12 / 05 / 2024

Balıkesir Dursunbey orta gelir son başvuru tarihi

Balıkesir Dursunbey orta gelir son başvuru tarihi

Balıkesir Dursunbey orta gelir son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede 60 adet konut bulunuyor.

Balıkesir'de 13 gayrimenkul satılıyor! İhalesi 7 Eylül'de!

Balıkesir ili Dursunbey Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Dursunbey ilçesinde yer alan 13 adet gayrimenkulü 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Balıkesir Karyağmaz köyü yeni yerine taşınmaya hazırlanıyor! 

Balıkesir'in Dursunbey ilçesine bağlı köy, 2010'daki Bakanlar Kurulu'nun kararı ile Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde bulunan Yalıntaş Mahallesi'nde inşa edilen konutlara yerleşmeye hazırlanıyor. 

TOKİ'den Balıkesir'e 4 yeni okul! İhalesi bugün!

Balıkesir Burhaniye Kocacami 20 Ders İlkokul, Gönen İlçesi Kurtuluş 20 Ders İlkokul ve Rüstem 12 Ders MTALise, Dursunbey İlçesi Üçeylül12 Derslikli İlkokul Eğitim Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Balıkesir Dursunbey orta gelir son başvuru tarihi bugün!

Balıkesir Dursunbey orta gelir son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede 60 adet konut bulunuyor.

TOKİ Balıkesir Dursunbey alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Dursunbey alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi sona eriyor.

TOKİ, Balıkesir'de 160 konutu satışa çıkardı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Balıkesir Dursunbey'de yapımı devam eden 2+1 ve 3+1 nitelikli 160 konutu satışa çıkardı.

Balıkesir Manyas TOKİ orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Manyas Kızık Mahallesi projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün başladı.

TOKİ Balıkesir Manyas orta gelir grubu başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Balıkesir Manyas orta gelir grubu projesinde yer alan 80 adet konut için başvurular yarın itibariyle başlıyor...

Balıkesir Dursunbey OSB’den bedelsiz arsa tahsisi!

Balıkesir'in en büyük ilçesi Dursunbey’de bin 20 dönüm üzerine kurulan Dursunbey Organize Sanayi Bölgesi bedelsiz arsa tahsisi ve 4. derece teşviklerle yatırımcılara bedelsiz olarak arsa tahsis ediyor...

Balıkesir TOKİ 160 konut ihalesi yarın!

Balıkesir İli, Dursunbey İlçesi Üçeylül Mahallesi 160 Adet Konut ve1 Adet Büfe İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Balıkesir Dursunbey 160 konut ihalesi 31 Temmuz'da!

Balıkesir Dursunbey Üçeylül Mahallesi 160 Adet Konut ve1 Adet Büfe İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 31 Temmuz tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Balıkesir 160 konut ihalesi 31 Temmuz'da!

Balıkesir İli, Dursunbey İlçesi Üçeylül Mahallesi 160 Adet Konut ve1 Adet Büfe İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 31 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Balıkesir Dursunbey'e 160 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir Dursunbey'de 160 yeni konut hayata geçirecek. Projenin ihalesi 31 Temmuz 2019 tarihinde yapılacak.

Balıkesir Dursunbey orta gelir son başvuru tarihi Haberi

Balıkesir Dursunbey orta gelir son başvuru tarihi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Dursunbey orta gelir grubu projesinde 60 adet konut bulunuyor.

Başvuruların Ziraat Bankası aracılığıyla alındığı projede yer alan 3 oda 1 salon konutlar kuralı satış yöntemiyle satışa çıktı.

Kura çekiminin 29 Aralık 2020 tarihinde gerçekleştirileceği Balıkesir Dursunbey orta gelir grubu projesinden yüzde 10 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Balıkesir Dursunbey projesi için 120 ay ve 180 ay vade sağlanıyor. Proje için ödenecek taksit bedelleri 1.901 TL ile 989 TL arasında değişiyor.

Dursunbey TOKİ 2020 projesinde en düşük konut bedeli 222 bin 599 TL, en yüksek konut bedeli 253 bin 507 TL olarak belirlendi.

TOKİ'den ayda 360 TL taksitle ev sahibi olma...