07 / 05 / 2024

baldat Plenty Business İş Merkezi

baldat Plenty Business İş Merkezi

Ankara’da iş dünyasının ofis tercihi de değişti. Dar, kullanışsız, ‘apartman dairelerinden’ çıkan firmalar, modern, kaliteli ve teknolojik plazalara yönelirken, maddi olarak da yük olmayacak iş merkezlerini tercih ediyor.

Balgat Plenty Busines'ta modern ve ferah ofis konsepti!

İş adamlarının aradığı trafik yoğunluğunun dışında, ana arterlere yakın, modern ve ferah ofis konsepti ise Plenty Business’ta hayat buluyor. Gözüm, “Sakin ve huzurlu bir iş gününe başlamanın ilk koşulu şüphesiz trafiğe takılmadan işe varabilmek." dedi.

MFZ Grup, Balgat’taki Plenty Business projesiyle bölgeyi yeniliyor!

Ankara'nın en eski semtlerinden Balgat, siyasetten, sivil toplum kuruluşlarına; eğlenceden, iş dünyasına; basın kuruluşlarından, meslek örgütlerine kadar çok sayıda sektöre de ev sahipliği yapıyor.

MFZ Grup'tan Plenty Business ile Balgat'ta yenileme hamlesi!

Başkent’in en eski semtlerinden Balgat, siyasetten, sivil toplum kuruluşlarına; eğlenceden, iş dünyasına; basın kuruluşlarından, meslek örgütlerine kadar çok sayıda sektöre de ev sahipliği yapıyor.

Ankara'nın en uygun fiyatlı ofisleri Plenty Business'ta!

Ankara iş hayatının merkezi haline gelen Balgat'ta yer alan Plenty Business, Mfz İnşaat'ın üzerinde titizlikle çalıştığı projelerden biri. Proje uygun satış fiyatlarıyla da dikkat çekiyor.

baldat Plenty Business İş Merkezi Haberi

baldat Plenty Business İş Merkezi

Kurumsal bir ortamda yer almak isteyen ancak yüksek fiyat nedeniyle ofislerini transfer edemeyenler için yeni nesil iş merkezleri de inşa edilmeye başlandı. Tıpkı, Başkent iş dünyasının gözde semtlerinden Balgat’ta hayata geçirilen Plenty Business İş Merkezi gibi.

İş yeri seçimi konusunda karar vericilerin artık daha modern çalışma ortamlarını tercih ettiklerini kaydeden MFZ Grup ortaklarından Muhanver Gözüm, “Geçmişten bu yana en sık kullanılan ‘apartman içinde ofis’ modeli albenisini yitirmeye başladı. Firmalar, iş hayatının ön sıralarından yer kapabilmek için artık ofis seçimlerinde modern tarzda kurgulanmış, plaza tipi iş merkezlerine yöneliyor. Ancak büyük meblağlarla inşa edildikleri için satış fiyatları ve kiraları cep yakan bu tip yapılar kurumsallaşma aşamasındaki firmaları yerinde saymak zorunda bırakıyor” dedi.

Yaklaşık 40 yıldan bu yana MFZ Grup olarak Ankara ve çevresinde...