08 / 05 / 2024

Balçovada termal oteller

Balçovada termal oteller

Balçova'da Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi karşısında, yıllardır ruhsatsız yapılaşmalar ve mezbelelik görüntü nedeniyle tartışma konusu olan 270 bin metrekarelik alanın planlaması tamamlandı. Plan hayata geçerse ilçe turistik merkeze dönüşecek

Körfez GYO Körfez Termal Devremülk Tesisi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir İli, Edremit İlçesi Güre Mahallesinde kain Körfez Termal Devremülk Tesisi 2020 yıl sonu satış ve kira değer tespiti raporu yayınlandı.

Balıkesir Gönen'de arsa yatırımına talep artıyor!

Balıkesir Gönen'de en çok tercih edilen bölgelerden biri Kurtuluş Mahallesi'ne bağlı Aqua Termal oldu. Konuyla ilgili konuşan Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, "Gönen'in en büyük mahallerinden biri olan Kurtuluş Mahallesi de arsa yatırımlarıyla gün geçtikçe değerleniyor" dedi.

Körfez GYO Körfez Termal Devremülk Tesisi değerleme raporu!

Körfez GYO, Balıkesir İli Edremit İlçesi Güre Mahallesinde bulunan Körfez Termal Devremülk Tesisine ilişkin Revize Değerleme Raporunu yayınladı. 

Pamukkale’nin termal otelleri kapılarını açtı!

Pamukkale’nin şifalı kırmızı suyuyla büyük ün kazanan Karahayıt Mahallesi’nde bulunan termal oteller, kapılarını açtı. Turizm tesisleri, normalleşme süreciyle birlikte yeniden ziyaretçilerini ağırlıyor.

Körfez GYO Körfez Termal Devremülk 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Balıkesir ili Edremit ilçesi Güre Mahallesi 1 parsel 404 adada kain Körfez Termal Devremülk Projesine ilişkin 2019 yılı değerleme raporunu yayınladı...

Oteller kışın hastaneye dönüşecek!

Yaz turizminin gözdesi 5 yıldızlı oteller, istenilen koşulları taşımaları halinde, kış sezonunda yaşlı bakımı, fizik tedavi ve rehabilitasyonla termal sağlık hizmetleri verebilecek..

Körfez Termal Devremülk Tesisi'nde daire teslimleri başladı!

Körfez GYO'nun Balıkesir Güre'de yer alan Körfez Termal Devremülk Tesisi bugün itibariyle hizmete açıldı ve daire teslimleri başladı.

Körfez Termal 13 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta!

Balıkesir Edremit'te Körfez GYO tarafından inşa edilen Körfez Termal 13 bin TL'den başlayan fiyatlarla devremülk sahibi olunabiliyor.

Veysel Eroğlu: Sandıklı termal turizmin merkezi olacak!

Sandıklı'nın yakın gelecekte termal turizmde dünyanın en meşhur merkezlerinden biri olacağını aktaran Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "İlçemizin turizm merkezi olması için oteller yapıldı" dedi

Balıkesir Ramada Resort Kazadağları Hotel hizmete açıldı!

Ramada'nın ilk termal oteli Ramada Resort Kazdağları, Balıkesir'de hizmete girdi. Zincirin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yağız Öngen, Balıkesir’e ilk uluslararası zincire bağlı oteli kazandırdıklarını belirtti.

Balıkesir Sındırgı'da hangi yatırımlar yapılacak?

Balıkesir’in Sındırgı ilçesi her geçen gün termal turizm merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, ilçenin termal turizm merkezi olabilmesi için gecesini gündüzüne katarak çalışmalarını sürdürüyor.

Edip Uğur'dan Balıkesir'e termal otel müjdesi!

Balıkesir'in Sındırgı, Bigadiç, Susurluk Kepekler, Gönen, Edremit Güre, Manyas bölgelerindeki kaplıcalarda 85-90 derece sıcaklığında termal suların bulunduğu alanlara 2 veya 3 tane 5 yıldızlı biner yataklı oteller yapılacağını dile getirdi.

Laguna Thermal Resort Balıkesir iletişim!

Balıkesir Sındırgı'da hayata geçen Laguna Thermal Tesisleri 102 bin metrekarelik araziler yer alıyor. Çaygören Köyü'nde inşa edilen tesis 220 oda kapasiteli termal otel projesi de yer alacak.

Balçovada termal oteller Haberi

Balçovada termal oteller

Balçova'da Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi karşısında, yıllardır ruhsatsız yapılaşmalar ve mezbelelik görüntü nedeniyle tartışma konusu olan 270 bin metrekarelik alanın planlaması tamamlandı. 4 termal otel, kültür merkezi Dinler bahçesi ve bir meydan yapımına olanak sağlayan, yüksekliğin 7.50 metreyle sınırlandığı plan hayata geçerse ilçe turistik merkeze dönüşecek Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın inciraltı Turizm Merkezi Tevsii Balçova Kaplıcaları kesimi 1/25 bin ölçekli Çevre Düzeni Planına uygun şekilde Balçova Belediyesi tarafından hazırlanan 1/1000 ölçekli imar planı tamamlandı. Askıya çıkan plan Mithatpaşa Caddesi Hüseyin Ögütcen Caddesi, Balçova Termal ve ılıca Deresiyle sınırlanan Dokuz Eylül Üniversite Hastanesi karşısındaki 270 bin metrekarede neler yapılabileceğini belirledi. Balçova Belediyesinin askıya çıkan 1/1000 ölçekli planına göre alanın büyük bölümü tıııizm tesis alanı olarak belirlendi. Jeotermal alan olan bölgede...