18 / 05 / 2024

Balıkesir Çayderesi Rekreasyon alanı

Balıkesir Çayderesi Rekreasyon alanı

Temeli atılan Çayderesi Rekreasyon Alanı hizmete girdiğinde vatandaşlar gondolla gezip, balık avlayacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, “Bu proje Balıkesir’i Türkiye’nin yıldızı yapacak” dedi.

Balıkesir'de Türkiye'nin 6'ncı Bilim Merkezi inşa edilecek!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkiye'nin 6'ncı Bilim Merkezi inşa edilecek. Çamlık Rekreasyon Alanı'na kurulacak olan Bilim Merkezi için 40 milyon liralık bütçe ayrıldı.

Balıkesir Bilim Merkezi için Tubitak-Büyükşehir protokol imzaladı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projeleri arasında yer alan ve inşa çalışmaları başlayan Çamlık Rekreasyon Alanı’na kurulacak olan Bilim Merkezi için TÜBİTAK ile ön protokol imzaları atıldı.

Balıkesir'e 175 milyon liralık 31 tesis!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Balıkesir'de Çay Deresi Rekreasyon Alanı'nda düzenlenen 31 tesisin temel atma törenine katıldı.

Avlu Balıkesir Mayıs'ta açılacak!

BALIKESİR Çayderesi Projesi kapsamında gerçekleştirilen Avlu Balıkesir'in 1'inci etabı Mayıs ayında açılacak.

Avlu Balıkesir Mayıs'ta açılıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Çay Deresi Rekreasyon Alanı Projesi kapsamında yapımı tamamlanan ve mayıs ayında açılması planlanan ‘Avlu Balıkesir’in lansman ile proje tanıtımı yapıldı.

Balıkesir Çay Deresi Rekreasyon Projesi'nin ilk etabında geri sayım başladı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Edip Uğur'un '10'un Farkı 10'un Yıldızı' projelerinden biri olan Çay Deresi Rekreasyon Alanı ile kentin çehresinin değişmesi hedeflendi.

Balıkesir Toplu Konut'tan 110 milyonluk proje!

Çay Deresi Rekreasyon Alanı karşısında yer alan ve çoğu metruk yapılardan oluşan alanın kent yaşamına kazandırılması için Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Balıkesir Toplu Konut (BALTOK) A.Ş. tarafından hazırlanan proje hak sahiplerine tanıtıldı.

Balıkesir'de 22.4 milyon TL'lik yatırımın temeli bugün atılacak!

Balıkesir Havran Kanalizasyon Şebekesi ve Atıksu Arıtma Tesisi ile Burhaniye Taylıeli Amfi Tiyatro ve Rekreasyon Alanı inşaatları temel atma törenleri bugün düzenlenecek.

Balıkesir Çay Deresi Rekreasyon Alanı açıldı!

Balıkesir’i ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 543 milyon TL değerindeki tesislerin temel atma ve açılış programına katıldı.

Balıkesir Çay Deresi Rekreasyon Alanı 29 Ekim'de açılacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Edip Uğur'un öncülüğünde hazırlanan "10'un farkı 10'un yıldızı" projelerinden biri olan Çay Deresi Rekreasyon Alanı'nın 29 Ekim'de açılması planlanıyor.

Balıkesir Çay Deresi rekreasyon projesine ödül!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin yıldız projelerinden olan Çay Deresi Rekreasyon Alanı Projesi, uluslararası fuar organizasyonunda “Yıldız Proje” kategorisinde ödüle layık görüldü. Ödül, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ni sevindirdi.

Yeni projelerle Balıkesir'in yıldızı parlayacak!

Toplu konuttan rekreasyon alanlarına, kavşaklardan üst geçitlere kadar birçok projeye imza atılan Balıkesir, 5 yıldızlı oteller zinciri Hilton Otel ile Alışveriş Caddesi'ne de sahip olacak.

Balıkesir Uluslararası Kongre Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projelerinden olan Çay Deresi Rekreasyon Alanı'ndaki çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Burada faaliyete girecek olan Uluslararası Kongre ve Kültür Merkezi'nin inşaatı yükselmeye başladı.

Balıkesir Çayderesi Rekreasyon alanı Haberi

Balıkesir Çayderesi Rekreasyon alanı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin dev projelerinden Çayderesi rekreasyon alanının temeli atıldı. Şehrin ortasından geçen Çayderesi'nde gondolların yüzeceğini, vatandaşların balık avlayacağını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, "Balıkesir için hayal edip gerçekleştiriyoruz. Bu projemiz, Balıkesir'i Türkiye'nin yıldızı yapacak" dedi. 


310 bin metrekare

Çayderesi rekreasyon alanının 310 bin metrekare alanda inşa edileceğini, belirten Başkan Uğur, bunun Balıkesir'in en büyük rekreasyon alanı olacağını bildirdi. Uğur, "Projede, fuar ve kongre merkezi, çocuk köyü, eğlence kompleksi binası, sergi binası, ticari binalar, koşu parkuru, çocuk oyun alanı, fitness alanı, seyir havuzu ve skate park yer alacak. Balıkesir cazibe merkezi haline gelecek. Artık İzmir, Manisa, Bursa gibi illerden alış veriş yapmak ve eğlenmek için Balıkesir tercih edilecek" diye konuştu. Projede yer alan kongre merkezinin kentin her türlü sosyal...