10 / 05 / 2024

Balıkesir bal ormanı

Balıkesir bal ormanı

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, " Balıkesir'e 4 bal ormanı kurduk. Dursunbey' e beşincisini kuracağız. Balıkesir'i organik, şifalı bal üretiminin merkezi yapmak istiyoruz" dedi.

Balıkesir'e 175 milyon liralık 31 tesis!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Balıkesir'de Çay Deresi Rekreasyon Alanı'nda düzenlenen 31 tesisin temel atma törenine katıldı.

Veysel Eroğlu Balıkesir'de temel atma törenine katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Hükümet olarak Balıkesir'e geçen yıl sonuna kadar 23 milyar liralık yatırım yaptık." dedi.

Bitlis'te baraj ve gölet inşa edildi!

Bakan Eroğlu: "Buraya 8 milyon metreküp içme suyu sağladık. Ayrıca 34 bin dekar araziyi sulamaya açtık. Bir baraj ve bir gölet inşa ettik. 24 dere ıslahı yaptık. 5,5 milyon fidanı toprakla buluşturduk. 2 şehir, bir bal ormanı tesis ettik" dedi.

Balıkesir Çay Deresi Rekreasyon Alanı açıldı!

Balıkesir’i ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 543 milyon TL değerindeki tesislerin temel atma ve açılış programına katıldı.

Balıkesir'de 14 tesisin temeli ne zaman atılacak?

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından yatırımı yapılan 6 tesisin açılışa hazır olduğunu ve 14 tesisin temelinin atılacağını söyledi

Veysel Eroğlu Balıkesir projelerini anlattı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Balıkesir'i Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, milletvekilleri ve valilik ile el birliği içerisinde marka şehir haline getireceklerini söyledi.

Balıkesir'e 270 milyon liralık 17 proje!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan ve 170 milyon lira yatırım bedeli bulunan 20 tesisin temel atma ve açılış töreni Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun katılımıyla gerçekleşti.

Veysel Eroğlu Balıkesir'deki yatırımları anlattı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Balıkesir’de 20 adet tesisten 10’unun açılışını gerçekleştirerek, 10 adet tesisin ise temelini attı.

Balıkesir'deki 10 tesisin temeli atılıyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu 11 Eylül Cuma günü Balıkesir'e geliyor. Bakan Eroğlu, Balıkesir'de toplam 20 adet tesisten 10 tesisin açılışını gerçekleştirecek, 10 adet tesisin ise temelini atacak.

Ahmet Davutoğlu Balıkesir'de 114 tesisin açılış törenine katıldı!

Davutoğlu, Kuvayı Milliye Meydanı'nda Orman ve Su İşleri Bakanlığınca yapımı tamamlanan 114 tesisin açılış töreninde yaptığı konuşmaya, kuvayı milliye ruhunun başkenti olarak tanımladığı Balıkesir'i ve Balıkesirlileri selamlayarak başladı...

Balıkesir'e hayvan bakımevi yapılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Balıkesir’e sokak hayvanlarının rehabilitasyonu kapsamında modern ve büyük bir hayvan bakımevi yapılacağını bildirdi. Bakanlıktan konuyla ilgili açıklama yapıldı.

Mersin'de Kavaklı Bal Ormanı açıldı!

Mersin Orman Bölge Müdürü Abit Baca, Bozyazı ilçesinde ‘Ağaç Kesme ve Boylama Operatörlüğü’ kursuna katılan 2. etap orman köylülerine sertifika verdi. Baca, Kavaklı Bal Ormanı açılışına da katıldı...

Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü İdare Binası restorasyon ihalesi 25 Eylül'de!

Karesi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü; Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü İdare Binası Restorasyon İşini 25 Eylül tarihinde saat 14.00'te ihaleye çıkarıyor. Restorasyon İşi 60 günde tamamlanacak.

Balıkesir bal ormanı Haberi

Balıkesir bal ormanı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Balıkesir'e 4 bal ormanı kurduklarını belirterek, "Dursunbey'e beşincisini kuracağız. Balıkesir'i organik, şifalı bal üretiminin merkezi yapmak istiyoruz" dedi. 


Eroğlu, Vali Ahmet Turhan'ı makamında ziyaretin ardından, Valilik Toplantı Salonu'nda düzenlediği basın toplantısında, Edremit'te 8 tesisin temelini attıklarını, 10 bin 310 dekar alanın sulamaya açılacağını söyledi.Edremit ve civarında ildim değişikliği nedeniyle sel baskınları olmaya başladığını dile getiren Eroğlu, bu sebeple bölgedeki dereleri ıslah etmeye karar verdiklerini, bunlardan 5'inin temelini atacaklarını, 3 de gölet inşa edeceklerini anlattı. 

"Buraya gelirken 'höşmerim' getirecek halimiz yoktu ama heybemiz dolu geldik, müjdelerle geldik" diyen Eroğlu, DSİ'nin Balıkesir'e 3 büyük tesis müjdesinin bulunduğunu, bunların maliyetinin 310 milyon lira olduğunu ifade etti. 


Toplamda ise 9 tesis yapacaklarını vurgulayan Eroğlu, "Bunların da maliyeti 327 milyon...