29 / 04 / 2024

Balcı Grup web sitesi

Balcı Grup web sitesi

Türkiye’nin ilk ve tek inşaat malzemesi portalı insaatmalzemeleriburada.com, sektörün kendi alanında en kapsamlı, ilk ve tek interaktif sitesi oldu. Balcı Grubu, insaatmalzemeleriburada.com portalı ile sektörde önemli bir boşluğu dolduruyor.

Balcı Grup İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Balcı Grup İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de Abdülbaki Balcı tarafından kuruldu.

Eagle Grup Mühendislik İnşaat Elektrik Mekanik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eagle Grup Mühendislik İnşaat Elektrik Mekanik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Necmi Balcı tarafından kuruldu.

Blc Balcı Grup İnşaat Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blc Balcı Grup İnşaat Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Limited Şirketi Ömer Balcı tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Eyüp ve Kağıthane'ye Ortadoğu Grup'tan 2 yeni proje!

Eyüp ve Kağıthane'de yeni projelerini hayata geçirmeye hazırlanan Ortadoğu Grup hazırlıklarına devam ediyor. Projeler için ön talep toplanıyor. Başvurular www.2proje.com web sitesinden yapılıyor.

Sarsılmaz Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sarsılmaz Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Doğan Öztürk Balcı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 60 bin TL sermaye ile 28 Ekim'de Çekmeköy, Mimar Sinan Mahallesi, Selim Dede Caddesi'nde kuruldu.

Networks Grup web sitesini yeniledi!

Networks Grup kurumsal web sitesi www.networksgrup.com güncel trendler ile müşterilerin davranış ve ihtiyaçları dikkate alınarak yenilendi.

PEKCAN Grup web sitesini yeniledi!

Pekcan Grup, altyapı yenileme çalışmalarını tamamlayarak, içerik açısından zenginleştirilmiş yeni web sitesini yayınladı. Yeni web sitesinde, zengin ürün gamı ön plana çıkarılıyor, sosyal medya kanallarına site üzerinden ulaşma imkanı bulunuyor.

Kuzu Grup Spradon Vadi iletişim!

Kuzu Grup Spradon Vadi iletişim bilgileri kapsamında detaylar telefon numarası ve web adresi haberimizde yer alıyor

Uluhan Grup Babil Kuleleri satış ofisi!

Uluhan Grup Babil Kuleleri satış ofisi kapsamında adres, telefon ve web adresi haberimizin içinde yer alıyor

Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy iletişim!

Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy iletişim bilgileri haberimizin içinde telefon ve web sitesi şeklinde yer alıyor

Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy satış ofisi!

Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy satış ofisi kapsamında iletişim bilgileri; telefon numarası, adres ve web adresi olarak haberimizde yer alıyor

Uluhan Grup, yurt dışında konut projesi yapmayı hedefliyor!

Esenyurtta hayata geçireceği proje çerçevesinde çatıları asma bahçeleriyle donatacak olan Uluhan Grup, yurt dışında da konut projesi gerçekleştirmeyi hedefliyor...

Dizayn Grup beyin göçüne karşı kampanya yapacak!

Dizayn Grup bu yıl 7 sini düzenleyeceği Beyin Göçüne Karşı Beyin Gücünü Teşvik Ediyoruz kampanyası ile beyin göçüne dur diyor !  Dizayn Grup, kampanya dahilinde yeni fikir, buluş ve projeler için Fikrine güvenen gelsin çağrısında bulunuyor

Balcı Grup web sitesi Haberi

Balcı Grup web sitesi

2015 yılının Şubat ayında her türlü inşaat malzemesini tedarik etmek amacıyla Balcı Grup tarafından kurulan portal, inşaat malzemelerinin elektronik ortamda satışı konusunda sektörde önemli bir açığı kapatmayı hedefliyor. 


Türkiye genelindeki üretici portföyünü, inşaat malzemeleri sektöründeki 60 yıllık tecrübesini, toptan ve perakende satış gücünü; e-ticaret kolaylığı ile birleştiren Balcı Grubu, insaatmalzemeleriburada.com portalı ile sektörde önemli bir boşluğu dolduruyor. 

5.500 adet ürün gamı, 400 tedarikçisi ile inşaatın temelinden, ev dekorasyonuna kadar A’dan Z’ye bütün ürün kalemlerini en ekonomik biçimiyle müşterine sunan insaatmalzemeleriburada.com aynı zamanda yüzde 100 güvenli alışveriş imkânı sağlıyor.

insaatmalzemeleriburada.com, istenilen marka ve modelde her türlü inşaat malzeme, araç ve gerecini düşük maliyet ve en kısa süre içerisinde müşterisine teslim ediyor.

E-ticaretin kuşatıcı etkiye sahip olduğu çevrimiçi tüketim pazarında; değişen satın alma alışkanlıklarına uygunluk...