30 / 04 / 2024

balıkesir Ayşe Ziver Karataş Camii nerede

balıkesir Ayşe Ziver Karataş Camii nerede

Gemlik'te, Ayşe Ziver Karataş Camii'nin temeli atıldı. Arazisi belediye tarafından tahsis edilen Manastır mevkiindeki alana yapılacak caminin bir yıl içinde bitirilmesi planlanıyor.

Balıkesir Emlak Konutları'nda 1,39 faizle 60 ay vade fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir'deki yeni projesinde 1,39 faiz oranıyla 60 ay vade imkanı sağlanıyor. 415 adet konut ve 29 adet ticari ünitenin yer aldığı projenin teslimleri 48 ay sonra yapılacak.

TOKİ Balıkesir projesi için son dakika değişikliği! Peş peşe açıklanan bu yeni tarihi sakın kaçırmayın!

TOKİ Balıkesir projesi için son dakika değişikliği geldi...Peş peşe açıklanan bu yeni tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ’den Balıkesir Bigadiç’e 346 konut!

Yatırımlarına hızlı bir şekilde devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir'de 346 adetlik konutluk yeni proje inşa edecek. İşte detaylar…

Balıkesir'de yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit imkanıyla satılık arazi ve tarlalar! 

Balıkesir ili, İvrindi ilçesinde yer alan 10 adet arazi ve tarla yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit imkanıyla satılıyor. İşte metrekare ve fiyat bilgileri...

TOKİ'den Balıkesir'e 4 yeni okul!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir'de 4 yeni inşa edecek.

TOKİ'den Balıkesir'e 4 yeni okul! İhalesi bugün!

Balıkesir Burhaniye Kocacami 20 Ders İlkokul, Gönen İlçesi Kurtuluş 20 Ders İlkokul ve Rüstem 12 Ders MTALise, Dursunbey İlçesi Üçeylül12 Derslikli İlkokul Eğitim Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Balıkesir'e 2023'e kadar 15 bin yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın daveti üzerine Balıkesir'e geldi. Kurum, Balıkesirlilere kentsel dönüşüm müjdesi verdi...

TOKİ'den Balıkesir Altıeylül'e 762 yeni konut!

Balıkesir ili, Altıeylül ilçesi, Dinkçiler Mahallesi 762 adet konut 26 adet ticaret ve 1 adet cami İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 21 Eylül 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Balıkesir Üniversitesi işletmecilerinden 3 ay boyunca kira almayacak!

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN), kampüs bünyesinde faaliyet gösteren ticari işletmecilerden 3 ay boyunca kira almayacağını açıkladı.

Balıkesir Edremit’e yurt müjdesi!

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Edremit'te bir dizi ziyaretlerde bulundu. Canbey, Edremit'e 250 kişilik yurt yapılacağının müjdesini verdi.

TOKİ'den Balıkesir Dursunbey'e 160 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir Dursunbey'de 160 yeni konut hayata geçirecek. Projenin ihalesi 31 Temmuz 2019 tarihinde yapılacak.

Balıkesir Dursunbey'e dev sağlık merkezi!

Balıkesir Dursunbey Belediyesi yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Eski Dursunbey Devlet Hastanesi karşısında bulunan 3 bin metrekarelik alanda dev sağlık merkezinin inşaat çalışmaları başladı.

Kale'den Balıkesir’e 35 milyon liralık fabrika yatırımı!

Kale Grubu bünyesinde bulunan Kalekim, Balıkesir’e yani fabrika yatırımı yaptı. Firma, 35 milyon lira yatırımla 7’nci fabrikasını kurdu.

balıkesir Ayşe Ziver Karataş Camii nerede Haberi

balıkesir Ayşe Ziver Karataş Camii nerede

Arazisi belediye tarafından tahsis edilen Manastır mevkiindeki alana yapılacak caminin bir yıl içinde bitirilmesi planlanıyor. Yağmur altında yapılan temel atma törenine .AK Paıti Bursa milletvekilleri İsmet Su ve Önder Matlı'nmyanı sıra Gemlik Kaymakamı Cahit Işık, Belediye Başkanı Refik Yılmaz, İl Müftüsü Mehmet Emin Ay, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Yılmaz, imar planlarında 12 bölgeye cami alanı işlediklerim söyledi. Yılmaz, Asım Kocabıyık, Ayşe Hatun, Mevlana, Ak Şemsettin camileri inşaatlarının devam ettiğini, Hacı Sabahattin Yıldırım Camii ve Halide Yıldı rım Kuran Kursu binasının da geçtiğimiz günlerde hizmete girdiğini bildirdi. Kurtul, Gemsaz, Hisar, Hacı Osman Erken, Hacı İzzet ve Balık Pazarı camilerinin çevre düzenlemesi, bakım ve onarımının da belediye tarafından yapıldığını vurgulayan Yılmaz, ilçeye sadece cami...