18 / 05 / 2024

Balıkesir belediyesi yarışma

Balıkesir belediyesi yarışma

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binası için düzenlediği yarışma sonuçlandı. 99 projenin katıldığı yarışmada dereceye girenlere ödül veren Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, “Hizmet binamızdan başlayarak tüm Balıkesir’i yeniden planlıyoruz” diye konuştu.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi düğmeye bastı: 128 odalı yeni otel geliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Karaseli ilçesine 128 oda kapasiteli otel projesi için harekete geçti. Otelde 72 standart oda ve 56 suit oda ile toplam 128 oda yer alacak.

TOKİ Balıkesir 2023 projesi için resmen müjde geldi! 160 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor!

TOKİ Balıkesir 2023 projesi için resmen müjde geldi. Bigadiç'te inşa edilecek tam 160 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor...

Balıkesir Belediyesi 2 arsa satacak! Edremit'te 3 taksitle konut imarlı arsa fırsatı! 

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Edremit'te yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 30 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Balıkesir Belediyesi'nden büyük fırsat! Edremit'te 3 taksitle iki arsa satacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Edremit Narlı Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı 3 taksitle satışa çıkardı.

Balıkesir Burhaniye Belediyesi 6 arsayı satıyor! Arsa alacaklar dikkat!

Balıkesir ili Burhaniye Belediyesi, Balıkesir ili, Burhaniye ilçesi, Tayıeli Mahallesi'nde yer alan 6 arsayı satıyor. İşte o arsaların fiyatları ve merak edilen tüm ayrıntılar...

Balıkesir Belediyesi arsa, pasaj, dinlenme kampı satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül, Bandırma ve Edremit'te yer alan arsa, pasaj, dinlenme kampı için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

TOKİ Balıkesir Gaziosmanpaşa 726 konut ihalesi yarın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, Balıkesir Gaziosmanpaşa projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Balıkesir Altıeylül 506 konut ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül Gaziosmanpaşa'da 506 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ Balıkesir 558 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir Altıeylül Gaziosmanpaşa Mahallesi 1. Etap projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Balıkesir Altıeylül 1. Etap ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir Altıeylül 1. Etap projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Balıkesir Havran Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir ili Havran ilçesi Hamambaşı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarihi yapıların restorasyonunda hız kesmiyor!

Tarihe tanıklık etmiş yapıları yeniden kente kazandıran Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 18 tarihi yapıda restorasyona devam ederken 6'sı için proje çalışmalarını da tamamladı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, konuya ilişkin konuştu.

TOKİ Balıkesir 116 konut ihalesi yarın!

Balıkesir ili Balya ilçesi 116 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Balıkesir belediyesi yarışma Haberi

Balıkesir belediyesi yarışma


Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binası için düzenlenen "Hizmet Binası Mimari Proje Yarışması" nda derece alan projeleri hazırlayan ekipler ödüllendirildi. 99 projenin katıldığı yarışmada dereceye girenlere ödüllerini Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur verirken, birinci olan ekibe ödülünü Vali Ersin Yazıcı sundu.


Stratejik konumda


Balıkesir'i bir bütün olarak yeniden planladıklarını ifade eden Başkan Uğur, yarışmaya katılan 99 projenin jüri tarafından büyük bir titizlikle incelendiğini söyledi. Yarışmacılara, jüri ekibine, Mimarlar Odası'na ve "Yarışmayla Yap Ekibi"ne teşekkür eden Uğur, şunları söyledi: "Balıkesir, ülke çapında gelişmekte olan altyapı ve ekonomik potansiyeliyle Türkiye'nin parlayan şehirlerinden biri olmaya aday. Balıkesir, İzmit Körfez Geçişi ile İstanbul-İzmir otoyolu, İstanbul-İzmir yüksek hızlı tren aksı, lojistik merkezler ve Çanakkale Boğaz Köprüsü gibi mega projelerin kesişiminde yer alıyor. 20 milyon...