28 / 04 / 2024

Balıkesir arsa satışı

Balıkesir arsa satışı

Balıkesir Burhaniye'de 2 arsa satılıyor. Arsaların büyüklükleri 1.171 metrekare ve 2.744 metrekare olarak belirlendi.

Balıkesir Büyükşehir'den 46.6 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Altıeylül ilçesinde bulunan 2 adet arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin bedeli 46 milyon 600 bin TL olarak belirlendi.

Balıkesir'deki mera arazilerinin satışı mecliste!

Balıkesir'deki tarım, çayır ve mera arazilerine dair verilere ve mera arazilerinin satışı meclis gündemine taşındı. CHP'li Akın, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Balıkesir'de 7.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Balıkesir İli, Burhaniye İlçesi, Çayiçi mevkiinde yer alan arsa 7 milyon 300 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan arsa için ihale tarihi 6 Aralık 2018 olarak belirlendi.

Balıkesir'de 14.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Balıkesir İli, Bandırma İlçesi, Ömerköy Mahallesi'nde yer alan Şeker Piliç ve Yem Sanayii Ticaret A.Ş ye ait arsa vasfındaki taşınmaz 14 milyon 338 bin 666 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Balıkesir Belediyesi'nden 90.2 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Mülkiyeti Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan 3 adet arsa toplamda 90 milyon 240 bin TL bedel ile satışa sunuldu. Satışa konu olan gayrimenkuller; Karesi ve Altıeylül ilçelerinde yer alıyor. 

Balıkesir'de tapusuz evlerin satış ihalesi iptal!

Balıkesir'deki 16 mahallede köylülerin, yaşadıkları evler ve araziler tapusuz olduğu gerekçesiyle Hazine tarafından satışa çıkarıldı. Köylüler imza kampanyası düzenleyerek satış ihalesi kararını iptal ettirdiler. 

Bandırma'da 5.8 milyon TL'ye icradan satılık 4 arsa!

Balıkesir Bandırma'da yer alan üzerinde tavukhane ve depo bulunan 4 adet arsa toplamda 5 milyon 862 bin 120 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Yatırımcılar Balıkesir'den 47.6 milyon TL'lik arsa aldı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası verilerine göre Balıkesir'de emlak değerleri arttı. Yatırımcılar Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne ait 47 milyon 600 bin TL'lik arsa satın aldı.

Nevşehir, Balıkesir ve Kahramanmaraş'ta 7 adet arsa satılıyor! 20 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Nevşehir, Balıkesir ve Kahramanmaraş'ta yer alan toplam 7 adet arsa Belediyeler tarafından satılıyor. Peki 3 ildeki arsaların fiyatları ne kadar? İşte satış ihaleleri ile ilgili detaylar...

Balıkesir ve Kayseri'de imarlı 11 arsa satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Balıkesir ve Kayseri'de yer alan imarlı 11 arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Satış ihaleleri 5 Mart ve 6 Mart'ta yapılacak.

Milli Emlak'tan Şubat 2024 fırsatı! Ankara ve Balıkesir'de KDV'den muaf arsa-arazi satılacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Balıkesir'de yer alan arsa ile araziyi satışa çıkardı. Milli Emlak tarafından paylaşılan detaylara göre arsa ve arazilerin satış ihaleleri 8 Şubat ve 13 Şubat'ta yapılacak.

Balıkesir'de sanayi tesis alanı imarlı arsa satılacak!

Balıkesir İli İvrindi Belediye Başkanlığı, Balıkesir İvrindi'de yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 5 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak'tan Balıkesir'de 8 taksitle satılık arsa ve araziler!

Gönen Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği Balıkesir Gönen'de yer alan iki arazi ve bir arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 29 Kasım'da yapılacak.

Balıkesir'de 115 adet arsa satılıyor! İhalesi 22 Kasım'da!

Balıkesir Kepsut Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Kepsut ilçesinde yer alan 115 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

PTT Biriktirme Ve Yardım Sandığı Balıkesir'de 160 milyon TL'ye arsa satıyor! 

PTT Biriktirme Ve Yardım Sandığı, Balıkesir ili, Karesi ilçesi, Paşaalanı Mahallesi'nde yer alan arsayı 160 milyon Türk Lirası bedelle satıyor. Peki Balıkesir Karesi'deki arsanın fiyatı ne kadar? 

Balıkesir Gönen'de 32 bin TL'den başlayan fiyatlarla 18 gayrimenkul satılıyor! Arsa ve arazi alacaklar dikkat! 

Balıkesir Gönen Milli Emlak Şefliği, Balıkesir ili, Gönen ilçesinde yer alan 3 arsa ile 15 araziyi yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit fırsatıyla satıyor. Peki Gönen'deki arsa ve arazilerin büyüklükleri ne kadar? Satış fiyatları kaç TL? 

Balıkesir'de 8 taksitle arsa ve arazi fırsatı!

Balıkesir İli Burhaniye Kaymakamlığı Edremit Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir Burhaniye'de yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı. İşte detaylar...

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi imarlı arsa satacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Balıkesir Büyükşehir tam beş adet arsa satıyor! 6 taksitle arsa fırsatını sakın kaçırmayın!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül'de yer alan beş adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış ihalesi 1 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

Balıkesir'de 6 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklara fırsat!

Balıkesir ili Burhaniye Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Burhaniye ilçesi, Taylıeli Mahallesi'nde yer alan 6 adet arsayı satıyor. İşte fiyatları ve merak edilen tüm detaylar...

Balıkesir Belediyesi 2 arsa satacak! Edremit'te 3 taksitle konut imarlı arsa fırsatı! 

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Edremit'te yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 30 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Balıkesir arsa satışı Haberi

Balıkesir arsa satışı

Balıkesir ili Burhaniye Belediyesi tarafından, Balıkesir ili, Burhaniye ilçesi, Taylıeli ve Pelitköy ilçesinde yer alan 2 arsa satışa sunuluyor. 

Arsaların satış ihalesi 2 Ağustos 2022 tarihinde saat 10:00'da açık teklif usulüyle gerçekleştirilecek. 

Peki Balıkesir Burhaniye'de satışı yapılacak arsaların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? İşte Burhaniye Belediyesi tarafından yapılacak arsa satışına ilişkin tüm ayrıntılar...

Burhaniye Belediyesi tarafından satışı yapılacak arsaların büyüklükleri 1.171 metrekare ve 2.744 metrekare olarak belirlendi.

Arsaların fiyatları 7 milyon 615 bin 75 TL ve 15 milyon 918 bin 680 TL olarak belirlendi. 

İşte Burhaniye Belediyesi tarafından arsa satışına ilişkin verilen o...