28 / 04 / 2024

Balıkesir Savaştepe'de ucuz 2+1, 3+1 daire sahibi olmak için başvurular başladı! 8 soruda TOKİ Balıkesir ..

Balıkesir Savaştepe'de ucuz 2+1, 3+1 daire sahibi olmak için başvurular başladı! 8 soruda TOKİ Balıkesir ..

Balıkesir’in Savaştepe ilçesinde inşa edilecek TOKİ Sosyal Konutların sayısı belli oldu. TOKİ Balıkesir Savaştepe projesinde toplam kaç adet konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? TOKİ’nin sosyal konutların taksitleri ne kadar olacak?



TOKİ Sosyal Konut(ucuz konut) 2022 projesinin tüm ayrıntılarını merak edenler için TOKİ Balıkesir 2022 sosyal konutları listesi yayınlandı. Sizler için bütün il ve ilçelerdeki yapılacak olan konutların listesini hazırladık.

TOKİ Balıkesir 2022 sosyal konut projesi hakkında merak edilenler açıklandı. 2022 TOKİ sosyal konut projesi Balıkesir hangi ilçelerinde yapılacak, fiyatları ne kadar olacak sorularının yanıtlarını sizler için bir derledik.

Balıkesir Savaştepe de ucuz 2+1, 3+1 daire sahibi olmak için başvurular başladı! 8 soruda TOKİ Balıkesir ..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, herkesin merakla beklediği TOKİ Balıkesir İvrindi 2022 sosyal konut projesinin detaylarını açıkladı.

Peki, TOKİ 2022 Balıkesir Savaştepe’de kaç konut inşa edilecek? TOKİ, Balıkesir’in hangi ilçelerinde konut yapılacak? Balıkesir TOKİ Savaştepe konut fiyatları ne kadar? İşte Balıkesir TOKİ sosyal konut projesinin aranan bütün detaylarını sizin için bir araya topladık..


Geri Dön