuruldu.

Selçuklu Kongre Merkezi, Tabanoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor!

Konya Selçuklu Belediyesi, 50 milyon liraya mal olacak bir kongre merkezi yaptırıyor. Selçuklu Kongre Merkezi'ni dünyadaki 100 büyük mimarlık ofisi içinde yer alan Türk şirketi Tabanlıoğlu Mimarlık Ofisi tasarladı

Balay Mimarlık Madencilik İnşaat Kimin Haberi

Balay Mimarlık Madencilik İnşaat Kimin


Balay Mimarlık Madencilik İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Bülent Alay imzasıyla kuruldu. 


Balay Mimarlık Madencilik İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi Adres; Çamlık Mah.İkbal Cad.Şenli Sk. N:55/10...