03 / 05 / 2024

balıkesir deprem 24 mayıs

balıkesir deprem 24 mayıs

Ege Denizi'nde saat 12.25'te meydana gelen 6,5 büyüklüğündeki deprem nedeniyle Balıkesir'de pek çok vatandaş, ev ve iş yerlerini terk etti. Bazı dükkanların ise camları kırıldı.

Prof. Dr. Naci Görür bölgeyi yine uyardı! Balıkesir'deki deprem sonrası 7'lik deprem uyarısı!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Balıkesir'de yaşanan son depremden sonra açıklamalar yaptı. Buna göre, Görür tarih vererek geçmişteki depremleri işaret ederek  deprem faaliyetlerinin belirli periyotlar ile tekrarlandığına da dikkat çekerek uyardı.

Uzmanlar İstanbul, Balıkesir, Bursa'da da hissedilen 4.9'luk depremi değerlendirdi: 7 ve üzeri deprem üretebilir...

Dün akşam Çanakkale'deki 4.9 büyüklüğündeki deprem İstanbul, Balıkesir, Bursa'dan da hissedildi. Akıllara Marmara depremi geldi. Peki deprem uzmanları neler söyledi? İşte o açıklamalar...

Balıkesir 3.5 şiddetinde sallandı! Prof. Dr. Naci Görür tek tek açıkladı! SON DAKİKA! 

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, ülke genelinden peş peşe deprem haberleri gelmeye devam ediyor. Sabah saat 08:33 sıralarında Balıkesir sallandı. Prof. Dr. Naci Görür, depremi yorumları. İşte ayrıntılar...

SON DAKİKA! Balıkesir’de 4 şiddetinde deprem! Çevre illerden de hissedildi!

Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilere göre, Balıkesir’de 4 şiddetinde deprem oldu! Kandilli Rasathanesi, daha sonra, depremin şiddetini 3.8 olarak güncelledi.

Balıkesir Gönen'de 32 bin TL'den başlayan fiyatlarla 18 gayrimenkul satılıyor! Arsa ve arazi alacaklar dikkat! 

Balıkesir Gönen Milli Emlak Şefliği, Balıkesir ili, Gönen ilçesinde yer alan 3 arsa ile 15 araziyi yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit fırsatıyla satıyor. Peki Gönen'deki arsa ve arazilerin büyüklükleri ne kadar? Satış fiyatları kaç TL? 

Balıkesir'de yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit imkanıyla satılık arazi ve tarlalar! 

Balıkesir ili, İvrindi ilçesinde yer alan 10 adet arazi ve tarla yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit imkanıyla satılıyor. İşte metrekare ve fiyat bilgileri...

Son Dakika! Balıkesir'de şiddetli iki deprem art arda meydana geldi: AFAD'dan ilk açıklama

Son dakika haberine göre Balıkesir'de saat 02:00 sularında iki şiddetli deprem meydana geldi. Depremlerin şiddeti açıklandı. AFAD, depremle ilgili Türkiye'ye ilk bilgileri paylaştı. Son depremler Bursa, Manisa, İzmir ve İstanbul'da hissedildi. İşte detaylar..

Balıkesir Edremit'te 24.2 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Balıkesir İli Edremit Belediye Başkanlığı, Balıkesir Edremit'te yer alan 2 adet gayrimenkulü 24 milyon 219 bin 822 TL bedelle satışa çıkardı...

Balıkesir Altıeylül'de 24.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Balıkesir 1. İcra Dairesi, Balıkesir Altıeylül'de yer alan fabrikayı 24 milyon 535 bin 76 TL bedelle icradan satışa çıkardı.

Balıkesir Burhaniye'de 24 bin metrekarelik arazi imara açıldı mı?

Vakıflar Genel Müdürlüğü, mülkiyeti Müdürlüğe ait, Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde bulunan 24 bin metrekarelik arazi üzerine otel ve turizm tesisi inşa etmek için “Yapım Karşılığı Uzun Süreli Kiralama İhalesi” açtı.

Balıkesir Milli Emlak'tan 24.2 milyon TL'ye satılık 20 konut!

Balıkesir Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir ili, Altıeylül ilçesi, Plevne Mahallesi, 11193 ada, 7 parselde yer alan 20 kamu konutunu 24 milyon 200 bin TL'ye satıyor.

Balıkesir Milli Emlak'tan 24.2 milyon TL'ye satılık 20 arsa!

Balıkesir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Altıeylül ilçesi Plevne Mahallesi'nde bulunan 20 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 24 milyon 200 bin TL'ye olarak belirlendi.

TOKİ'den Balıkesir'e 4 yeni okul! İhalesi yarın!

Balıkesir İli, Altıeylül İlçesi, 1 Adet 24 Derslikli Lise, 1 Adet 32 Derslikli İlköğretim Okulu, Edremit İlçesi 1 Adet 24 Derslikli Lise ve 100 Kişilik Pansiyon, Gömeç İlçesi 1 Adet 24 Derslikli Ortaokul İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

balıkesir deprem 24 mayıs Haberi

balıkesir deprem 24 mayıs

 Ege Denizi'nde saat 12.25'te meydana gelen 6,5 büyüklüğündeki deprem nedeniyle Balıkesir'de pek çok vatandaş, ev ve iş yerlerini terk etti. Bazı dükkanların ise camları kırıldı.


Balıkesir'de de hissedilen deprem nedeniyle halk, sokaklara döküldü. Kentte bazı iş yerlerinin camları kırıldı. Ayrıca cep telefonlarıyla iletişim, kesintiye uğradı.


Edremit ilçesinde bir vatandaş, panikleyerek yaşadığı binanın 4'üncü katından atlaması sonucu yaralandı. Kimliği henüz belirlenemeyen kişinin, 112 Acil Servis ekiplerince Edremit Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı...