03 / 05 / 2024

Balıkesir 2016 nisan konut satış verileri

Balıkesir 2016 nisan konut satış verileri

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Balıkesir Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre nisan ayında Balıkesir'de 2 bin 444, Çanakkale'de ise bin 18 konut satıldığı belirtildi.

2023 TOKİ Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Bilecik e-Devlet kura sonuçları! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi 26 Nisan 2023 yarihinde TOKİ arsa heyecanı Balıkesir, Çanakkale, Bursa ve Bilecek'te devam etti. Kuralar canlı yayında ve noter huzurunda çekildi. Peki, TOKİ arsa kura sonuçları açıklandı mı? İsim listesi belli oldu mu? İşte, tüm merak edilen detayl

Balıkesir Yeni Karesi Konutları'nın inşaatı yeniden başlıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki BALTOK A.Ş. tarafından modern, güvenilir ve ekonomik nitelikli konutlar üretmek için 2016'da temeli atılan ve 10 Ekim 2018'de yapımı durdurulan Yeni Karesi Konutları'nın inşaatı yeniden başlıyor.

İlkay Gündoğan Balıkesir'e ofis ve AVM yapıyor!

İngiltere’nin Manchester City takımında orta sahada oynayan Balıkesirli İlkay Gündoğan, Balıkesir’de 2016 yılında aldığı SGK binası yerine AVM ve ofis yapıyor..

Balıkesir Teknokent'in temeli Nisan'da atılıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, önceki gün Ankara’ya giderek bir dizi ziyaretlerde bulundu, Başkan Kafaoğlu projelerle ilgili de destek istedi. 

Balıkesir’in en büyük konut projesi geliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Balıkesir Toplu Konut A.Ş. (BALTOK)'un Nisan ayında temellerini attığı inşasına başladığı bin 334 konutluk dev projenin tanıtımı Avlu Balıkesir Sergi Salonu'nda yapıldı.

Balıkesir Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hali açıldı!

Temeli 16 Nisan 2016 tarihinde atılan Balıkesir Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hali Balıkesirli vatandaşların hizmetine açıldı.

Balıkesir Büyükşehir Nisan ayı toplantısı gerçekleşti!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı gerçekleşti. Toplantıda encümen ve ihtisas komisyonlarına üye seçimleri yapıldı.

Balıkesir Edremit'in imar sorunu çözüldü!

Balıkesir Edremit Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı gerçekleşti. Belediye Başkanı Kamil Saka, toplantıda imar planı ile ilgili bilgiler verdi.

Emlak fiyatları en çok Balıkesir'de arttı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, TCMB 2016 yılı Kasım ayı Konut Fiyat Endeksi'ne göre Türkiye'de emlak fiyatları en çok değerlenen ilin Balıkesir olmasında hükümet ve büyükşehir belediyesi yatırımlarının ön palana çıktığını bildirdi.

Balıkesir'de 2016 yılında 2 bin 500 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Balıkesir Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre Balıkesir'de 2016 yılı Aralık ayında toplam 2 bin 500 konut satışı gerçekleşti.

Balıkesir'de Aralık ayında 2 bin 500 konut satıldı!

TÜİK Balıkesir Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre Balıkesir'de 2016 yılı Aralık ayında toplam 2 bin 500 konut satışı gerçekleşti.

Balıkesir Gömeç Port'un imar çalışmaları yapılıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Gömeç Port’ isimli ‘Gömeç Sahil Projesi’ MIPIM 2016 Fuarı’nda görücüye çıktı.Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan, imar ve alt yapı çalışmaları yapıldığını söyledi.

Balıkesir OSB'de imar planı değişikliği!

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi’ne ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği askıya 1 Kasım 2016 tarihinde çıkarıldı. İmar planı 1 Aralık 2016 tarihinde askıdan indirilecek.

Balıkesir 2016 nisan konut satış verileri Haberi

Balıkesir 2016 nisan konut satış verileri

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Balıkesir Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre nisan ayında Balıkesir'de 2 bin 444, Çanakkale'de ise bin 18 konut satıldığı belirtildi.


Balıkesir'de bir önceki yılın aynı ayına göre konut satışında yüzde 1,96 oranında artış olduğu ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi: 


"Türkiye genelinde konut satışları 2016 nisan ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüze 10,87

oranında azalarak 106 bin 348 olmuştur. Balıkesir'de bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 1,96 oranında artış ile 2 bin 444 konut satılırken, Çanakkale'de yüzde 7,37 azalarak bin 18 konut satışı gerçekleşmiştir. Balıkesir nisanda 2 bin 444 konut satışı ile Türkiye toplamının yüzde 2,36'sını, Çanakkale ili ise bin 18 konut satışı ile yüzde 0,96'lık payını kapsamaktadır."


Türkiye sıralamasına Balıkesir konut satışında 9'uncu, Çanakkale ise 26'ncı sırada...