30 / 04 / 2024

Balıkesir daire fiyatları

Balıkesir daire fiyatları

Balıkesir Defterdarlığı; Karesi Yeniköy-Beyköy ve Altıeylül Gaziosmanpaşa-Hacıilbey'de yer alan 7 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhaleleri 23 Eylül'de yapılacak gayrimenkullerin fiyatları 7 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

Nevşehir, Balıkesir ve Kahramanmaraş'ta 7 adet arsa satılıyor! 20 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Nevşehir, Balıkesir ve Kahramanmaraş'ta yer alan toplam 7 adet arsa Belediyeler tarafından satılıyor. Peki 3 ildeki arsaların fiyatları ne kadar? İşte satış ihaleleri ile ilgili detaylar...

Emlak Konut GYO Balıkesir için nasıl başvuru yapılır? Balıkesir Emlak Konutları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 fiyatları ne kadar?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir'deki yeni projesi ön talep topluyor. Peki Emlak Konut Balıkesir için nasıl başvuru yapılır? Balıkesir Emlak Konutları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 fiyatları ne kadar?

Balıkesir Gönen'de 32 bin TL'den başlayan fiyatlarla 18 gayrimenkul satılıyor! Arsa ve arazi alacaklar dikkat! 

Balıkesir Gönen Milli Emlak Şefliği, Balıkesir ili, Gönen ilçesinde yer alan 3 arsa ile 15 araziyi yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit fırsatıyla satıyor. Peki Gönen'deki arsa ve arazilerin büyüklükleri ne kadar? Satış fiyatları kaç TL? 

Balıkesir Gönen'de 215 adet arazi satılıyor! 8 bin TL'den başlayan fiyatlarla gayrimenkul sahibi olabilirsiniz!

Gönen Belediyesi, Balıkesir ili, Gönen ilçesinde yer alan 215 adet araziyi satıyor. Peki Balıkesir Gönen'de yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Balıkesir Gönen'de 18 adet arazi satılıyor! İhalesi 4 Mayıs'ta! 

Gönen Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Gönen ilçesi, Hafızhüseyinbey Mahallesi'nde yer alan 18 adet tarla vasıflı araziyi satıyor. Peki Balıkesir Gönen'de yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Balıkesir'de 6 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklara fırsat!

Balıkesir ili Burhaniye Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Burhaniye ilçesi, Taylıeli Mahallesi'nde yer alan 6 adet arsayı satıyor. İşte fiyatları ve merak edilen tüm detaylar...

Balıkesir Burhaniye Belediyesi 6 arsayı satıyor! Arsa alacaklar dikkat!

Balıkesir ili Burhaniye Belediyesi, Balıkesir ili, Burhaniye ilçesi, Tayıeli Mahallesi'nde yer alan 6 arsayı satıyor. İşte o arsaların fiyatları ve merak edilen tüm ayrıntılar...

Balıkesir Savaştepe'de ucuz 2+1, 3+1 daire sahibi olmak için başvurular başladı! 8 soruda TOKİ Balıkesir ..

Balıkesir’in Savaştepe ilçesinde inşa edilecek TOKİ Sosyal Konutların sayısı belli oldu. TOKİ Balıkesir Savaştepe projesinde toplam kaç adet konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? TOKİ’nin sosyal konutların taksitleri ne kadar olacak?

TOKİ Balıkesir Marmara ilçesinde ucuz 2+1, 3+1 daire sahibi olun! 8 soruda TOKİ Balıkesir ..

Balıkesir’in Marmara ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Marmara projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? Sosyal konutta taksitleri ne kadar olacak?

TOKİ Balıkesir Bigadiç’de uygun fiyatlarla 2+1 ve 3+1 daire sahibi olun! TOKİ Balıkesir detaylar...

 Balıkesir’in Bigadiç ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Bigadiç projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Balıkesir’in 2022 hangi ilçelerinde yapılacak? Konut taksitleri ne kadar olacak?

TOKİ Balıkesir Bandırma’da 2+1 daireye aylık 2 bin 280 TL ile sahip olun! TOKİ 2+1 ve 3+1 daire fiyatları..

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Bandırma projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Balıkesir’in 2022 hangi ilçelerinde yapılacak? Konut taksitleri ne kadar olacak?

Balıkesir'de 2 arsa satılıyor! Fiyatları gören inanamadı!

Edremit Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Edremit ilçesi, Güre Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte o arsaların fiyatları...

TOKİ Balıkesir Karesi başvuruları başladı! Karesi TOKİ fiyatları ne kadar? İşte TOKİ Balıkesir Karesi fiyat listesi!

TOKİ Balıkesir Karesi başvuruları resmen başladı. Peki Balıkesir Karesi TOKİ fiyatları ne kadar? İşte TOKİ Balıkesir Karesi fiyat listesi...

Balıkesir daire fiyatları Haberi

Balıkesir daire fiyatları

Balıkesir Defterdarlığı; Karesi Yeniköy-Beyköy ve Altıeylül Gaziosmanpaşa-Hacıilbey'de yer alan arazi, arsa, daire, tarla ve ham toprak cinsi 7 gayrimenkulü satışa çıkardı. 


İhaleleri 23 Eylül 2014 tarihinde saat 09.00 itibariyle yapılacak. Söz konusu gayrimenkullerin fiyatları ise 7 bin TL ile 571 bin 320 TL arasında değişiyor. 




İhale ilanı: 


GM.SATIŞ 

7 ADET TAŞINMAZ SATIŞI DEFTERDARLIK MİLLİ EMLAK MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 3737


İLAN


BALIKESİR DEFTERDARLIĞINDAN ( Milli Emlak Müdürlüğü )


TAŞINMAZ MAL SATIŞ                                                            


SIRA NO.    İLİ    İLÇESİ    MAHALLE    PAFTA    ADA    PARSEL    CİNSİ    SATIŞA KONU BAĞIMSIZ BÖLÜM NİTELİĞİ    YÜZÖLÇÜMÜ (m2)  ...