05 / 05 / 2024

balıkesir fuar merkezleri

balıkesir fuar merkezleri

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, farklı bölgelerinde farklı özellikleri ile ön plana çıkabilecek potansiyele sahip kentte, 5 yıldızlı projeleri teker teker faaliyete geçiriyor.

Balıkesir Büyükşehir vizyon projeleri ile Antalya’da!

Türkiye Belediyeler Birliği ve Akdeniz Belediyeler Birliğinin iş birliğinde, Pyramids Grup Fuarcılık tarafından düzenlenen Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı açıldı. Fuara Balıkesir Büyükşehir Belediyesi de katıldı.

Balıkesir Büyükşehir vizyon projeleri ile MIPIM’de!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Fransa’nın Cannes şehrinde kapılarını açan dünyanın en büyük gayrimenkul ve inşaat fuarı olan MIPIM'de yerini aldı.

Balıkesir Gömeç Port'un imar çalışmaları yapılıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Gömeç Port’ isimli ‘Gömeç Sahil Projesi’ MIPIM 2016 Fuarı’nda görücüye çıktı.Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan, imar ve alt yapı çalışmaları yapıldığını söyledi.

Balıkesir Gömeç Sahil Projesi MI PİM 2016 Fuarı'nda tanıtıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin 'Gömeç Sahil Projesi', henüz yeni açıklanmasına rağmen ilçedeki inşaat ve emlak piyasasının tavan yapmasına neden oldu.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi MIPIM'e çıkarma yaptı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 20 ilçe belediye başkanıyla birlikte Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen ve dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı olarak kabul edilen "Uluslararası Gayrimenkul Fuarı"na (MIPIM) çıkarma yaptı.

Balıkesir Çay Deresi rekreasyon projesine ödül!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin yıldız projelerinden olan Çay Deresi Rekreasyon Alanı Projesi, uluslararası fuar organizasyonunda “Yıldız Proje” kategorisinde ödüle layık görüldü. Ödül, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ni sevindirdi.

Balıkesir'in yeni prestij alanı: Yeni Karesi!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Toplu Konut A.Ş eliyle 2400 konutun temelini atacak. MIPIM fuarında tanıttığı ve başlattığı projelerle adından söz ettiren Ahmet Edip Uğur, Yeni Karesi'yi Balıkesir'in yeni prestij alanı olarak niteledi.

Balıkesir Fuar ve Kongre Merkezi’nin temeli atıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Çay Deresi Projesi içinde yer alan 11 bin 500 metrekare alana kurulacak Fuar ve Kongre Merkezi’nin temelini attı. Uğur, tesisin 2016’nın Temmuz ayında tamamlanacağını açıkladı

Balıkesir'e Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi müjdesi!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Balıkesir'e Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi kazandırılıyor. Kalkınma Ajansının ilk güdümlü destek projesi kapsamına alınan Kongre ve Fuar Merkezi ile ilgili resmi protokol imzalandı

Balıkesir'e Arap yatırımcı ilgisi arttı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, İstanbul'da Arap-Türk Zirvesi'ne katıldı. "9. Gayirmenkul Fuarı" kapsamında gerçekleşen Arap-Türk Zirvesi'nde, körfez ülkelerinden yaklaşık 500 yatırımcı grubunun üst düzey yöneticileri ağırlandı.

Büyük yatırımcıları Balıkesir'e çekeceğiz!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Fransa'daki gayrımenkul fuarı MIPIM'da görüşmelerin son derece verimli geçtiğini, kenti MIPIM'den dünyaya açtıklarını bildirdi.

Ahmet Edip Uğur'dan Balıkesir'e 4 milyar Euro'luk yatırım müjdesi!

Görüşmelerin son derece verimli geçtiğini söyleyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Fransa'da katıldığı dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM'den şehre 4 milyar euroluk yatırımcı müjdesi ile döndü...

Balıkesir MIPIM'den dünyaya açıldı!

Balıkesir, Fransa Cannes'da MIPIM Gayrimenkul Fuarı'nda yerli ve yabancı yatırımcıların ilgi odağı oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir'i MIPIM'den dünyaya açtıklarını bildirdi.

balıkesir fuar merkezleri Haberi

balıkesir fuar merkezleri

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, farklı bölgelerinde farklı özellikleri ile ön plana çıkabilecek potansiyele sahip kentte, 5 yıldızlı projeleri teker teker faaliyete geçiriyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, projeleriyle yatırımcılarla buluşmaya devam ediyor. Kentin vizyon projeleri olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur tarafından lansmanı yapılan, ardından ulusal ve uluslararası platformlarda yatırımcılarla buluşturulan şimdilerde ise tek tek hayata geçmeye hazırlanan projelerde, kentin konumunun avantajları çok iyi değerlendirilmiş. 


ULAŞIM KISALIYOR 

Güney Marmara Bölgesi'nde bulunan Balıkesir; İstanbul, Bursa ve İzmir gibi büyük kentlerin etki alanında bulunan ve bu kentleri birbirine bağlayıp etkileşimini sağlayan konumda. Bandırma, Bursa- Kocaeli-İstanbul eksenine sığamayan sanayi tesisleri için konumu ve ulaşım imkanları ile doğal bir çekim merkezi durumuna gelmiş. Planlanan Bandırma-İzmir Yüksek Hızlı Tren Hattı, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu gibi projeler de ulaşım imkanlarını destekleyecek...