25 / 07 / 2024

balık surat yarışması likya tatili

balık surat yarışması likya tatili

İstanbul Akvaryum Facebook sayfasından “Balık Surat” yarışmasına katılıp, seçilmiş balıkların fotoğraflarını taklit ederek, kendisini seçtiği balıklara en çok benzeten yarışmacı, oylamaya katılıyor ve birinci olup Likya tatili kazanıyor.

İzmir Konak Belediyesi'ne mimarlık yarışmasından 4 ödül!

İzmir'e bağlı Konak Belediyesi, 'The International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) mimarlık proje yarışmasında dört ödülün sahibi oldu. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel tasarım yarışması sonuçlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kentsel tasarım yarışması sonuçlandı. Projede  kazanan isimler açıklandı. 

Yapı Kataloğu Mimarlık Ödülleri yarışmasının 26'ncısı düzenleniyor!

Mimarlar ve İç Mimarlar gelecek vaat eden fikirlerini yapı kataloğu Mimarlık Ödülleri'nde ortaya koyuyor. Yapı Kataloğu Mimarlık Ödülleri yarışmasının 2020 teması taşınabilir Yaşam Birimleri olarak belirlendi.

İBB Bakırköy Özgürlük Meydanı için tasarım yarışması açtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı için 100 bin TL ödüllü kentsel tasarım yarışması açtı.

Ytong Mimari Fikir Yarışması’na katılım için son gün 2 Aralık!

Türk Ytong tarafından 20’ncisi gerçekleştirilen Mimari Fikir Yarışması başvuru sürecinde geri sayım başladı. Yarışma için son katılım tarihi 02 Aralık 2019 olarak belirlendi.

TOKİ Trabzon Pazarkapı Balık Hali ihalesi yarın!

Trabzon İli, Ortahisar İlçesi, Pazarkapı Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Balık Hali İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Ytong Mimari Fikir Yarışması Dijital Kolokyum'u 15 Aralık'ta!

“Şehirden Uzak” konulu 2017 Ytong Mimari Fikir Yarışması kapsamında yapılacak olan Dijital Kolokyum, 15 Aralık Cuma günü saat 11.00’den itibaren canlı yayınlanacak.

Balıkesir Tasarım Parkı Yarışması Ödülleri sahiplerini buldu!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projeleri arasında yeralan Bandırma Tematik Parkı için düzenlenen Uluslararası Bandırma Tasarım Parkı Yarışması ödülleri sahiplerini buldu.

Uluslarası Bandırma Tasarım Parkı Yarışması sonuçlandı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yeralan "Bandırma Tasarım Parkı” uluslararası açık kentsel tasarım yarışmasını kazanan ekipler belli oldu.

Yeşil Bakış Kısa Film Yarışması'nı 5 kişilik jüri değerlendirecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın düzenlediği Yeşil Bakış Kısa Film Yarışması'nın değerlendirmesini 5 kişiden oluşan jüri heyeti yapacak.

Yeşil Bakış Kısa Film Yarışması başlıyor!

150 bin TL ödüllü Yeşil Bakış Kısa Film Yarışması başlıyor.Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin talimatıyla başlayan yarışmanın kayıtları 17 Mart 2017'ye kadar alınacak.

İzmir Büyükşehir'den mimari proje yarışması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Halkapınar'da kuracağı “Ulaşım Entegrasyon Merkezi”nden sonra, metronun son durağı Evka 3’teki otobüs durak ve araç otopark alanının düzenlenmesi için de ulusal mimari proje yarışması yapıyor.

ARCHIPRIX-Türkiye Mimarlık Öğrencileri yarışması sonuçlandı!

ARCHIPRIX- Türkiye 2016 Mimarlık Öğrencileri Bitirme Projesi Ulusal Yarışması 21. yılında 256 proje başvurusu ve rekor katılım ile sonuçlandı.

balık surat yarışması likya tatili Haberi

balık surat yarışması likya tatili

İstanbul Akvaryum’ un en balıklarının sizin için eğlenceli bir planı var! İstanbul Akvaryum Facebook sayfasından “Balık Surat” yarışmasına katılıp, seçilmiş balıkların fotoğraflarını taklit ederek, kendisini seçtiği balıklara en çok benzeten yarışmacı,  

oylamaya katılıyor ve birinci olup Likya tatili kazanıyor!


Dünyanın en büyük tematik akvaryumu olan ve 1500 türde, 15 bin kara ve deniz canlısına ev sahipliği yapan İstanbul Akvaryum,  28 Mayıs Çarşamba günü Facebook sayfası üzerinden başlattığı ve birinci olana Likya turu hediye edeceği  “Balık Surat”  yarışması düzenliyor.


Yarışmaya katılmak için İstanbul Akvaryum’un Facebook sayfasını beğenip, uygulamada yer alan iki balığın surat ifadesini taklit ederek Facebook sayfasında paylaşmanız yeterli. 1 ay  sürecek olan “Balık Surat”  yarışmasının birincisi, 7 Temmuz 2014 tarihinde açıklanacak ve en çok beğeniyi alan yarışmacı, iki kişilik, 4...