06 / 05 / 2024

Balıkesir Dursunbey sağlık yatırımı

Balıkesir Dursunbey sağlık yatırımı

Balıkesir Dursunbey Belediyesi yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Eski Dursunbey Devlet Hastanesi karşısında bulunan 3 bin metrekarelik alanda dev sağlık merkezinin inşaat çalışmaları başladı.

Balıkesir Altıeylül'de 15.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Balıkesir 2. İcra Dairesi, Balıkesir Altıeylül'de yer alan fabrikayı 15 milyon 672 bin TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Balıkesir Altıeylül projesi bugün ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül projesinde yer alan 726 adet konutun ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Balıkesir Altıeylül'de 24.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Balıkesir 1. İcra Dairesi, Balıkesir Altıeylül'de yer alan fabrikayı 24 milyon 535 bin 76 TL bedelle icradan satışa çıkardı.

TOKİ Balıkesir Dursunbey 160 konut ihalesi 31 Temmuz'da!

Balıkesir Dursunbey Üçeylül Mahallesi 160 Adet Konut ve1 Adet Büfe İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 31 Temmuz tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Balıkesir'de günlük kiralık evlere ceza yağdı!

Balıkesir Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, Balıkesir'de günlük ve saatlik kiralanan evleri denetledi. Denetimler sırasında kaçak olan 12 konaklama yerine para cezası kesildi. 

Balıkesir Dursunbey'e dev sağlık merkezi!

Balıkesir Dursunbey Belediyesi yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Eski Dursunbey Devlet Hastanesi karşısında bulunan 3 bin metrekarelik alanda dev sağlık merkezinin inşaat çalışmaları başladı.

Balıkesir'e 15 yılda 954 milyon liralık sağlık yatırımı yapıldı!

Sağlık yatırımları ve bölge projeleri hakkında açıklamalarda bulunan Hasan Demiraslan, “Sağlık yatırımlarıyla tüm ilçeler şantiyeye döndü” diye konuştu. Demiraslan, son 15 yılda Balıkesir’e 954 milyon liralık yatırım yapıldığını belirtti.

TOKİ Balıkesir Dursunbey Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Dursunbey'de hayata geçireceği konutların ihalesi yapıldı.

Balıkesir Altıeylül'de işyeri yapım işi ihalesi 1 Ağustos'ta!

Balıkesir Altıeylül Ağaç İşleri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, işyeri yapım işi ihale ediyor..

Balıkesir Dursunbey OSB imar planı onaylandı!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Balıkesir Dursunbey Organize Sanayi Bölgesi imar planını onayladı. 969 dönümlük alan Dursunbey OSB'ye devredildi.

Kırıkkale Balışeyh Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Kırıkkale Balışeyh Aile Sağlığı Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Balışeyh Aile Sağlığı Merkezi'nde 4 doktor, 8 yardımcı sağlık personeli, 4 laborant, 4 röntgen teknisyeni ilçe halkına hizmet verecek.

Balıkesir Altıeylül'e TOKİ konutları müjdesi!

Balıkesir Altıeylül'deki Sütlüce Mühimmat deposunun olduğu 500 dönümlük alan imara açıldı. Arsaya kaliteli yapılaşmak için TOKİ konutları yapılacak.

Ekrem Demirtaş: İnciraltı sağlık ve turizm merkezi olmalı!

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, "İzmir'in yılan hikayesine dönen Balçova İnciraltı planlarının artık yürürlüğe girerek bölgenin sağlık ve termal turizmine açılmasını umut ediyoruz" dedi.

Balıkesir Dursunbey sağlık yatırımı Haberi

Balıkesir Dursunbey sağlık yatırımı

Balıkesir Dursunbey'de yatırımar hız kesmeden devam ediyor. Eski Dursunbey Devlet Hastanesi karşısında bulunan 3 bin metrekarelik alanda yeni  sağlık merkezinin yapımına başlandı. Projenin 2019 yılının ilk aylarında açılması planlanıyor.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre İlçe Sağlık Müdürü Murat Başçı ve Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, sağlık merkezinin inşaat çalışmalarını inceledi. Bahçavan, İlçe Sağlık Müdürü Murat Başçı’dan devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çalışmalarla ilgili konuşan Başkan Bahçavan; “Öncelikle bu yatırım için İlçe Sağlık Müdürümüz dahil olmak üzere bütün yetkililere, Bakanımıza ve Hükümetimize teşekkür ediyorum. 112 eski bir binada faaliyet göstermekteydi. Toplum Sağlığı Müdürlüğümüzde hastanede görevini yapıyordu. İnşallah Aile Sağlığı Merkezi de dört Doktorla faaliyetine devam edecek” açıklamasında...