07 / 07 / 2024

balıkesir devlet su işleri

balıkesir devlet su işleri

Devlet Su İşleri (DSİ) Balıkesir 25. Bölge Müdürlüğü yetkilileri nezaretinde başlatılan çalışmalara Lapseki Ak Parti İl Genel Meclisi üyeleri Tayfun Sevim ve Hasan Engin de katıldı...

2023 TOKİ Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Bilecik e-Devlet kura sonuçları! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi 26 Nisan 2023 yarihinde TOKİ arsa heyecanı Balıkesir, Çanakkale, Bursa ve Bilecek'te devam etti. Kuralar canlı yayında ve noter huzurunda çekildi. Peki, TOKİ arsa kura sonuçları açıklandı mı? İsim listesi belli oldu mu? İşte, tüm merak edilen detayl

DSİ Balıkesir'de 6 bin 414 hektar alanda arazi toplulaştırması yaptı!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Kaya Yıldız, 2020 yılı içerisinde Balıkesir'de  6 bin 414 hektar arazinin toplulaştırıldığını açıkladı.

Kapatılan Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi'nin arazisi nasıl değerlendirilecek?

Kapatılan Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi'nin arazisinin nasıl değerlendirileceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Şahin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Balıkesir Devlet Hastanesi ek bina inşaatı bir an önce başlamalı!

CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, Balıkesir halkının şehirdeki devlet hastanesini eskisi gibi güçlü bir hastane olarak görmek isteğini belirterek, ek bina inşaatının başlaması gerektiğini söyledi...

Balıkesir'de üst geçit için protokol imzalandı!

Balıkesir'de 14 Kasım'da açılacak 10Burada AVM önüne üst geçit yapılması için Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Zekai Kafaoğlu ile Esas Gayrimenkul CEO'su Kazım Köseoğlu arasında protokol imzalaması yapıldı. 

Balıkesir'de döviz bozdurup ev alana elektrik, su, doğalgaz bedava!

Balıkesir’de faaliyet gösteren bir inşaat şirketinin sahibi, daire satın almak üzere döviz bozduran vatandaşların evlerinin elektrik, su, doğal gaz, internet, tv, bina aidatı ücretlerini firma olarak karşılayacaklarını dile getirdi. 

Balıkesir Dursunbey'e dev sağlık merkezi!

Balıkesir Dursunbey Belediyesi yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Eski Dursunbey Devlet Hastanesi karşısında bulunan 3 bin metrekarelik alanda dev sağlık merkezinin inşaat çalışmaları başladı.

Balıkesir Erdek'e bin konut geliyor!

Balıkesir'in Erdek ilçesindeki edildi. Tatlısu Mahallesi'ne bin konut inşa edilecek. Bölge 5 bin kişilik akıllı kente dönüşecek...

Balıkesir Merkez Havalimanı'nın yüzde 62'si tamamlandı!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Funda Ocak, inşaat çalışmaları devam eden  Balıkesir Merkez Havalimanı inşasının yüzde 62 seviyesine ulaştığını açıkladı.

Balıkesir Gömeç'e yeni devlet hastanesi yapılacak!

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Gömeç ilçesine yapılacak yeni devlet hastanesi için yer temininin yapıldığını söyledi.

Balıkesir Savaştepe'ye modern pazar yeri!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi yatırımlara hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Savaştepe Kanalizasyon Şebeke ve Su Arıtma Tesisi ile Pazaryeri'nin temeli atıldı.

Balıkesir'e 175 milyon liralık 31 tesis!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Balıkesir'de Çay Deresi Rekreasyon Alanı'nda düzenlenen 31 tesisin temel atma törenine katıldı.

Veysel Eroğlu Balıkesir'de temel atma törenine katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Hükümet olarak Balıkesir'e geçen yıl sonuna kadar 23 milyar liralık yatırım yaptık." dedi.

balıkesir devlet su işleri Haberi

balıkesir devlet su işleri

Lapseki ilçesine bağlı köylerde gölet tespit çalışmaları başladı. Devlet Su İşleri (DSİ) Balıkesir 25. Bölge Müdürlüğü yetkilileri nezaretinde başlatılan çalışmalara Lapseki Ak Parti İl Genel Meclisi üyeleri Tayfun Sevim ve Hasan Engin de katıldı. Etüd Planlama ve Tahsisler Şube Müdürü Abdülkadir Yılmaz, İnşaat Mühendisi Selçuk Sırmasaç ve DSİ Çanakkale Müdürlüğünden Jeoloji Mühendisi Adil Afat, dağ köylerindeki haritada belirlenen bölgeleri gezerek gölet yapılabilecek alanları inceledi. İl Genel Meclis Üyesi Tayfun Sevim, "Devlet Su İşleri (DSİ) Balıkesir 25. Bölge Müdürlüğü ile başlatılan çalışmalarla Lapseki'nin dağ köylerinde bulunan verimli toprakların sulanabiimesini hedefliyoruz. Bu coğrafyada zirai kalkınmanın sağlanabilmesinin bir yolu da bu çalışmalardan geçiyor. Hem ülke ekonomisi, hem de vatandaşlarımızın kalkınması adına çok önemli bir hamle. Geç kalınmış bir hizmet olmasına rağmen, yeni...