09 / 05 / 2024

Balıkesir ev sahibi kiracı kavgası

Balıkesir ev sahibi kiracı kavgası

Balıkesir'in Savaştepe ilçesinde ev sahibi ve kiracı arasında tartışma çıktı. Tartışma sonucunda kiracı Arif Kafa ve ev sahibi Murat Üvni hayatını kaybetti.

Balıkesir Gönen'de 215 adet arazi satılıyor! 8 bin TL'den başlayan fiyatlarla gayrimenkul sahibi olabilirsiniz!

Gönen Belediyesi, Balıkesir ili, Gönen ilçesinde yer alan 215 adet araziyi satıyor. Peki Balıkesir Gönen'de yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

TOKİ Balıkesir projesi için beklenen tarih açıklandı! Tam 458 konutluk yeni proje geliyor!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir Karesi projesinin ihale tarihini açıkladı. Söz konusu projede toplam 458 konut yer alacak.

Balıkesir Savaştepe'de ucuz 2+1, 3+1 daire sahibi olmak için başvurular başladı! 8 soruda TOKİ Balıkesir ..

Balıkesir’in Savaştepe ilçesinde inşa edilecek TOKİ Sosyal Konutların sayısı belli oldu. TOKİ Balıkesir Savaştepe projesinde toplam kaç adet konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? TOKİ’nin sosyal konutların taksitleri ne kadar olacak?

TOKİ Balıkesir Marmara ilçesinde ucuz 2+1, 3+1 daire sahibi olun! 8 soruda TOKİ Balıkesir ..

Balıkesir’in Marmara ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Marmara projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? Sosyal konutta taksitleri ne kadar olacak?

TOKİ Balıkesir İvrindi’de 2 bin 280 TL taksitle ev sahibi olun! TOKİ Balıkesir tüm detaylar..

Balıkesir’in İvrindi ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir İvrindi projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? Sosyal konutta taksitleri ne kadar olacak?

TOKİ Balıkesir Havran’da 2 bin 280 TL taksitle ucuz ev sahibi olun! 12 soruda TOKİ Balıkesir…

Balıkesir’in Havran ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Havran projesinde toplam kaç adet konut yapılacak? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? Ucuz konut taksitleri ne kadar olacak?

TOKİ Balıkesir Bigadiç’de uygun fiyatlarla 2+1 ve 3+1 daire sahibi olun! TOKİ Balıkesir detaylar...

 Balıkesir’in Bigadiç ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Bigadiç projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Balıkesir’in 2022 hangi ilçelerinde yapılacak? Konut taksitleri ne kadar olacak?

TOKİ Balıkesir Ayvalık’ta aylık 2 bin 280 TL'ye ev sahibi olun! TOKİ Balıkesir detaylar..

Ayvalık’da Kazımkarabekir Mahallesi’nde yapılacak sosyal konut projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Ayvalık projesinde toplam kaç konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde konutlar yapılacak? Taksitler ne kadar olacak?

Balıkesir Bigadiç TOKİ başvuruları bugün sona eriyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Balıkesir Bigadiç projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Balıkesir Gönen'de kiralık ev stoku azaldı!

Türkiye'nin genelinde yaşanılan kiralık ev sorunu Balıkesir Gönen'i etkiledi. İlçe genelinde çok sayıda vatandaş kiralık ev arayışına girerken bölgede neredeyse kiralık ev kalmadı. 

Balıkesir Manyas’ta arsa fiyatları üç katına çıktı!

Balıkesir'in gözde ilçelerinden Manyas, sakin hayat sevenlerin tercih ettiği yer olması nedeniyle gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi. Taleplerin artması nedeniyle bölgede arsa ve ev fiyatları hızla artıyor.

Balıkesir'de ev ve arsa satın alma bahanesiyle dolandırıcılık!

Balıkesir'de ev ve arsa satın alma bahanesiyle birçok vatandaşı dolandırdığı iddia edilen kişi nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafınca tutuklandı.

Balıkesir'de ev sahibi kiracı kavgası: 2 ölü, 1 yaralı!

Balıkesir'in Savaştepe ilçesinde ev sahibi ve kiracı arasında tartışma çıktı. Tartışma sonucunda kiracı Arif Kafa ve ev sahibi Murat Üvni hayatını kaybetti.

Balıkesir ev sahibi kiracı kavgası Haberi

Balıkesir ev sahibi kiracı kavgası

Balıkesir'in Savaştepe ilçesinde ev sahibi ve kiracı arasında tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışma sonrasında kiracı Arif Kafa (25) ile ev sahiplerinden Murat Üvni (39) hayatını kaybetti.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Savaştepe ilçesi İstiklal Mahallesi Şengül Sokak'ta meydana gelen olayda, ev sahibi kardeşler Murat Üvni ve Ramazan Üvni ile kiracıları Arif Kafa arasında evin boşaltılması konusunda tartışma çıktı. 

Kavga sonrası ev sahibi kardeşler ile kiracılar bıçak darbeleriyle ağır yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 Sağlık ekipleri tarafından Savaştepe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Ramazan Üvni'nin hayati tehlikesinin devam ettiği...