04 / 05 / 2024

balıkçılara destek ödemeleri

balıkçılara destek ödemeleri

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, balıkçıları mutlu edecek haberi verdi. Pakdemirli, Marmara Denizi'ndeki küçük ölçekli balıkçıları destekleme ödemelerinin yarın yapılacağını açıkladı.

Bekir Pakdemirli açıkladı! Destek ödemesi bugün hesaplara yatıyor!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, küçük ölçekli geleneksel kıyı balıkçılarına bugün saat 18.00'den sonra 13 milyon 733 bin lira destekleme ödemesi yapılacağını aktardı.

Dar gelirliye 1250 TL müjdesi: Aralık Aile Destek ödemeleri hesaplara yattı mı? 

Aralık ayının gelmesiyle birlikte Aile destek ödemelerinin ne zaman yapılacağı merak ediliyor. Peki, Aralık Aile Destek ödemeleri hesaplara yattı mıi ne zaman yatırılacak? İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı: 3 bin 500 TL ila 60 bin TL arasında destek ödemesi verilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip deprem bölgesindeki gelir kaybı yaşayan balıkçılara  3 bin 500 TL ila 60 bin TL arasında destek ödemesi verileceğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan balıkçılara 60.000 TL'lik müjde!

Türkiye'nin 7. dönem toplu sözleşme süreci sona ererken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan balıkçılara önemli bir destek müjdesi verdi. Balıkçı sektörüne sağlanacak ödeme ile ilgili olarak Erdoğan, "Yarın itibariyle hesaplara yatırılacak" ifadesiyle açıklama yaptı.

Aile destek ödemelerinde son dakika! Eylül 2023 aile destek ödemeleri ne zaman yatacak? Tarih belli oldu mu? 

Bakanlık tarafından ihtiyaç sahibi ailelere verilen destek ödemeleri 1 yıl daha uzatılmıştı. Destek ödemelerini araştıran aileler Eylül ayı destek ödemelerinin ne zaman yatacağı merak ediyor. Peki Eylül aile destek ödemeleri ne zaman yatacak? Tarih belli oldu mu? İşte ayrıntılar...

Aile Bakanlığı sosyal yardım paralarını ne zaman yatıracak? Haziran 2023 ayı aile destek ödemeleri yattı mı? 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara sağlanan destek ödemelerinin yapılıp yapılmadığı sorgulanıyor. Peki, Haziran ayı aile destek ödemeleri yattı mı 2023? 

Hesaplara her ay 850-1250 TL yatıyor! Haziran ayı aile destek ödemeleri hesaplara yattı mı?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli vatandaşlara her ay 850 ile 1250 TL arasında değişiyor. Peki, Aile Destek ödemeleri yapıldı mı? İşte detaylar...

Aile destek ödemeleri bitiyor diye sakın üzülmeyin şimdi de vatandaşlık maaşı verilecek! Bu parayı mutlaka alın!

Aile destek ödemeleri bitiyor diye sakın üzülmeyin şimdi de vatandaşlık maaşı verilecek... Bu parayı mutlaka alın... İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Balıkçılara yüzde 25 daha fazla destek ödemesi!

Kadın balıkçılarına yüzde 25 daha fazla destek ödemesi sağlanıyor. Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürü Turgay Türkyılmaz konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

Depremzede balıkçılar ve su ürünleri yetiştiricilerine tam bu kadar destek ödenecek! Rakamlar bir bir açıklandı! 

Depremzede balıkçılar ve su ürünleri yetiştiricilerine sağlanacak ödemeler tek tek açıklandı. İşte o rakamlar...

Aile Bakanlığı'ndan destek ödemeleri hakkında şok eden temmuz müjdesi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından vatandaşlara yönelik ödenen destek ödemeleri hakkında şok eden bir temmuz gelişmesi yaşandı. Bunu duyanlar hem sevindi hem de şaşkınlık yaşadı.

Aile Bakanlığı'ndan destek ödemeleri hakkında flaş karar. Temmuzda bitecekti

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen aile destek ödemeleri temmuz ayından itibaren artık ödenmemeye başlanacaktı. Konuyla ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Aile Bakanlığı'ndan destek ödemeleri hakkında müjde

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan aile destek ödemeleri hakkında önemli bir müjde geldi. Bakanlık kısa bir süre içerisinde mayıs ödemelerinin tümünü vatandaşların hesabına geçirecek.

Aile Bakanlığı Destek ödemeleri mayıs ayında yatacak mı?

Aile Bakanlığı tarafından vatandaşlara yönelik ödenecek destek ödemeleri hakkında merak edilen sorular var. Bu sorulardan biri de mayıs ayında hesaplara paraların yatırıp yatırmayacağı yönünde. İşte detaylar...

balıkçılara destek ödemeleri Haberi

balıkçılara destek ödemeleri

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli tarafından, Marmara Denizi'ndeki küçük ölçekli balıkçılara destekleme ödemelerinin yarın yapılacağı açıklandı.

A Haber'de yer alan habere göre; Bakan Pakdemirli, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Marmara Denizi'ndeki küçük ölçekli balıkçılara verilecek destek miktarını iki katına (2 bin- 2 bin 900 TL'ye) çıkardık. Marmara'da 3 bin 447 balıkçımız ödeme için başvurdu. Başvuran bölge balıkçılarımıza yaklaşık 8,2 milyon TL destekleme ödemesini 5 Kasım Cuma günü yapacağız" dedi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli açıkladı: Yüzde 100 artış olacak!

Çiftçilere müjde! Ödeme bugün hesaplara...