05 / 05 / 2024

Balıkesir Burhaniye 8 Eylül Çamlığı

Balıkesir Burhaniye 8 Eylül Çamlığı

İlçede altyapı sorunu kalmaması hedefine yönelik çalışmaları sürdürürken, sosyal tesis yapımına da ağırlık verdi. Başkan Nejdet Uysal, ilçenin kurtuluş günlerini hatırlatan 8 Eylül Çamlığı'nda kafeterya yapımının hızla sürdüğünü söyledi.

Milli Emlak'tan Şubat 2024 fırsatı! Ankara ve Balıkesir'de KDV'den muaf arsa-arazi satılacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Balıkesir'de yer alan arsa ile araziyi satışa çıkardı. Milli Emlak tarafından paylaşılan detaylara göre arsa ve arazilerin satış ihaleleri 8 Şubat ve 13 Şubat'ta yapılacak.

Balıkesir'de 7 katlı 'gökdelen otel' için itiraz: Çok katlı imarlaşmanın yolu açılır! 

Balıkesir Burhaniye'de yapılması planlanan 7 katlı otel inşaatına tepkiler peş peşe geliyor. Burhaniye Çevre Platformu, açılan iptal davasının ikinci keşif çalışmasına katıldı ve önemli açıklamalar yapıldı. 

SON DAKİKA! Balıkesir’de 4 şiddetinde deprem! Çevre illerden de hissedildi!

Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilere göre, Balıkesir’de 4 şiddetinde deprem oldu! Kandilli Rasathanesi, daha sonra, depremin şiddetini 3.8 olarak güncelledi.

Milli Emlak'tan Balıkesir'de 8 taksitle satılık arsa ve araziler!

Gönen Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği Balıkesir Gönen'de yer alan iki arazi ve bir arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 29 Kasım'da yapılacak.

Balıkesir'de 3 taksitle konut imarlı arsa: 73.5 milyon TL'ye!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Karesi'de yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 8 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Balıkesir Bandırma'da 8 taksitle imarlı arsa fırsatı!

Balıkesir Valiliği Çevre,Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Bandırma Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir Bandırma'da yer alan arsayı 8 taksitle satışa çıkardı.

Balıkesir'de 8 taksitle arsa ve arazi fırsatı!

Balıkesir İli Burhaniye Kaymakamlığı Edremit Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir Burhaniye'de yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı. İşte detaylar...

Balıkesir Gönen'de 215 adet arazi satılıyor! 8 bin TL'den başlayan fiyatlarla gayrimenkul sahibi olabilirsiniz!

Gönen Belediyesi, Balıkesir ili, Gönen ilçesinde yer alan 215 adet araziyi satıyor. Peki Balıkesir Gönen'de yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Balıkesir'de 6 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklara fırsat!

Balıkesir ili Burhaniye Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Burhaniye ilçesi, Taylıeli Mahallesi'nde yer alan 6 adet arsayı satıyor. İşte fiyatları ve merak edilen tüm detaylar...

Balıkesir'de 6 arsa satılıyor! Arsa alacaklara müjde!

Balıkesir ili Burhaniye Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili Burhaniye ilçesi, Taylıeli Mahallesinde yer alan 6 adet arsayı satışa sunuyor. İşte ayrıntılar...

Balıkesir Burhaniye Belediyesi 6 arsayı satıyor! Arsa alacaklar dikkat!

Balıkesir ili Burhaniye Belediyesi, Balıkesir ili, Burhaniye ilçesi, Tayıeli Mahallesi'nde yer alan 6 arsayı satıyor. İşte o arsaların fiyatları ve merak edilen tüm ayrıntılar...

Balıkesir'de 12 adet arsa satılıyor! 175 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Balıkesir ili Burhaniye Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Burhaniye ilçesi, Taylıeli, Avunduk ve Çallı ilçelerinde yer alan 12 adet arsayı satıyor. İşte fiyat bilgisi ve tüm ayrıntılar...

Balıkesir Savaştepe'de ucuz 2+1, 3+1 daire sahibi olmak için başvurular başladı! 8 soruda TOKİ Balıkesir ..

Balıkesir’in Savaştepe ilçesinde inşa edilecek TOKİ Sosyal Konutların sayısı belli oldu. TOKİ Balıkesir Savaştepe projesinde toplam kaç adet konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? TOKİ’nin sosyal konutların taksitleri ne kadar olacak?

Balıkesir Burhaniye 8 Eylül Çamlığı Haberi

Balıkesir Burhaniye 8 Eylül Çamlığı

İlçenin Memiş Mahallesi 8 Eylül Çamlığındaki kafeterya yapımında, sıranın çevre düzenleme çalışmalarına gelindiği öğrenildi. Sosyal donatı alanların alanın artırılmasına önem verdiklerini belirten Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, "Yeni bir peyzaj düzenlemesi tamamlanınca vatandaşların boş zamanlarını rahat geçirebilecekleri, nefes alabilecekleri bir alan oluşturuyoruz. Kafeterya binasının ardından başlayan çalışmalar kapsamında kaldırım, çocuk oyun parkı, çim ekimi ve oturma alanlarının düzenlemesi tamamlanmak üzere" dedi.


Burhaniye'nin çok sayıda mahallesine yapılan çok amaçlı binaların beğenildiğini kaydeden Başkan Uysal, sosyal alanların daha fazla olması için çaba gösterdiklerini söyledi.


Yeni...